• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن بزرگ فارسی با نامی اختصاصی و منحصر به فرد

parsianforum62

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام
انجمن پارسیان با دو دامنه منحصر به فرد com , net به فروش می رسد.
آمار و ارقام سايت انجمن پــارسـیـان

موضوع ها
170,963
کاربران
83,655

آدرس انجمن : انجمن پــارسـیـان
قیمت پایه :سه میلیون تومان می باشد و به بالاترین پیشنهاد واگذار می شود .

انجمن پارسیان از فرومهای با سابقه و قدیمی ایرانی و دارای بزرگترین بانک مقالات علمی و تخصصی فارسی است و کمترین اسپم را (حداکثر دو درصد ارسالها) دارد 98 در صد مطالب سایت مقالات تخصصی و علمی است .
برخی از لینک های سایت در میان تمام سایتهای ایرانی منحصر به فرد و نمونه است که اگر بخواهید چند نمونه را قرار خواهم داد.

سایت دارای بیش از سی مدیر فعال و متخصص است که دارای تحصیلات عالیه می باشند .برخی از مدیران فعال دارای دهها هزار (چند نفر بالای پنجاه هزار ارسال تخصصی هستند)
انجمن دارای لایسنس ویبولتین می باشد همچنین لینک باکس اختصاصی که مخصوص انجمن می باشد و کاملا فارسی شده است. افزون بر اینها ، دارای گروپ یاهو اختصاصی هم می باشد که در حال عضوگیری می باشد و همراه انجمن واگذار می شود.

انجمن پارسیان از سایتهای پربازدید ایرانی است که خودم تمایلی به فروش سایت هرگز نداشتم ولی به دلیل مشغل زیاد کاری و داشتن پست مدیریتی در یکی از نهادها و نیز تحصیل در مقطع دکترا فرصت رسیدگی به امور سایت را ندارم . متاسفانه به دلیل مشغله کاری فراوان چند ماهی نتوانستم به سایت سر بزنم و سایت افت چشمگیری پیدا کرد برای همین تصمیم به فروش گرفتم . الان رتبه سایت به دلیل وقت نداشتن و عدم رسیدگی خودم ، افت زیادی کرد ولی در مقطعی زیر 150 آلکسا را داشت.

سایت در جشنواره های مختلف علمی و دانشجویی حائز رتبه برتر شد از جمله در جشنواره جلوه‌هاي فرهنگ رضوي در رسانه‌هاي ديجيتال صداوسیما در دو سال پیاپی مقام برتر کسب کرد و افزون بر لوح تقدیر ، جوایز نقدی نفیس و نیز لپ تاپ دریافت کرد . همچنین بارها از طرف سایت ساماندهی وابسته به وزارت فرهنگ ارشاد و کارگروه تشخیص مصادیق محتوای مجرمانه به دلیل محتوای سودمندش مورد تقدیر قرار گرفته است .

همان طور که پیشتر عرض کردم به پیشنهاد بالاتر از قیمت پایه واگذار خواهد شد .

در پناه حق

Last edited:

pkimeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنظرم نمونه هاتون رو با امار بازديد بذاريد
چيزي كه من ديدم خيلي سوت و كور بود و كپي/پيست و ٨٠ درصد پستها توسط مديران و بي جواب و تعداد نمايش ها زير
٣٠
قيمتتون نصف بود ميشد روي خريدش صحبت كرد اما ...

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
اکثر تاپیک ها توسط مدیران ایجاد شده با تعداد نمایش زیر 100 !!!
قیمت 3 ملیون :eek:

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
هشدار
تعداد مطالب نفر اول با نام کاربری سینا تقلبیه و می تونید ببینید که لینک نیست

parsianforum62

Registered User
لایک‌ها
21
بنظرم نمونه هاتون رو با امار بازديد بذاريد
چيزي كه من ديدم خيلي سوت و كور بود و كپي/پيست و ٨٠ درصد پستها توسط مديران و بي جواب و تعداد نمايش ها زير
٣٠
قيمتتون نصف بود ميشد روي خريدش صحبت كرد اما ...

سلام ممنون از نظرت
من که در همون تاپیک اول خدمتتان عرض کردم مدتی زیادی به دلیل مشغله کاری ،اصلا به امور سایت رسیدگی نکردم و حتی سایت چند هفته قطع بود و من خبر نداشتم دلیل افت سایت یکی همین بود و دلایل دیگه ای هم داشت که مطمئن هستم با حضور دائمی ادمین سایت رشد سایت بالا خواهد رفت چون پتانسل بالایی داره .

