• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انواع و طرز تهیه پنیر خانگی محلی و فتا و لیقوان با قرص و سرکه و ماست

FAFA7575

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2019
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
5
سن
34
طرز تهیه پنیر


اگر می‌خواهید پنیر پرچربی داشته باشید، بهتر است از شیر محلی استفاده کنید که چربی بیشتری دارد. همچنین برای خوشمزه‌تر شدن پنیر، می‌توانید پنیر تازه را چند ساعتی در ماست تازه بخوابانید. اگر پنیرتان بعد از مدتی خشک شد، می‌توانید آن را در دوغ غلیظ بخوابانید، دوباره به حالت اول بازمی گردد. حتما از سرکه سفید جهت تهیه پنیر با سرکه استفاده کنید.

طرز تهیه پنیر با ماست
مواد لازم:

۱- شیر: ۱ کیلو گرم

۲ – ماست: ۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پنیر خانگی:

۱- ابتدا شیر را بجوشانید.

۲- شعله اجاق گاز را کم کنید. ۴ قاشق ماست به شیر اضافه کرده و مدت ۷ دقیقه بهم زنید تا شیر، اصطلاحا بریده بریده شود.

۳- بعد از بریده بریده شدن، آن را از پارچه ایی که مخصوص درست کردن پنیر است، رد کنید و اجازه دهید قسمت جامد از مایع کاملا جدا شود. پارچه را از جایی آویزان کرده و به مدت ۴ الی ۵ ساعت اجازه دهید خوب آبش گرفته شود (می‌توانید جسمی سنگین بر روی پارچه حاوی پنیر قرار دهید تا مطمئن باشید آبش گرفته می‌شود).

۴- در این مرحله پنیر را قطعه قطعه کرده و در آب نمک نگهداری کنید.

طرز تهیه پنیر با سرکه
۱- شیر: ۱ کیلو گرم

۲- سرکه: سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنیر خانگی
۱- ابتدا شیر را بجوشانید.

۲- پس از جوشیدن شیر، شعله اجاق را خاموش کنید و سه قاشق سرکه به آن افزوده و مرتب به هم زنید تا شیر بریده بریده شود.

۳- بعد از بریده بریده شدن، آن را از پارچه ایی که مخصوص درست کردن پنیر است، رد کنید و اجازه دهید قسمت جامد از مایع کاملا جدا شود. پارچه را از جایی آویزان کرده و به مدت ۴ الی ۵ ساعت اجازه دهید خوب آبش گرفته شود (می‌توانید جسمی سنگین بر روی پارچه حاوی پنیر قرار دهید تا مطمئن باشید آبش گرفته می‌شود).

۴- در این مرحله پنیر را قطعه قطعه کرده و در آب نمک نگهداری کنید.
 
بالا