• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انواع اردور

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
توپ پنیر و زیتون
با وجود اینکه مدتها از ابداع این پیش غذای دلچسب، ساده و زیبا میگذرد، اما هنوز هم حضور آن بر سفره، موجب غافلگیری مهمانان میشود.
مواد لازم :
پنیر *******=300 گرم
پنیر فتا=300 گرم
کره یا مارگارین نرم شده=4/1 پیمانه
زیتون بدون هسته خرد شده آب گرفته=3/2 پیمانه
2 قاشق سوپخوری = تره یا برگ پیازچه تازه خرد شده
3/1 پیمانه= گردو یا بادام خرد شده
جعفری تازه (دلخواه)
بیسکوییت نمکی، سیب خرد شده و نان برشته
طرز تهیه:
1. پنیرها و کره را در یک کاسه بزرگ قرار داده و بگذارید به دمای اتاق برسند. آنها را با درجه کم همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکنواخت شوند. زیتونها و تره خرد شده را اضافه کرده، بهم بزنید. روی ظرف را پوشانده و از 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار هید.
2. مخلوط را به شکل توپ درآورده، روی آنرا بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید. برای سرو، توپ را در گردو یا بادام خرد شده بغلطانید و بگذارید 15 دقیقه بماند، در صورت تمایل آنرا با جعفری تزئین کنید. پنیر را با انواع بیسکوییت و سیب خرد شده سرو کنید .
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
اردور دلمه قارچ

مواد لازم

گوجه فرنگي چهار عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
خرده نان جو 2/3 پيمانه
پياز خردشده يك عدد
سير خردشده سه حبه
قارچ خردشده يك پيمانه
جعفري يك قاشق سوپخوري
بادام نصف شده هشت عدد
زيتون هشت عدد
پنير پيتزا 15 گرم


طرزتهيه

ابتدا سر گوجه فرنگي را برش عرضي زده و کمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد. خرده نان ها را با پياز، گوشت گوجه فرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرده، درون گوجه فرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجه فرنگي قرار دهيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتي گراد بپزيد تا كمي قهوه اي شود هر گوجه فرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.

 

frau niloufar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehran
سلام شیوا جان، دستت درد نکنه:happy: البته من نمیدونستم اردور چیه، یعنی به عنوان پیشوند یه غذا نشنیده بودم، برای همین از روی خوردنی حدس زدم که باید مزه یا پیش غذا باشن، جات خالی توپ پنیر زیتون خیلی خوب در اومد.

چیکن پاستا تو خونه ما خیلی طرفدار داره، فکر کنم همه بلد باشن، فقط نکته ش اینه که موقع درست کردنش آویشن، پودر سیر و پیازچه حتما حتما باشه. فلفل تازه هم خوبه، فلفل سیاه هم بزنید خیلی خوش طعم و عطر میشه.
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
سلام شیوا جان، دستت درد نکنه:happy: البته من نمیدونستم اردور چیه، یعنی به عنوان پیشوند یه غذا نشنیده بودم، برای همین از روی خوردنی حدس زدم که باید مزه یا پیش غذا باشن، جات خالی توپ پنیر زیتون خیلی خوب در اومد.

چیکن پاستا تو خونه ما خیلی طرفدار داره، فکر کنم همه بلد باشن، فقط نکته ش اینه که موقع درست کردنش آویشن، پودر سیر و پیازچه حتما حتما باشه. فلفل تازه هم خوبه، فلفل سیاه هم بزنید خیلی خوش طعم و عطر میشه.

