• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انصراف از دانشگاه و ثبت نام مجدد

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
درود خدمت دوستان ،
بنده مهر ماه از دانشگاه غیر انتفاعی بدلیل مسافت و مشکلات شخصی انصراف دادم .
طی قوانین **** وظیفه دانشجوی مشمول تا 1 سال مهلت داره بعد از اولین انصراف مجددا جهت ثبت نام اقدام کنه .
من تصمیم به تحصیل محدد دارم در دانشگاه آزاد . موقع انصراف به من یه سری مدارک تحویل دادن . اما نامه ای از دانشگاه به من داده نشد .
الان بخوام برم آزاد واسه ثبت نام چطور باید اثبات کنم که : 1- دانشجوی انصرافی بودم 2- معافیت موقت بهم خورده .
باید از دانشگاه سابق یا پلیس + 10 مدرکی دال بر این قضیه بگیرم و ارایه بدم ؟ یا خیر ؟
با تشکر .

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
درود خدمت دوستان ،
بنده مهر ماه از دانشگاه غیر انتفاعی بدلیل مسافت و مشکلات شخصی انصراف دادم .
طی قوانین **** وظیفه دانشجوی مشمول تا 1 سال مهلت داره بعد از اولین انصراف مجددا جهت ثبت نام اقدام کنه .
من تصمیم به تحصیل محدد دارم در دانشگاه آزاد . موقع انصراف به من یه سری مدارک تحویل دادن . اما نامه ای از دانشگاه به من داده نشد .
الان بخوام برم آزاد واسه ثبت نام چطور باید اثبات کنم که : 1- دانشجوی انصرافی بودم 2- معافیت موقت بهم خورده .
باید از دانشگاه سابق یا پلیس + 10 مدرکی دال بر این قضیه بگیرم و ارایه بدم ؟ یا خیر ؟
با تشکر .
این چیزی که شما میگی اشتباهه!
درستش اینه که اگر امان نامه (معافیت موقت) تون واسه پارسال باشه میتونید امسال ثبت نام کنید!

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
باید دانشگاه قبلی برای شما نامه کنسلی معافیت تحصیلی بفرته به **** وظیفه!
بعد میرید دانشگاه جدید ثبتنام میکنید و اونا براتون درخاست معافیت تحصیلی جدید می کنند.
میتونی بری یه پلیس +10 مشخصاتتو بدی واست چک کنه اخرین وضعیت تخصیلیت چی هست,دانشگاه قبلیه کنسل کرده معافیتتو یا خیر.
کنسل کرده باشه راحت میری ثبت نام
اگرم نکرده باشند میری نامه انصراف میگیری میبری +10 واست تو سیستم ثبت میکنه.

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
باید دانشگاه قبلی برای شما نامه کنسلی معافیت تحصیلی بفرته به **** وظیفه!
بعد میرید دانشگاه جدید ثبتنام میکنید و اونا براتون درخاست معافیت تحصیلی جدید می کنند.
میتونی بری یه پلیس +10 مشخصاتتو بدی واست چک کنه اخرین وضعیت تخصیلیت چی هست,دانشگاه قبلیه کنسل کرده معافیتتو یا خیر.
کنسل کرده باشه راحت میری ثبت نام
اگرم نکرده باشند میری نامه انصراف میگیری میبری +10 واست تو سیستم ثبت میکنه.
ممنون عزیز ، کمک بزرگی کردی . به نظر شما چقدر احتمال داره خود دانشگاه کنسل کرده باشه معافیت رو ؟
چون متاسفانه مسافت حال حاضرم با دانشگاه زیاد هست .

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ممنون عزیز ، کمک بزرگی کردی . به نظر شما چقدر احتمال داره خود دانشگاه کنسل کرده باشه معافیت رو ؟
واسه من تقريبا مشابه همين داستان پيش اومده بود
فقط اينكه واسه من 4 سال گذشته بود و دانشگاه اولي هنوز واسه من نامه لغو معافيت نزده بود!

راحت ترين كاري كه ميتوني كني اين دو راه :
1- زنگ بزني امور مشمولين دانشگاه قبليه بپرسي نامه زدن واسه لغو معافيتت يا نه
2-ميتوني بري پليس +10 بگي انصراف دادم از دانشگاه ,كارت مليتو ميدي از رو مشخصاتت ميزنه تو سيستم اخرين وضعيت **** وظيفتو ميگه بهت.

مثلا ميگه الان دانشجوي فلان دانشگاهي (يعني هنوز لغو معافيت نزدن واست) يا ميگه انصراف دادي از فلان جا( يعني نامه لغو معافيتت صادر شده)

اگرم نشده بود بزنگ امور مشمولين بگو نامه بزنن واست

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
وظيفشون هست كه نامه زده باشن اما گاهي پيش مايد نامه نميزنن يا نميرسه ييا...

واسه من شيراز بود شبانه با اتوبوس رفتم از تهران نامه رو صبح گرفتم اومدم!

بالا