ان93 و ان95 چطوری به تی وی وصل میشن آیا این فیلمبرداری تمام صفحه تلویزیون رو میگیره
آیا میشه زمانیکه با ان93 و ان95 فیلم میگریم توی خود تی وی مثل هندی کم ببنیم
در غیر اینصورت 500 تومن پول بی زبونی که بابت ان93 و ان95 داده میشه بیخودی میره توی جیب نوکیا
سونی اریکسون سر حرف خودش هست میگه انتظار چندانی از گوشی موبایل برای فیلمبرداری نداشته باش اگر فیلمبرداری دوست داری با قیمت 500 تومن که پول ان93 و ان95 هست برو سراغ هندی کم های دی وی دی شرکت هیتاچی
ولی اگر عکسبرداری زیبا میخوای خود سونی اریکسون معتقد هست:
برو سراغ گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون
و پست های من که که بدون هیچ اطلاع و هشداری پاک می شوند ...
جناب دارک نایت ! جدا که گندش رو در اوردید!!!
و پست های من که که بدون هیچ اطلاع و هشداری پاک می شوند ...
جناب دارک نایت ! جدا که گندش رو در اوردید!!!
ولي به نظر من بي راهه نكَفته ، سوني اريكسون به غير از بي 990 و دبليو 900 و بعضي از كَوشيهاي جديد مثل كا 850 و دبليو 960 همه بي كيفيت و با اندازه كوجيك فيلمبرداري ميكنه ، تازه اينهايي هم كه كَفتم هيج در حد نوكيا ان 95 يا ان 93 فيلمبرداري نميكنه .... البته درست كَفتيد به اين تابيك ربطي نداره .شرمنده Nelson جان
این سری يادم باشه براتون تيپاکس کنم قبل از پاک کرن / البته يه عيب بدی که من دارم نه کارت میدم و نه بن میکنم ولی حق شما يک کارت قرمز پر رنگ بود / چرا !؟
چون عنوان تاپيک هست N93 / N95
و شما این پست رو زدی که امير جان هم در پاسخ گفتن که اصلا ارتباطی با تاپيک نداره
ولي به نظر من بي راهه نكَفته ، سوني اريكسون به غير از بي 990 و دبليو 900 و بعضي از كَوشيهاي جديد مثل كا 850 و دبليو 960 همه بي كيفيت و با اندازه كوجيك فيلمبرداري ميكنه ، تازه اينهايي هم كه كَفتم هيج در حد نوكيا ان 95 يا ان 93 فيلمبرداري نميكنه .... البته درست كَفتيد به اين تابيك ربطي نداره .
البته يه عيب بدی که من دارم نه کارت میدم و نه بن میکنم