قربونت نیلوفر جان .
آره پودر سیر و پیار و برگ های خشک ادویه های قوی هستن که گاهی برای خوشمزه کردن غذاهامون یا دادن یه طعم نو یادمون میره استفادشون کنیم .
مثلا همین چند روز پیش مامانم توی سالاد شیرازیش یه مقدار آویشن و مرزه خشک ریخت کاملا طعمش عوض شده بود :)
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
موارد لازم

200 گرم قارچ شسته و ورقه شده
کره 130 گرم
تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
پنیر سفید 75 گرم
پنیر رنده شده گودا یا پارمزان 200 گرم
نمک و فلفل

طرز تهیه

قارچ ها را با کمی کره روی حرارت تند تفت دهید . آبکش که کشیده شد بگذارید خنک شود . دریک قابلمه 250 لیتر آب ریخته . 80 گرم کره و کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تاجوش بیاید . سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و آرد را آرام آرام داخل آ بریزید و با قاشق چوبی هم بزنین . حالا دوباره قابلمه را روی آتش قرار دهید و به همزدن ادامه دهید . تا خمیر غلیظ شود . خمیر باید سفت و از بدنه ظرف کاملا جدا شود . قابلمه را از روی حرارت بردارید . یکی یکی تخم مرغ ها را شکسته و به مایه اضافه کرده و خوب هم بزنین تا مخلوط و یکدست شود .

وقتی که خمیر به قدری سفت شد که بشود آن را داخل سینی گلوله گلوله ریخت ، خمیر آماده شده . روی سینی فر را کاغذ چرب کشیده و گلوله ها را به فاصله 6 – 5 سانتیمتری در کنار هم قرار دهید و فر از قبل داغ شده را روی 180 درجه تنظیم کرده و 25 دقیقه طبخ نمایید . هنگامی که پروفیترول ها سرد شدند آنها را از وسط نصف کرده و یا مانند ظرف در دار رویه آن را جدا کنید و از مواد قارج و پنیر و یا سبزیجات تفت داده شده با پنیر و یا مواد دلخواه پر نمایید . و حدود 10 دقیقه دوباره توی فر گذاشته تا پنیر ذوب بشود .
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
مواد لازم

بادنجان چهار عدد
سير رنده شده دو حبه
ژامبون 100 گرم
آب گوشت نصف پيمانه
قارچ پخته شده 250 گرم
مغز نان سفيد يك پيمانه
كره 50 گرم
جعفري خرد شده دو قاشق سوپخوري
نمك وفلفل به ميزان لازم


طرز تهيه

اول بادنجان ها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ مي كنيم و كنار مي گذاريم سپس كره را در ظرفي ريخته و سير را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت مي دهيم، سپس آب گوشت و مغز نان سفيد را ريخته تا آبش كشيده شود و جعفري را نيز با مواد مخلوط مي كنيم كمي توي بادنجان ها را خالي كرده از اين مواد درون بادنجان ريخته و با پشت قاشق صاف مي كنيم. در ظرف پيركس چيده و روي آن حلقه هاي گوجه فرنگي و جعفري ريخته و به مدت هفت دقيقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد گذاشته تا اردور آماده شود.
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
مواد لازم

سوسيس دو عدد
سيب زميني يك عدد
خيارشور دو عدد
خلال دندان 12 عدد


طرز تهيه

سوسيس ها را به فاصله يك سانتي متري برش زده و در روغن سرخ كنيد. سيب زميني ها را پوست گرفته به فاصله يك سانتي متري، حلقه اي خرد كرده، به صورت مكعبي در آوريد و در روغن سرخ كنيد. خيارشور را به فاصله يك سانتي متري حلقه كنيد و يك خلال برداشته اول خيارشور، بعد سوسيس و در انتها سيب زميني را از آن رد كنيد و مطابق شكل در ديس بچينيد.
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
مواد لازم

پنير خامه اي يك بسته
بادام پوست گرفته ده عدد
سير دو حبه
ريحان نصف پيمانه
نان تست به تعداد نفرات


طرز تهيه

تمام اين مواد را با هم مخلوط كرده و ميكس مي كنيم، سپس آن را بين دو نان تست مي ماليم. مي توانيم اين غذا را براي عصرانه ميل كرده يا به عنوان اردو قبل از ناهار و شام براي ميز پذيرايي آماده كنيم.
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
مواد لازم

