• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اندورید 4 برای کامپیوترهای معمولی منتشر شد

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
طی چند هفته گذشته گوگل پروژه ای با نام Android x86 را آغاز کرده و قصد دارد تا سیستم عامل محبوب خود، اندروید را روی کامپیوترهای شخصی، لپ تاپ ها، تبلت های مبتنی بر پردازنده های Intel و AMD نیز توسعه دهد. حال اولین نسخه اندروید 4 برای کامپیوترهای معمولی منتشر شده است.

download.php

نسخه های جدید اندروید مانند Ice Cream Sandwich از این به بعد فقط مخصوص دستگاه های همراه نخواهند بود. دو هفته پیش، ویرایش چهارم اندروید توسط گوگل برای گوشی های هوشمند (که از پردازنده های مبتنی بر ARM بهره می برند) ارائه شد و حالا دست اندرکاران پروژه Android x86 اولین نسخه این سیستم عامل را برای سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel و AMD (یعنی همان کامپیوتر های دسکتاپ و لپ تاپ ها) منتشر کردند.

نسخه اول بسیار ابتدایی بوده و فاقد توانایی های کافی از جمله پخش صوت و تصویر، اترنت (امکانات شبکه) و سرعت مناسب سخت افزار، به خصوص در تراشه های اینتل است. با این حال تبدیل این سیستم عامل برای پردازنده های x86 با این سرعت، حیرت انگیز است. توسعه دهندگان این پروژه هم اکنون در حال تلاش برای بهینه سازی این نسخه اندروید هستند.

به گزارش Liliputing اولین نسخه Android-x86 برای تبلت های مبتنی بر تراشه های AMD Brazos مثل MSI WindPad 110W و Acer Iconica Tab W500 بهینه شده است. این نسخه بیشتر برای حرفه ای ها طراحی شده و البته در بعد گرافیکی هنوز لبه ها اندکی تیز و خشن هستند. با این وجود WiFi و پشتیبانی از صفحه لمسی در این نسخه اولیه به خوبی عمل می کنند.

اندروید در مسیر توسعه خود راهی درست شبیه مایکروسافت را در پیش گرفته است. مایکروسافت بنا دارد در سال 2012 ویندوز 8 را ارائه کند و این سیستم عامل قرار است هم روی کامپیوترهای شخصی و هم روی گوشی های هوشمند قابل نصب باشد. این که بگوییم اندروید در این زمینه جا پای مایکروسافت گذاشته و از آن جلوتر رفته سخن بی ربطی است. چرا که توسعه اندروید برای کامپیوترهای شخصی اقدامی خیلی جدی از سوی گوگل نیست و از سویی بنا به وعده مایکروسافت، ویندوز 8 در زمان ارائه بسیار پیشرفته تر و بهینه تر از این سیستم عامل متن باز (اندروید) خواهد بود.

انگار همین دیروز بود که نسخه های متوالی اندروید که بر اساس حروف الفبا چیده شده اند معرفی شدند. اسم های با مزه ای چون Cupcake (همان کیک یزدی خودمان)، Donut (نوعی پیراشکی)، Éclair (شیرینی *******)، Froyo (ماست منجمد)، Gingerbread (نان زنجفیلی) و Honeycomb (شانه عسل)! حالا با معرفی Ice Cream Sandwich (ساندویچ بستنی)، کامپیوترهای شخصی نیز از این دسرها بی بهره نمی مانند.

اگر شما هم تمایل دارید اندروید 4 را برروی کامپیوتر خود نصب کنید به سایت Android x86 مراجعه کنید.
کد:
http://www.android-x86.org/download

منبع : زوم آی تی
کد:
http://www.zoomit.ir/it-news/item/1410-android-for-pc-laptop

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
هرکاری کردم نتونستم دانلود کنم:blink:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
واقعی یا سره کاریه؟؟؟؟
دانلود کنیم؟؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
هرکاری کردم نتونستم دانلود کنم:blink:

باید با پروکسی یا وی پی ان بری چون سایت مربوط به گوگل هست و وقتی روی لینک دانلود میزنی مینویسه از یه کشور (تحریم شده) میخوای دانلود کنی که نمیشه من با چیز پی ان! امتحان کردم دانلود شروع میشه

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
اجرا شد منتها چنتا مشکل وجود داشت اینکه نمیشد توش برنامه نصب کرد اما خوب کار میکنه جواب میده ممنون

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
البته نسخه 4 فعلاً در مرحله توسعه است.
نسخه 3.2 و نسخه 2.3 بصورت RC هستن که شاید بهتر کار کنن. من 4 رو نصب کردم و خیلی خوب و روون کار میکنه. ولی همونطور که دوست عزیز فرمودن، بی ایراد نیست. فردا اگه فرصت بشه میخوام نسخه های دیگه رو امتحان کنم.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
البته نسخه 4 فعلاً در مرحله توسعه است.
نسخه 3.2 و نسخه 2.3 بصورت RC هستن که شاید بهتر کار کنن. من 4 رو نصب کردم و خیلی خوب و روون کار میکنه. ولی همونطور که دوست عزیز فرمودن، بی ایراد نیست. فردا اگه فرصت بشه میخوام نسخه های دیگه رو امتحان کنم.

عزیز شما ریختی یه مشکلی وجود داشت روت فایل ها چطور میتونیم پیدا کنیم چون میخوام مثلن نرما افزار بریزم با نرم افزار Vmware تست کردم نمیتونم دسترسی پیدا کنم به روت اصلیش شما تست نکردی؟؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من قبلا هم با یک شبیه ساز روی ویندوز ویستا اجراش کرده بودم. سرعتش خیلی کم بود

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
برای PC و LapTop بايد کدوم فايل رو دانلود کرد ؟
نحوه نصب چطوره ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این پروژه رو خود گوگل آغاز نکرده بلکه یک عده هستند پورت کردن به x86

[h=1]Credit[/h]

• [*]Current project maintainers are Chih-Wei Huang ([email protected]) and Yi Sun ([email protected])
    [*]0xlab, a group of engineers enthusiastic in open source software development , contributed many fixes and improvements to the Android frameworks, included the OpenGL ES hardware acceleration for Android-x86.
    [*]Dima Zavin <[email protected]>, the original guy ported the Android to EeePC 701
  • Geunsik Lim <[email protected]>, Wrote original "HOWTO Build Android-X86 Full Source" and "How to use x86 android platform on virtualbox "
    [*]Chen Yang <[email protected]> for the instructions on the how to make boot-able image and how to build Android for VMware, and investigations on almost all of the build breaks and run time issues
    [*]Jackie Wu <[email protected]> for the fix in alarm.c
    [*]Niels Keeman <[email protected]> for the investigation on the path issue in the battery service jni code, v4l2 camera support (android-m912 project)
    [*]Luca Belluccini <[email protected]> for the first patch to fix the path issue in the battery service jni code
    [*]Kevin Jeng <[email protected]> for adding the mouse wheel support
    [*]Andrew Hughes <[email protected]> for the works on iwlwifi4965 and Thinkpad x61 testing
    [*]Al Sutton <[email protected]> for testing and work on the ViewSonic ViewPad 10

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
برای PC و LapTop بايد کدوم فايل رو دانلود کرد ؟
نحوه نصب چطوره ؟

این فایل بگیر

android-x86-1.6-r2.iso

بعد با برنامه Vmware اجراش کن راحت میاد بالا اگه مشکل داشتی بگو تا بیشتر راهنمایی کنم

بالا