چون کاردانیه !! حوصله ی کارشناسی رو ندارم !! :دی مدرک میگیری ، سریع وارد بازار کار میشی !!!
حسابداری دوس دارم بخونم ، رشته ی الانم علوم کامپیوتره !!! :|
چه با حال من همین الان وارد بازار کارم!
خیلی ها تو علمی کاربردی کار هم میکنن...
معایب علمی کاربردی :
1.نمیدونم چند سالته ولی اینجا متوسط سنی 28 سال هست یعنی یه وقت میبینی بغل دستی یه پیرزن 50 سالس بعد 40 سال یاد درس اوفتاده(خداییش چه جوری میتونی ارتباط برقرار کنی؟)
2.علمی کاربردی 2 نوع داره که:1. ترمی(تو4 ترم تموم میکنی)2.پودمانی(تو 6 ترم که میشه 3 سال) واگه پودمانی باشی ممکنه تا ترم 7 طول بکشه اگه واحد بیفتی(اینجا کم نداریم کسایی که ترم 7-8 هستن)
3.استادا اصلا چیزی بلد نیستن که بخوان یاد بدن(به هر استاد ساعتی 5700 تومن میدن و
هر کس که از در بیاد تو و لیسانس داشته باشه حتی اگه دیروز لیسانسشو گرفته باشه میشه استاد...یه وقت هایی اصلا رشته استاد با درسی که بهش میدن نمیخونه : مثلا یکی هست الان بهش
زبان عمومی و تخصصی،تجارت الکترونیک،مباحث ویژه،کار آفرینی و... بهش دادن...مثلا تو کلاس تجارت الکترونیش میگه برید راجع به یوتوب تحقیق منید بیاد ارئه بدید آخه الاغ
4 سال پیش میدونیستیم یوتوب چیه!
تو اکثر کلاسا استاد چیزی نداره به تو اضافه کنه
4.پیچوندن اساتید مثلا همین ترم 4 تا درس که مثلا هر کدوم 3 ساعته بودن استادا از 45 دقیقه تا 1 ساعت درس دادن آموزش چپشم نیس.دانشجو ها هم از خداشونه
یکی از کلاسا که استادش آموزشگاه داره کلا از وسطای ترم گفت دیگه نیاد کلا...کلاسش ساعت 6 تا 8 بود چون 4 تا 6 هم با هاش کلاس داشتیم یه جزوه دا گفت همینو برا امتحان بخونین!!!
5.کلا حالت داشگاه نداره تو دانشگاه دولتی هر استادی برا خودش یه اتاق داره و... که واردش نشیم بهتره اینجا حتی یه تشکل دانشجویی مثل بسیج و انجمن اسلامی و... نیست
6.از لحاظ امکانات و خرج کردن برا دانشجو زیر زیر صفر مثلا داشگاه ما تا ترم پیش تو طبقه بالای یه پاساژ بود فکر کن 60 نفر بیرزن تو یه کلاس 40 نفره تو ظل تابستون...
سایت کامپیتریش باحاله سیستم ها مال 10 سال پیشن...بعد مثلا 10 تا سیستمه 30 تا دانشجو...اینترنت هم نداره البته داره ولی اکثرا قطعه.البته فقط اینا نه کلا از لحاظ امکانات مثلا دستشویی ها و... زیر صفره...
7. فکر کنم شما مثل من به رشتت علاقه نداری...خوب 80 واحد پاس کردی کاردانی رو از دولتی بگیر بعد برو جای دیگه حسابداری لیسانس بخون
البته یه احتمال دیگه هم هست که وضع مالیت خوبه میخوای کار را بندازی و... که توصیه ام اینه که اگرم هم میخوای بچسبی به کار درس رو هم بخون تا لیسانس
منم مثل تو بودم درسته تو کار و درآمد و... بد نشد برام ولی الان پشیمون. حرف های mx2fix رو هم باید با طلا نوشت خدمت باید یه موتور محرک باشه آدم تا دکترا بخونه
یکی از دلایل رفتن من به علمی کاربردی معافیت بود و فکر کردن به پول و کار.