برگزیده های پرشین تولز

انواع سس و دیپ

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
دیپ آواکادو

مواد لازم:

1 عدد آوکادو

1/2 فنجان ماست ساده

1 قاشق غذاخوری آبلیمو

نمک


طرز تهیه:
آواکادو رو میکس کنین و با بقیه مواد توی یه کاسه مخلوط کنین
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
سس ماست و ارده
مواد لازم :
ماست سفت ۱ لیوان
ارده (شیره کنجد) یک سوم لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
شکر ا قاشق
لیمو تازه ۱ عدد


طرز تهیه سس ماست و ارده :
ماست و ارده را با همزن خوب بزنید تا سفت و یکنواخت شود بعد شکر و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و آخر از همه آب لیموی تازه اضافه کنید تا غلظت سس شبیه ماست یا خامه شودو در صورت تمابل کمی از پوست لیمو را رنده کنید و به سس اضافه کنید .از این سس برای غذاهای گوشتی میتوانید استفاده کنید و یا به جای مایونز با سالاد میل کنید.اضافه کردن نمک و شکر میتواند به دلخواه باشد و یا در میزان آن تغییر دهیدو با چشیدن به مزه مورد نظرتان برسید.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
سس مرغ
سس مرغ

مواد لازم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
رب 3 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق مرباخوری
آب لیمو 1 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده الیت 1 قاشق چایخوری
آب مرغ 1 پیمانه


چگونگی تهیه
در ظرف کوچکی رب را به همراه روغن مایع کمی تفت می دهیم سپس شکر، آب لیمو، زعفران دم کرده الیت را اضافه می کنیم و در آخر آب مرغ را اضافه کرده اجازه می دهیم با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بجوشد تا روغن بیفتد.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
سس کم کالری
مواد لازم برای یک سالاد پنج نفره:

روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری

ارده ۳قاشق غذاخوری

نخود پخته ۱پیمانه

نمک، فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه:


نخود را از یک شب قبل خیسانده و بپزید سپس با مواد دیگر در مخلوط کن ریخته تا خوب با هم مخلوط شوند و به سسی یکنواخت برسند اگر با این میزان، سس کمی شل بود و مایل بودید سسی سفت تر داشته باشید نخود آن را به یک و نیم پیمانه برسانید.
این سس بر روی یک سالاد سبزیجات همراه با جوانه بسیار خوشمزه خواهد بود.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
سس فلفل دلمه ای قرمز (پاپریکا)
مواد لازم :
فلفل دلمه ای قرمز...........1کیلو
فلفل قرمز تند............... 2تا سه عدد (دلخواه)
روغن مایع...........2 ق س
رب گوجه فرنگی ...........1 لیوان
نمک ........... به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا فلفل ها را تمیز شسته وتخم واضافات اونو می گیریم بعد خرد کرده ودر چرخ گوشت ریز خرد می کنیم بعد در قابلمه ای ریخته ومی گذاریم حسابی تفت بخورد وآب آن جمع شود بعد نمک وروغن وهمچنین رب گوجه را اضافه کرده ودوباره تفت می دهیم تا آب ان کشیده شود بعد از سرد شدن در ظرفی ریته ودر فریزر نگهدار یمی کنیم . این سس برای غذای که باسوسیس درست می شوند وانواع خورشتهای مرغ بسیار مناسب می باشد.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
سس هزارجزيره
مواد لازم:
سس مايونز:200گرم
خيارشور رنده شده:100گرم
تخم مرغ آبپز و رنده شده:3 عدد
پيازچه و جعفري ريز خرد شده:هركدام 50گرم
سركه :نصف پيمانه
نمك و فلفل:به ميزان لازم
طرز تهيه:
در يك ظرف بزرگ سس مايونز و سركه را ريخته و خوب مخلوط ميكنيم. تخم مرغ و خيارشور وپيازچه . جعفري را اضافه ميكنيم.در آخر هم نمك و فلفل را افزوده و خوب هم ميزنيم.بعداز اينكه چند ساعت در يخچال قرار داريم آماده سرو است.(مواد سس بايد كاملا ريز باشد به حدي كه قابل تشخيص نباشد)
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
رب انار خانگی
مواد لازم :
انار .......یک کیلو دون شده
آب انار ....... 2/1 لیوان
نمک ........کمی

طرز تهیه :
ابتدا انارهای دون شده را با گوشت کوب کمی له می کنیم بعد درون قابلمه ریخته و رو حرارت گذاشت تا بجوشد بعد از جوشیدن حرارت را کم می کنیم تا کاملا پخته شود وبعد از سرد شدن از صافی رد می کنیم تاآب نسبتا" غلیظی بدست آید ودوباره در قابلمه ریخته ونمک را اضافه می کنیم تاغلیظ شود .
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
سس گردو و آب انار برای ماهی
این دستور رو از شیده بانو عزیز گرفتم
گردو رو ریز میکنیم.بسته به سلیقه میتوتیم خیلی ریز یا معمولی خرد کنیم.با آب انار قاطی میکنیم تا غلظتش مناسب باشه.نه خیلی ش و نه خیلی سفت.
بعد سیر توش رنده میکنیم و نمک میزنیمو
این سس رو موقع سرو روی ماهی میریزن
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
طرزتهيه ي سس هزار جزيره ي رژيمي
اگر جزو افرادي هستيد که به خاطر رژيم غذايي و يا دلايل خاص خود، خودتان را از خوردن انواع سسهاي سفيد منع کرده ايد مي توانيد باتهيه ي اين سس مخصوص از خوردن سالاد و يا خوراکهايي که نياز به سس دارند لذت ببريد...

