• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انواع عایق الاستومری رولی

melinaa

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2018
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
37
سن
36


2Q==

2Q==

9k=


همانطور که می دانید در صنعت ساختمان سازی عایق های مختلفی وجود دارد که یکی از آن ها عایق الاستومری است. ساختار عایق الاستومری به صورت سلول بسته می باشد به همین دلیل در برابر عوامل مختلف مثل آب، رطوبت و حرارت مقاومت بسیار زیادی دارد.


عایق های الاستومری از نظر وزنی بسیار سبک هستند و از انعطاف پذیری بالایی برخوردارند به همین دلیل امروزه یکی از بهترین انتخاب ها برای عایق کاری تاسیسات ساختمانی، کانال های هوا، لوله های بزرگ، سیستم های گرمایشی و صنعت خودرو سازی هستند.


امروزه همه به دنبال راهی برای بهینه سازی انرژی هستند به همین دلیل عایق الاستومری را انتخاب می کنند چون استفاده از این نوع عایق تاثیر زیادی در بهینه سازی مصرف انرژی و در نهایت صرفه جویی آن می شود. نصب عایق الاستومری بسیار راحت است و به تجهیزات خاصی نیاز ندارد علاوه بر آن بسیار بی خطر است.


عایق های الاستومری جوری ساخته شده اند که با محیط زیست سازگار باشند به همین دلیل باعث ایجاد هیچ گونه آلرژی و حساسیت پوستی نمی شوند. یکی از مزایای بسیار خوب عایق الاستومری طول عمرش است. درست است که شما برای چنین عایقی پول بیشتری می پردازید اما در عوض از مزایای عالی آن برخوردار می شوید.


عایق الاستومری در انواع مختلف و برای کاربردهای مختلف تولید و عرضه می شود. هر کدام از آن ها با توجه به کاربردی که دارند دارای ضخامت و شکل متفاوت هستند که یکی از انواع آن عایق الاستومری رولی می باشد.


این عایق ها جایگزین بی نظیری برای عایق های پشم سنگ هستند و به همین دلیل دیگر استفاده از عایق های سنتی رواج زیادی در صنعت های مختلف از جمله صنعت ساختمان سازی ندارد.


عایق الاستومری رولی انواع مختلفی دارد که با توجه به کاربرد تولید و عرضه می شوند. در این مطلب قصد داریم انواع مختلف عایق الاستومری رولی را به شما معرفی کنیم.



عایق الاستومری رولی ساده


این عایق دارای وزن بسیار کمی است و مقاومت بالایی در برابر رشد قارچ ها و باکتری ها، مواد شیمیایی، گرد و غبار و رطوبت بالا دارد. از این نوع عایق معمولا برای عایق کاری در سیستم های تهویه مطبوع که در فضاهای بسته قرار دارند استفاده می شود.


نصب و مراقبت از عایق الاستومری رولی ساده بسیار آسان است و برای نصب آن کافی است از چسب مخصوصی که وجود دارد استفاده کنید و برای پوشاندن درزها از نوار درزگیر عایق الاستومری استفاده کنید.


عایق الاستومری رولی روکش دار و بدون روکش


ایران دارای شرایط آب و هوایی مختلف است به همین دلیل برای ساختمان سازی باید از عایقی استفاده شود که در برابر انواع شرایط آب و هوایی و هم چنین اشعه UV مقاوم باشد.


برای عایق کاری فضای داخلی ساختمان از عایق الاستومری بدون روکش استفاده می کنند اما برای عایق کاری تاسیساتی که در فضای باز قرار گرفته اند باید از عایق هایی استفاده کرد که با روکشی از آلومینیوم پوشانده شده باشند چون این گونه از عایق الاستومری رولی با روکش آلومینیوم دار در برابر انواع شرایط جوی مقاوم است و برای ایزوله سازی مخازن، سیستم های سرمایشی و گرمایشی استفاده می شود. عایق های روکش دار به دو صورت ساده و پشت چسب دار در بازار وجود دارند.


بهتر است مطلب مقایسه عایق الاستومری روکش آلومینیومی با عایق پشم شیشه را نیز مطالعه کنید.


عایق الاستومری رولی شانه تخم مرغی


از این نوع عایق الاستومری به عنوان عایق صوتی در ساختمان ها استفاده می کنند. این عایق ها به خاطر نوع ساختشان که سلولی و متخلخل است تاثیر زیادی در کاهش صدا دارند.

عایق الاستومری رولی شانه تخم مرغی در دو نوع ساده و موجدار، بدون چسب و چسبدار تولید و به بازار عرضه می شود. مقاومت این عایق در برابر جذب رطوبت، حرارت، ماده های شیمیایی و هم چنین سایر آسیب های فیزیکی بسیار زیاد است.
 
بالا