• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انرژي درماني

mwa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايا انرژي درماني واقعا حقيقت داره از لحاظ علمي ثابت شده كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره البته من خودم نديدم ولي به نظر من ميشه كلا اين مباحث انرژي و نيروهاي ماوراي طبيعي رو باور كرد چون ممكنه علم هنوز نتونسته باشه اونا رو ثابت كنه

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نظر من فعلا" نمیشه نظری داد.و البته قابل رد کردن هم نیست.

ABS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم ندیدم ولی فک کنم که واقعیت داشته باشه

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
این موضوع انرژی درمانی واقعا وجود داره من خودم از نزدیک دیدم
اومد جلوم و دساش را گرفت جلوم شاید باورتون نشه ولی احساس کردم یک بادی می خودره توی صورت
با یک نفرم همین کار را کرد بعد گفت یک زخم بزرگ رو کتف راستتون وجود داره (درست گفت
یک نفر همهمین کار را باهاش کرد گفت یک درد شدید توی زانوتون وجود داره که اونم درست بود
راسیتش نشنیدم دلیل علمیس داشته باشه
ولی یک جا در مورد یونهای مثبت منفی خوندم که باعث سر حالی یا کسالت افراد می شه
شاید این هم یک چیزی توی همین مایه هاباشه
اون شخص چند نفری را هم شفا داد

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
مطلبي كه راجع به يونهاي مثبت و منفي گفتيد كاملا درسته .....يكي از دلايلي هم كه وقتي بارون مياد ماها احساس آرامش ميكنيمبه همين دليل قطبيت منفي آب ميباشد.

اما راجع به اين اسمشو نبر من خيلي شنيدم كه اشخاص زيادي اوضاعشون با اينجور قرشمال يازيها خوب كه نشده بدتر هم شده

و حتي كار به جاهاي باريك كشيده.

متاسفانه وقتي يه چيز نوعي!!!!!!!!! به كله يه مشت آدم ميرسه اونهايي كه دنبال سو’ استفاده هستن سريع بول ميگيرن و

اكثر آدمها هم كه خوب ساده لوح معلومه كه ديگه چي از ته يه همچين چيزي در مياد.

تو اين شيكه هاي مختلف هم كه ديديد چي بسر اين ملت كه نميارن.

soo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من كسي رو ميشناسم كه براي انرژي در ماني پيش دكتر دوستداري ميره . هر جلسه 250000 تومن :wacko:
تا حالا 4 جلسه رفته گرماي زيادي حس ميكنه ولي فعلا كه تغييري نكرده

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
اين بحث فرصتي شد تا صحبتهايي را كه در مبحث چشم زخم فرصت نكردم اينجا مطرح كنم:
در تفكر علمي هر ادعايي كه از نظر علمي هنوز اثبات نشده باشه خودبخود مردود محسوب ميشه. انرژي درماني مبتني بر هيپنوتيزم و اونهم براساس تلقين هست. هيپنوتيزم يك روش معتبر و پذيرفته شده تشخيصي و درماني در روانكاوي و رواندرماني است ولي لازمه اون تلقين پذير بودن فرد تحت مداوا هست. هر چه درجه تلقين پذيري شخص بيشتر باشه سريعتر هيپنوت ميشه و اثرش هم درش بيشتره. اصولا افراد تلقين ناپذير رو نميشه هيپنوتيزم كرد و اينها همون ناباوران هستند! كه هيچ حرفي رو بدون دليل قبول نميكنن.
ريشه انرژي درماني به شكلي كه امروز مصطلح هست و فقط توسط شيادها و عوامفريبها مورد استفاده قرار ميگيره به اين برميگرده كه كاهش درد (ونه درمان) بيمار يكي از كاربردهاي متعارف و متدوال هيپنوتيزم هست به اين صورت كه به خوابرو به اينگونه تلقين ميشه كه هيپنوتيزور در بدنش داراي انرژي شفابخش (بصورت گرمايي-نوراني-مغناطيسي-الكتريكي يا هر چه ديگه كه اسمش رو بذارن) و اين قدرت رو داره كه اين انرژي شفابخش رو از بدن خودش خارج (معمولا از طريق سر انگشت) و به درون بدن خوابرو (معمولا از طريق سر) منتقل كنه و اون رو به قسمتي از بدن برسونه كه داراي درد هست تا درد ساكت بشه. در اين روش گرچه بيمار تحت تاثير القا و تلقين قرار داره ولي فريب داده نميشه و واقعا هم دردش برطرف ميشه. كما اينكه سالهاست از اين روش براي تسكين درد خونروش ماهيانه زنان و دختران استفاده ميشه (ظاهرا مدتي هست كه كلاسهاي ويژه اينكار رو هم گذاشتن) و اگر كسي خودهيپنوتيزم رو بلد باشه ميتونه بهمين روش دردهاي خودش رو ساكت كنه.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
هيپنوتيزم درست ولي مسئله اينجاست كه اوني كه به طرف مقابل به اصطلاح انرژي!!!! ميدي اين انژي رو از كجامياره؟

دوتا جواب داره: 1.از خودش 2.از بيرون خودش

1.انرژي كه از خودش به شخص مقابل منتقل ميكنه چه كيفيتي داره؟ آلودگي داره يا نداره؟!؟!؟!؟! مثل اين ميمونه كه يه آدمي كه سل شديد داره بياد به يه آدم ديگه تنفس مصنوعي بده؟؟؟!؟!؟!؟!؟

2.كه ديگه گفتن نداره.....
77.gif

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها کسی رو میشناسین که توی هیپنوتیزم خبره باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ABS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Bahreyni :
بچه ها کسی رو میشناسین که توی هیپنوتیزم خبره باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که نمیشناسم

Nationalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه نفر هم توي ايران بودش اينكارو ميكر. نامش علي اكبري بود.

Nationalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم يعضي زمان ها مي انديشم كه اين نيرو رو دارم براي نمونه يك زمان درك ميكنم كه ميتونم ليوان جلوييم رو با نيرويي كه از چشمام مياد بلند كنم! به انديشه ي خودم كمي هم تكون ميخره ولي زماني كه اندازه گيري ميكنم ميبينم يك ميليمتر هم تكون نخورده

ولي زماني كه كودك بودم با چشمام بادبادكم رو هوا ميكردم. براي نمونه بادبادك رفته بود آسمون ولي ديگه بالاتر نميرفت ولي من با چشمام اونو بالاتر ميفرستادم حالا نميدونم براستي من اينكار رو ميكردم و يا اينكه شانشي شانشي اون زمان باد ميزده تو شكمه بادبادك

Nationalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به ديد من اين نيروها در درون هر انساني هست و تنها آدم بايد با انديشه در درون ژرفاي مغزش اون رو بشكفه. من از كودكي بدون اينكه بدونم همچين چيزي در كساني ديده شده حس ميكردم يك همچشن نيرويي در من هست. ولي تا به اين زمان نتونستم بشكفمش. ولي يك روزي ميشكفمش و اونو در تركوندن مغز آدماي ضد آريايي با تنها يك نگاه بكار ميگيرم

Nationalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته شايد بيانديشيد كه مست كردم و دارم چرت ميگم ولي اين ديدگاه منه و شما بايد اون رو گرامي بداريد! هماوگونه كه من ديدگاه شما رو گرامي ميدارم

punisher_matin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته دوستان منم تمرینهایی رو در این باره انجام دادم و می تونم انرژی درمانی رو هم با سر انگشتام وبا کف دستم انجام بدم من 15 سالمه در عرض دو ماه این نیرو رو به دست اوردم

بالا