نمونه پست که گفتید با آمار بازدید این تاپیک :

گنج یابی و کشف عتیقه ها - صفحه 164

نمایش ها: 427,648

البته از این تاپیکها زیاد داریم در قسمت دکوراسیون و یا ایمیل و...
قیمت که فرمودید نصف باشد شما به سابقه سایت و محتوای آن هم نگاه کنید از خیلی از سایتها که سابقه نداشته و محتوای کمتری دارند و قیمت بالا می دهند خیلی منصفانه است.

بازم از نظرت ممنونم

اکثر تاپیک ها توسط مدیران ایجاد شده با تعداد نمایش زیر 100 !!!
قیمت 3 ملیون :eek:

دوست خوب فروم مدیر محور است و بیشتر فعالیت هم مدیران دارند
در مورد بازدید چون گفتید من فقط دو تاپیک را قرار می دهم با آمار بازدید :

دانلود رايگان كتاب علوم غريبه
تعداد پستهای تاپیک هشت تا و آمار بازدید : 11,277
تاپیک بعدی:
Cpu چيست ؟ ( مقاله اي كامل در مورد Cpu )
تعداد پست این تاپیک هفت تا و آمار بازدید : 30,444

اینها فقط و فقط مشتی از خروار است اگر بخواهید هزارها از این تاپیک وجود دارد
از نظر شما هم ممنونم

الکسا 1900 خورده ای

قیمت فوق العاده بالاس

400 تا 500 میرزه

من که عرض کردم سایت به دلیل عدم رسیدگی من و مشکلات اخیرم افت زیاد داشته است .
قیمت به نظرم بالا نیست لایسنس ویبولتین انجمن الان بیشتر از این مبلغی است که شما دوست عزیز گفتید .

در ضمن سایت دارای لینک باکس اختصاصی ،گروه یاهو چندین بنر اختصاصی و امکانات دیگه هم هست که هر کدامش در بازار خریدار خاص خودش را دارد و یک باره واگذار می شود.

هشدار
تعداد مطالب نفر اول با نام کاربری سینا تقلبیه و می تونید ببینید که لینک نیست

سلام

در مورد سایت و آمارش هیچ کدام تقلبی نیست چه برسد به مدیرانش . می توانید وارد سایت شوید و با هر مدیری که خواستید تماس بگیرید از جمله همین مدیر به نام سینا. ایشان و یا سایر مدیران مثل : بائوک استونی یا نیلو و محسن و.... مشکلی وجود ندارد. این قدر شرافت دارم که به خاطر کمی پول دست به تقلب نزنم

از نظر شما هم ممنونم

در پناه حق

Last edited:

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
دوست عزیز اگر یک انجمن مدیر محور باشد و کاربر محور نباشد در واقع انجمن نیست
چون انجمن باید کابر محور باشه تا پیشرفت کنه
بهترین رتبه الکسا چند بوده؟

parsianforum62

Registered User
لایک‌ها
21
دوست عزیز اگر یک انجمن مدیر محور باشد و کاربر محور نباشد در واقع انجمن نیست
چون انجمن باید کابر محور باشه تا پیشرفت کنه
بهترین رتبه الکسا چند بوده؟

دوست خوبم قبول دارم انجمن در هر دو زمینه فعال است ولی خوب مدیر محوریش کمی برجسته تر است .

در مورد بهترین رتبه آلکسا دقیق یادم نیست که عرض کنم ولی خودم رتبه زیر دویست حدود 170 تا 160 آلکسا را دیدم دو سه تا از مدیران سایت هم در بخش مدیران گفته بودند رتبه سایت زیر 150 آلکسا رسیده بود. در متن اول ارسالی من بر اساس گفته آنها عرض کردم .
در پناه حق

Last edited:

bestmarketing

Registered User
لایک‌ها
36
به خاطر اون نطر غلط عذر خواهی می کنم و دلیلش را برام توضیح دادن:blush:

parsianforum62

Registered User
لایک‌ها
21
به خاطر اون نطر غلط عذر خواهی می کنم و دلیلش را برام توضیح دادن:blush:

سلام

دوست خوبم خواهش میکنم . ممنون که اینقدر شهامت داشتید و به موردی که اشتباه بود اذعان کردید این نشانه بلندنظری و جوانمردی شماست .
برایت آرزوی سلامتی دارم.

ممنونم

Last edited:

parsianforum62

Registered User
لایک‌ها
21
چند نفر از دوستان از طریق پیام خصوصی پرسیدند که لایسنس دارد یا نه؟

خدمت همه عرض کنم که انجمن لایسنس از ویبولتین دارد و کاملا قانونی می باشد و در پست اول هم به این موضوع اشاره کردم.