سيب زميني پخته با نمك نيم كيلوگرم
سياه دانه يك قاشق مرباخوري
فلفل قرمز يك قاشق مرباخوري
زردچوبه و گشنیز خرد شده از هر کدام يك قاشق مرباخوري
كره 50 گرم


طرز تهيه

كره را آب كرده، سيب زميني پخته را يا رنده كرده يا به شكل دلخواه برش مي زنيم و در كره سه تا چهار دقيقه تفت مي دهيم. بعد زردچوبه، سياه دانه و فلفل قرمز را اضافه كرده و يك دقيقه ديگر همه مواد را با هم تفت مي دهيم. نهايتاً در ظرف موردنظر كشيده و گشنيز را روي آن مي پاشيم.
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
واد لازم


میگو 150 گرم
چیپس یک بسته
پنیرچدار 2/1 پیمانه
زیتون بدون هسته 2/1 پیمانه
خیار شور 2/1 پیمانه
فلفل دلمه ای 2/1 پیمانه
سس مایونز 2/1 پیمانه
خردل 2/1 پیمانه
پودر زیره 4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه
طبق دستورات گذشته میگوها را در آب جوش ریخته تا بوی ضخم آن گرفته شود و با این طریق میگوها نیز پخته می شود . سپس میگوها را خرد کنید و خیار شور و زیتون و فلفل دلمه ای خرد شده را در ظرف ریخته و بعد سس ها را اضافه کرده و مخلوط کنید . روی چیپس ها را قرار دهید . سپس آنرا در ظرف مناسب بچینید و در فر 180 درجه و طبقه وسط به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید. غذا که آماده شد با سس و پودر زیره تزئین می کنیم.
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
مواد لازم

- سیب زمینی پخته خرد شده 6 پیمانه

- هویج پخته خرد شده 1 پیمانه

- لوبیا سبز پخته خرد شده 1 پیمانه

- نخود سبز پخته 1 پیمانه

- خیارشور خرد شده 1 پیمانه

- لوبیا قرمز پخته 1 پیمانه

- تخم مرغ آب پز خرد شده 4 عدد

- پیازچه و جعفری و گشنیز خرد شده 2/1 پیمانه

- روغن زیتون یا روغن سالاد 4/1 پیمانه

- سس مایونز 1 پیمانه

- خامه 1 پیمانه

- سرکه و آب لیمو ترش تا 3/1 پیمانه

- نمک و فلفل به مقدار لازم.

طرز تهیه

سیب زمینی را با پوست و با آب و نمک به میزان لازم بپزید و سپس پوست آنرا جدا و به چهارگوش های 1×1 سانتیمتری خرد نموده و با روغن زیتون مخلوط نمائید. هویج پخته شده را هم مانند سیب زمینی خرد کنید ، لوبیا سبز را به قطعات یک سانتیمتری برش نموده و با یک عدد پیاز کوچک ریز خرد شده با کمی روغن زیتون تا حدی تفت دهید تا فقط براق شود سپس با کمک آب و نمک به میزان لازم بپزید. کلیه مواد فوق را با هم مخلوط و با سسس فوق بیامیزید. در صورت دلخواه می توانید دو حبه سیر پوره شده را به پیش غذای فوق اضافه نمائید. در صورت دلخواه می توانید آنرا به سه قسمت مساوی تقسیم نموده و با رنگهای مجاز خوراکی برنگهای الوان درآورید.
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
مواد لازم :

گوجه فرنگي 4 عدد
سالاد الويه 2 فنجان
سالاد روسي 2 فنجان
تربچه 150 گرم
ترتيزك 150 گرم
سيب زميني 4 عدد
ترب 4 عدد
شلغم 4 عدد