براي درست کردن اين سس ساده و البته کاملا سالم به مواد زير نياز داريد:

موادلازم:

روغن زيتون 2قاشق غذاخوري
ارده 3قاشق غذاخوري
نخودپخته 1پيمانه
هويج 1عدد متوسط
خيارشور 1عدد متوسط
زيتون مغزدار 3عدد
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
ليموترش به ميزان دلخواه
پونه کوهي 1قاشق مرباخوري

طرز تهيه:
تمام مواد را به همين ميزان در مخلوط کن ريخته و خوب با هم ميکس و مخلوط کنيد تا ازمخلوط آنها سس يکنواختي حاصل شود، سپس آن را درظرف شيشه اي در داري ريخته و براي انواع ساندويچ و سالادو يا خوراکهاي سوخاري که نياز به سس سفيد دارند استفاده نماييد، اين سس براي پنج تا شش نفر کافيست.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
سس هلندی
کره : ۱۵۰ گرم
شیر هموژنیزه : ۵ قاشق سوپخوری
آب لیموترش : ۰.۵ فنجان
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
نشاسته : ۱ قاشق سوپخوری
زرده های تخم مرغ، نیم سیر کره، نشاسته و شیر را با هم مخلوط کنید. و آن را در کماجدان ریخته روی آتش ملایم بگذارید و هم بزنید تا سفت شود. همین که سس سفت گردید، کماجدان را از روی آتش بردارید و کمی کره به آن افزوده هم بزنید و مجدداً هرچه کره باقی مانده با آن مخلوط نموده و کمی شیر و آبلیمو ترش و فلفل در آن ریخته به مصرف برسانید.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
سس سالاد کاهو
مواد لازم
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه : 3 قاشق غذاخوری
سیر له شده : 1 حبه
جعفری تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
نعناع تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم


طرز تهیه
ابتدا روغن زیتون ، آبلیمو و سیرله شده را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کرده و سپس جعفری و نعناع خرد شده را به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و همه مواد را با یکدیگر مخلوط می نماییم.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
سس ریحان ایتالیایی
سس ریحان یک نوع سس سبز رنگ و کلاسیک ایتالیایی می باشد که براحتی می توانید در منزل تهیه کنید.
مواد لازم

ریحان تازه: 2 پیمانه
پنیرپارمیزان رنده شده: 4/1 پیمانه
روغن زیتون: 3/1 پیمانه
دانه میوه کاج یا گردو: 4/1 پیمانه
سیر رنده شده: 3 حبه
نمک و فلفل: کمی
طرز تهیه

مرحله 1 - فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و میوه کاج یا گردو را برای 2 تا 3 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی تست شوند. سپس اجازه دهید تا خنک شوند.

مرحله 2 - برگ های ریحان را شسته و اجازه دهید تا خشک شوند.

مرحله 3 - میوه کاج، ریحان، سیر، نمک، فلفل و پنیر پیتزا را در غذا ساز ریخته تا خرد شوند، سپس آرام آرام روغن زیتون را افزوده تا سسی یکدست و سبز رنگ درست شود.


نکات

فریزر کردن سس ریحان: برای اینکار سس را در ظرفی که هوا به آن نفوذ نمی کند بریزید بطوریکه کمی از لبه ظرف خالی بماند، سپس سطح سس را در ظرف صاف کنید و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید . بعد درب ظرف را محکم کرده و فریز کنید.

یخ زدائی: کافیست 4 یا 5 ساعت قبل از استفاده سس را از فریزر خارج کرده و در یخچال نگهدارید، سپس با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و مورد استفاده قرار دهید.



موارد استفاده: سس روی پاستا، سس پیتزا، ساندویچ و یا کنار مرغ، ماهی و گوشت.

این سس را می توانید در مخلوط کن و یا در هاون نیز درست کنید.

می توانید گردو و یا مغز تخمه آفتابگردان را نیز جایگزین دانه کاج کنید.

غلظت سس بستگی به میزان روغن زیتون و رنگ سبز سس بستگی به مقدار ریحان دارد.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
سس زرشک
این سس بسیار مغذی است و برای کسانی که با کمبود آهن مواجهند بسیار مقوی و خونساز خواهد بود...
مواد لازم:

زرشک 3 قاشق غذاخوری
بادام 1پیمانه
پونه کوهی 1قاشق غذاخوری
لیموترش به مقدارلازم
نمک، فلفل قرمز به مقدارلازم


زرشکها را با نصف استکان آب یکی دوساعت خیس کنید و سپس با تمام مواد ذکر شده در مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید تا سس یکنواختی حاصل شود.این سس با انواع سالادها به خصوص سالاد جوانه بسیار خوشمزه و مقوی خواهد بود.
 

n-95

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2010
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
176
محل سکونت
مازندران
سس گردو
مواد لازم برای پنج نفر:

مغز گردو 10 عدد
فلفل دلمه ای نصف فلفل
نعنا خشک 1 قاشق مرباخوری
سرکه 1 قاشق غذاخوری
لیموترش بزرگ 1 عدد
ماست کم چرب 6 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه:
مواد را در یک مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود سپس آن را روی مخلوط سالادتان که می تواند شامل کلم سفید و بنفش، پیاز،ذرت،کشمش، جوانه ی شبدر و کمی جعفری تازه باشد ریخته و نوش جان کنید.
 

pbz

Registered User
تاریخ عضویت
14 دسامبر 2007
نوشته‌ها
106
لایک‌ها
42
محل سکونت
Unit
سس فلفل دلمه ای قرمز رو من پیشنهاد میکنم خیلی خوشمزست
 

ba.me

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2012
نوشته‌ها
175
لایک‌ها
32
محل سکونت
تهران
واقعا تاپیک خوبیه درووووود
 
بالا