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
فروم خوبیه ولی قیمتت خیلی بالاست !

parsianforum62

Registered User
لایک‌ها
21
سلام

دوست انجمن دارای سابقه دیرینه در میان سایتهای فارسی دارد همچنین گروپ تازه تاسیسسایت ، همراه با لینک باکس اختصاصی ، چندین قالب ، بنرهای طراحی شده اختصاصی و بسیاری امکانات دیگر هم واگذار می شود

parsianforum62

Registered User
لایک‌ها
21
لطفا کسانی که قدرت خرید فروم را دارند پیام خصوصی بدهند . در ضمن همان طور که عرض کردم سایت را با تمام امکاناتش واگذار می کنم .

parsianforum62

Registered User
لایک‌ها
21
امکانات انجمن که دوباره عرض می کنم:
لایسنس از سایت ویبولتین
دو دامنه منحصر به فرد دات کام و دات نت parsianforum
لینک باکس اختصاصی
چند قالب طراحی شده و سئو شده
گروه تازه تاسیس با نام گروپ انجمن پارسیان

و....

parsianforum62

Registered User
لایک‌ها
21
سایت نه تنها از طرف ستاد فیلترین اخطار ندارد که بارها مورد تمجید و تقدیر قرار گرفته است از جمله این نامه تشکر آمیز :

الاکرم

من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
1392-03-07 17:26:50
1
تشکر شماره
آقای
مدیر محترم تارنمای
درود و احترام
بدینوسیله از جنابعالی و همکارانتان بدلیل انتشار مطلب زیر تقدیر میگردد :
بدیهی است این تقدیرنامه به درخواست کاربران تارنمای شما و با بررسی های صورت گرفته مطابق بابند 8, راهبردهای
محتوایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شده و در پرونده حمایتی بسیار خوب و عالی تارنمای شما لحاظ خواهد شد .
توفیقاتتان افزون باد.
بخش امربه معروف دیجیتال / واحد اینترنت
مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

parsianforum62

Registered User
لایک‌ها
21
دوستانی که تمایل به خرید دارند و نیز سوال خاصی دارند می توانند بفرمایند

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
بازدید روزانه؟
درامد ماهیانه؟
خرج ماهیانه سایت؟

parsianforum62

Registered User
لایک‌ها
21
بازدید روزانه؟
درامد ماهیانه؟
خرج ماهیانه سایت؟

ورودی آی پی میانگین چیزی بین دو هزار تا دوهزار و پانصد است دلیلش اینکه من تبلیغ یکی از سایتهای پاپ آپ را گذاشته بودم متوسط درآمد روزانه بین پنج هزار پانصد تا شش هزار در نوسان بود البته اگر سایت پاپ آپ درست محاسبه می کرد در هر حال ورودی آی پی اینقدر است و بازدید صفحات سایت میانگین روزانه نزدیک پانزده هزار است روزهای اول هفته بیشتر و آخر هفته کمتر است .

به جز درآمد پاپ آپ که البته فعلا برداشتم دو تا بنر سی هزار تومنی ثابت ماهیانه دارم و گاهی سفارش ارسال پیام خصوصی انبوه تبلیغی برای کاربران را دارم . به دلیل مشکلات فعلا درآمد سایت در همین حد است.

هر دو دامنه سایت را تازه تمدید کردم و سایت تنها هزینه سرور ماهی شصت و پنج هزار تومان هاست دی ال دارد که البته خودم هزینه سایت را نمی دهم انجمن حامی مالی دارد و طبق قراردادی که با ایشان دارم پرداخت می کند

قبلا عرض کردم سایت به دلیل عدم رسیدگی من و مشکلات اخیرم افت زیاد داشته است ولی پتانسل و امکانات رشد مجددش بالاست چون یکی از بزرگترین بانکهای مقالات در میان سایتهای فارسی زبان را دارد .

در ضمن سایت دارای لایسنس ویبولتین و نیز لینک باکس اختصاصی ،گروه یاهو چندین بنر اختصاصی و امکانات دیگه هم هست که هر کدامش در بازار خریدار خاص خودش را دارد و یک باره واگذار می شود.

parsianforum62

Registered User
لایک‌ها
21
به امکانات قبلی انجمن پارسیان که قبلا اشاره کردم حالا چت روم انجمن هم اضافه شده که واگذار می شود

کسانی که قدرت خرید یا تمایل دارند می توانند در این تاپیک اعلام کنند

بالا