طرز تهيه : اين اردور بسيار قشنگ و ساده است در صورتيكه حتما 4 عدد ترپ سفيد يا شلغم متوسط داشته باشيم .
ترب يا شلغم را پوست ميكنيم بشكل مخروط به آن فرم ميدهيم سر گوجه فرنگيها را بر ميداريم داخلش را خالي ميكنيم نمك و فلفل به آن ميپاشيم و با سالاد پر ميكنيم ترب يا شلغم را روي آن قرار ميدهيم يا چند عدد فلفل درسته مطابق به عنوان چشم و دهان روي سيب زميني فرو ميكنيم و سيب زميني ها را با چوب خلال روي تربها فرو ميكنيم و سر گوجه فرنگي را روي سيب زمينيها قرار ميدهيم تربچه ها را بشكل گل درست ميكنيم ترتيزك را ته ظرف گردي ميريزيم آقا كوچولو را روي ترتيزك بطور منظم ميچينيم و تربچه ها را وسط ظرف قرار ميدهيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين اردور براي 4 تا 6 نفر کافيست
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
مواد لازم برای 4-6 نفر :



بامیه درشت --------------------- 15 عدد

گوشت چرخ کرده ---------------- 60 گرم

گوجه فرنگی --------------------- 4 عدد

پیاز ------------------------------- 1 عدد

فلفل سبز قلمی ----------------- 2-3 عدد ( خرد شده )

ریحان و ترخان ------------------- نصف استکان ( ساطوری شده )

پودر کاری ------------------------ 1 قاشق چایخوری

پنیر پیتزا ------------------------- به مقدار لازم ( رنده شده )

نمک، زردچوبه، فلفل ------------ به مقدار لازم



طرز تهیه :



بامیه ها را از طول به دو قسمت برش بزنید و تمام مواد داخل برش ها را خالی کنید .

در یک قابلمه متناسب آب جوش بیاورید و بامیه ها را داخل جوش به مدت 7- 10 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود . پیاز را خرد کنید و همراه با مقداری زردچوبه در مقداری روغن تفت دهید تا کمی سبک شود. گوشت را بیفزائید و مواد را مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. یک استکان آب جوش داخل تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا گوشت نیم پز کامل شود. ( حداکثر 7-10 دقیقه با حرات ملایم )

بعد فلفل سبز خرد شده، سبزی خرد شده و پودر کاری و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید مواد را در حد مخلوط شدن، هم بزنید و زیر تابه را خاموش کنید .



گوجه ها را همراه با کمی نمک و دو قاشق غذا خوری روغن مایع داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید. بعد نصف استکان آب جوش داخل پوره بریزید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود .

کف دیس پیرکس لبه داری، پوره گوجه فرنگی را بریزید، از مایه گوشتی آماده به اندازه یک قاشق چایخوری داخل هر برش از بامیه ها قرار دهید، سطح روی آن را با لبه کارد صاف کنید و بامیه های پر شده را داخل دیس (روی لایه پوره گوجه فرنگی) کنار هم بچینید.
کمی فلفل سیاه روی آنها بپاشید و دیس را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد (= 320 درجه فارنهایت = شماره 3) بپزید . بعد از این مدت دیس را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را به مقدار دلخواه، روی هر کدام از بامیه ها بپاشید .

دوباره دیس را با همان شرایط در فر قرار دهید و 5-7 دقیقه زمان دهید تا پنیر ذوب شود .

و بعد خوراک را در همان ظرف همراه با چند برگ ریحان یا سایر مخلفات دلخواه سرو کنید.
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
مواد لازم :

ماهي 450 گرم
تخم مرغ پخته 6 عدد
سس مايونز 3 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي 2 عدد
جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري
ترخون 1 قاشق سوپخوري
شاهي 1 قاشق سوپخوري
آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :

روغن ماهي را كاملا ميگيريم و آنرا با چنگال نرم مينمائيم آبليمو و سبزي خرد شده و سس مايونز و كمي نمك و فلفل به ان ميزنيم تخم مرغها را از وسط بدرازا دو نيم مينمائيم زرده آنرا خارج كرده و از رنده رد مينمائيم و زرده را داخل مخلوط ماهي ميكنيم و نصفه هاي سفيده تخم مرغ را با اين مخلوط پر مينمائيم گوشت گوجه فرنگي را بشكل خلال بلند و باريك بريده و روي تخم مرغها قرار ميدهيم و با برگ جعفري روي آنرا تزيين ميكنيم مقداري برگ مغز كاهو در ديس چيده و تخم مرغها را روي آن ميچينيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين اردور براي 4 تا 6 نفر کافيست
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
مواد لازم :

خيار 3 عدد
سس مايونز 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 4 عدد
گوجه فرنگي 3 عدد
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
سركه 3 قاشق سوپخوري
قارچ 50 گرم
جعفري ساطوري شده 3 قاشق سوپخوري
بادمجان 2 عدد
برنج 3 قاشق سوپخوري
فلفل سبز 3 قاشق سوپخوري
سيب زميني 2 عدد
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :

ظرف اردور چهار خانه اي را انتخاب مي كنيم در يكي حلقه هاي خيار بطور منظم ميچينيم و روي آنرا مقداري سس مايونز ميدهيم . طرف مقابل آنرا حلقه تخم مرغ سفت شده مي چينيم روي آنرا هم مقداري سس مايونز ميدهيم . طرف مقابل آنرا حلقه تخم مرغ سفت شده مي چينيم , روي آنرا هم مقداري سس مايونز ميدهيم و در خانه سوم مقداري گوجه فرنگي پوست گرفته حلقه شده ميريزيم و كمي سس روغن زيتون و سركه روي آن ميدهيم و كمي هم قارچ خرد شده ميريزيم و كمي سس روغن زيتون و سركه روي آن ميدهيم . و كمي هم قارچ خرد شده سرخ كرده و جعفري خرد كرده روي ان مي پاشيم و طرف مقابل آنرا حلقه هاي بادنجان سرخ شده در روغن زيتون را قرار ميدهيم . روي آنرا نيز كمي جعفري خرد كرده مي ريزيم و در صورتيكه ظرف پنج خانه بود , خانه وسط را مقداري سالاد برنج كه مخلوطي است از برنج پخته شده و فلفل سبز خرد شده و مغز كرفس خرد شده و گردوي تازه پوست گرفته و كمي روغن زيتون و سركه و نمك و فلفل ميريزيم , ممكن است در اين سالاد كمي هم سيب زميني پخته شده خرد شده بريزيم و سس آن بايد بحدي باشد كه تمام مواد كاملا مرطوب و لطيف شود بدون گردو نيز ميتوان اين سالاد را تهيه نمود .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين اردور براي 4 تا 6 نفر کافيست.
 

Sh!vA

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
مواد لازم :

كرفس خام خرد شده 150 گرم
سوسيس 150 گرم
سس گوجه فرنگي 1 فنجان
جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
پنير 2 قاشق سوپخوري
كره 100 گرم

طرز تهيه :

ساسهاي لطيف كرفس را بطول 4 انگشت ميبريم و ميشوئيم در آب و كمي نمك مي جوشانيم تا كاملا نرم شود بعد آنها را در صافي ميريزيم و در ظرفي قرار مي دهيم و نصف از كره را روي آن مي گذاريم و بعد ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كره كاملا به خورد كرفس برود . سوسيس ها را در بقيه كره كمي سرخ مي كنيم ظرف مستطيل شكل را انتخاب كرده نصف از سس را ته ظرف مي ريزيم سوسيس ها پشت سر هم بعرض ديس مي چينيم و روي هر سوسيس را با يك كرفس ميپوشانيم و روي كرفسها را كمي سس ميدهيم و كمي هم پنير و جعفري روي آنها ميپاشيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين اردور براي 4 تا 6 نفر کافيست
 
بالا