• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انیمیشن معماری اصفهان

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
چند وقت پیشها یه اینیمیشن خیلی زیبا از معماری استان اصفهان توسط یه فرانسوی آدمی پیدا کردم که دیدم حیفه دوستان نبینن ... کار مدل سازیش یه جاهاییش سخته ولی در کل خیلی پیچیده نیست ... مپهای خوبی استفاده کرده و از همه مهمتر موسیقی بسیار قشنگی هم روی کار گذاشته که میتونید اینجا هم عکسهاش رو ببینین هم انیمیشنش رو
ارزش یکبار دیدن رو داره اگه ایرانی هستیم
7.gif

Mojmos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از عكساش معلومه انيميشن خيلي قشنگيه
خود انيميشن را كجا ميتونيم ببينيم؟

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از Mojmos :
از عكساش معلومه انيميشن خيلي قشنگيه
خود انيميشن را كجا ميتونيم ببينيم؟
تو همون سایتی که لینکش رو گذاشتم هستش البته به صورت stream . ولی اگر پخش نشد به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت ... من فکر کنم آپدیتش کردم میتونم لین برای دانلود بدم
بهترین قسمت این انیمیشن آهنگ زیباشه ... فکر کنم با Studio Max هم کار کرده

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
مرسی IcedAngel جان ، کار واقعا زیباییه ، چند ماه پیش اینو توی CGTalk دیدم ( با معرفی یکی از دوستان ) البته اون زمان Animation نبود به نظرم ، ولی در عین حال ، واقعا زیبا کار شده ، شاید درست نباشه مقایسه کنم ولی نمیتونم نگم !!! ، حداقل از کلیپ های مذهبی که برخی اوقات برای بعضی برنامه های علوم قرآنی و ... در TV پخش میشه و خوب همراه اون طرح های منب کاری مساجد و به نوعی طرح های اسلیمی هنرمندان ... به آماتوری ترین و بی دقت ترین شکل ممکن نمایش داده میشه صد ها برابر بهتره و خوب دیگه حرفی برا گفتن باقی نمیزاره ...
من حرکت دوربین این کار رو خیلی دوست دارم ، موزیک خوبی هم داره !

چند نما از مسجد امام اصفهان :

imam%20mosque%20-%20esfahan_std.jpg

توضیحات و تصاویر بیشتر ... + این مورد !

برای دریافت انیمیشن من از Surce صفحه متاسفانه نتونستم لینک مستقیم این کار رو پیدا کنم برای همین انیمیشن رو کامل Load کردم و سپس Save کردم، اگر برام مقدور بود حتما Upload میکنم.

...

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
بنده هم دیدم خیلی زیباست و عالی کارکرده ولی انیمیشن رو ندیدم.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
پیکسار جان کاملا" حرفت رو قبول دارم ... این همه 3d کار تو ایران داریم بعد یه فرانسوی باید ارزشهای کشورمون رو به نمایش بکشه ... اگه ما بخوایم از این بهتر هم میتونیم بکشیم ولی خودت اوضاع انیمیشن در ایران رو بهتر از من میدونی ...
جا داره یاد کنم از آقای حبیب زرگرپور سوپروایزر شرکت Industrial Light & Magic که بنا به همون دلایل از کشورمون رفت

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30

meli

Registered User
لایک‌ها
23
وای خدا عجب عکسایی!!!!
وهههههههههه
229.gif

shahkoorosh