• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انگل سرعت سایت

medinz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان

سلام دوستان
من در چند ‌انالیزور مختلف سرعت سایت رو بررسی کردم و در آنالیزور جی‌تی متریکس در چند قسمت اصلاً نمره‌ی خوبی نگرفتم
یکی از آن‌ها
Defer Parsing of Java Script

است که با وجود این‌که جست‌وجو کردم اما چیزی ازش سردرنیاوردم فقط می‌دانم تأثیر منفی فوق‌العاده زیادی روی سرعت سایتم داره. یعنی این انگل اصلیه...

بعدی هم ست نبودن
Cookie free domain
هست

مشکل اساسی دیگر هم
remove query strings from static resources
بود

دوستان آیا پیشنهادی برای بهبود مشکلات بالا دارید؟

مرسی کلی

medinz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بر و بچه‌های طراح نظری ندارید؟

milads

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
54
سلام عزیز

اگر خواستید با قیمت مناسب براتون سرعت سایتتون رو میبریم بالا به کمترین زمان ممکن می رسانیم.

medinz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من الان مشکلاتشو می‌دونم چیه دوست عزیز. فقط نیاز به راهنمایی دارم که خودم حلش کنم. مگرنه اگه می‌خواستم پول بدم که دیگه تاپیک ایجاد نمی‌کردم.

ali0z

Registered User
لایک‌ها
71
سلام به دوستان

سلام دوستان
من در چند ‌انالیزور مختلف سرعت سایت رو بررسی کردم و در آنالیزور جی‌تی متریکس در چند قسمت اصلاً نمره‌ی خوبی نگرفتم
یکی از آن‌ها
Defer Parsing of Java Script

است که با وجود این‌که جست‌وجو کردم اما چیزی ازش سردرنیاوردم فقط می‌دانم تأثیر منفی فوق‌العاده زیادی روی سرعت سایتم داره. یعنی این انگل اصلیه...

بعدی هم ست نبودن
Cookie free domain
هست

مشکل اساسی دیگر هم
remove query strings from static resources
بود

دوستان آیا پیشنهادی برای بهبود مشکلات بالا دارید؟

مرسی کلی

کد های جاوا اسکریپت که نیازی به لود شدن فوری ندارن رو پایین قالب بزار .

medinz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی٬ چند تا از کدهای جاوا رو دستی وارد فوتر کردم. بهتر شد. اما همش رو نمی‌شه آورد پایین. مثلاً هیچ کدوم از جاوا اسکریپت‌های پلاگین رو نمی‌شه بهشون دست زد. شما می‌دونی چه جوری باید کدهای جاوا رو فشرده کرد؟ هنوز تعداد ریکوئست‌ها زیاده

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
مرسی٬ چند تا از کدهای جاوا رو دستی وارد فوتر کردم. بهتر شد. اما همش رو نمی‌شه آورد پایین. مثلاً هیچ کدوم از جاوا اسکریپت‌های پلاگین رو نمی‌شه بهشون دست زد. شما می‌دونی چه جوری باید کدهای جاوا رو فشرده کرد؟ هنوز تعداد ریکوئست‌ها زیاده

fباید کلا کد نویسی کنی زبیخ و یا ساختار بترکونی اینجوری نمی شه یا افزونه رو عوض کنی

ali0z

Registered User
لایک‌ها
71
سلام
فشرده سازی بصورت اتومات در این سایت (برای ورود به سایت کلیک کن) هست اما استفاده نکردم ببینم به درستی کار می کنه یا نه (آزمایش کنید) .
البته اگه مشکل شما پهنای باند هست میتونید در سایت cloudflarre ثبت نام کنید و از تنظیمات آن گزینه ی JS, CSS رو فعال کنید . با این کار سایت cloudflare کد های CSS رو فشرده کرده و در سرور جدا قرار می دهد که همین امر باعث پایین آمدن مصرف پهنای باند میشود .
اما با هر ویرایش CSS یا JS یا حتی تصاویر اصلی قالب و ... نیاز به بارگذاری مجدد از خود سایت cloudflare دارید . (اگه سایتتون مربوط به ساب دامین از این سرویس استفاده نکنید)
cloudflare سایت امنیتی که پنل رایگان داره و زمانی که سرور سایت آمادگی یا کشش نداشته باشه ارتباط رو قطع میکنه . (رو سایت پی سی گپ نصبه مشکلی تا به حال ایجاد نکرده)

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
Defer Parsing of Java Script مربوط به تاخیر انداختن در لود فایلهای جاوا اسکریپته.این مساله بسیار مهمی در سرعت سایته.
برای حل این مشکل خیلیا میگن از تگهای defer یا async استفاده بشه یا فایلهای js رو بذارید در اخر صفحه ولی اینها هیچ کدوم راه حل نیست.اگر از ابزار تست سرعت گوگل استفاده کنید بازم به این مورد گیر میده.برای حل این مشکل گوگل راه حل داده -> لینک
کد مربوطه:

کد:
<script type="text/javascript">
 function downloadJSAtOnload() {
 var element = document.createElement("script");
 element.src = "[B]defer.js[/B]";
 document.body.appendChild(element);
 }
 if (window.addEventListener)
 window.addEventListener("load", downloadJSAtOnload, false);
 else if (window.attachEvent)
 window.attachEvent("onload", downloadJSAtOnload);
 else window.onload = downloadJSAtOnload;
 </script>

این کد میگه اول داکیومنت ها رو لود کن بعد فایل defer.js رو

Cookie free domain مربوط به لود شدن فایلهای استاتیک از روی دامین دیگری یا ساب دامین هست.

بالا