• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انیمیشن Portal در راه است

arton

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2012
نوشته‌ها
496
لایک‌ها
36
محل سکونت
TehraN


این انیمیشن بر اساس بازی Portal ساخته Valve خواهد بود.البته این انیمیشن هنوز کامل نشده است ، اما اگر این تصویر یک نشانه از چیزی که در راه است باشد به نظر میرسد که با یک انیمیشن زیبا طرف باشیم.
این تصویر از طرف Alex Zemke کسی که در حال حاضر بر روی انیمیشن Portal که Companionship نامیده می شود کار می کند ، می باشد.این انیمیشن با عنوان "روایتی از عشق ، مرگ و مکعب ها" خوانده می شود.
Zemke یک انیماتور حرفه ای است که رزومه کاری او شامل عنوانهای انحصاری سونی یعنی Uncharted 2 و Uncharted 3 و همچنین سینمایی Smurfs می باشد.پس بنابراین او کار خود را به خوبی بلد است و می داند که مشغول انجام چه کاری است.
به نظر میرسد Companionship یک عنوان هیجان انگیز باشد که Zemke مشغول کار بر روی آن است،بنابراین به طور قطعی نمی توان گفت که او در نظر دارد چه موقع این پروژه را به اتمام برساند.امیدواریم که به زودی این اتفاق بیفتد.

دو تصویر دیگر از این انیمیشن:




منبع
 
بالا