• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اهمیت ثبت دامنه های قدیمی

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
با سلام
یک سوالی که برام پیش اومده اینه که مثلا دامنه ای که چند سال پیش ثبت شده و روش کار شده و الان آزاده و هیچ رتبه ای نداره آیا مزیتی به دامنه که تا حالا ثبت نشده داره

پنج سال پیش یک دامنه ثبت کردم رو ی وبلاگ تا هزار و هشتصد ایران هم رتبه شو اوردم پایین و...
خلاصه می خوام دوباره همونو اگه مزیتی نسبت به دامنه های جدید داشته باشه ثبت کنم ?

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اگر با همون موضوع قدیمی کار بشه رووش به نظرم مفید هست هم اعتبار بین شما و کاربر و هم اعتبار گوگل و سایت.

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
اگر با همون موضوع قدیمی کار بشه رووش به نظرم مفید هست هم اعتبار بین شما و کاربر و هم اعتبار گوگل و سایت.
به نظرتون اینکس های حذف شده سایت قدیمی بالا نمی آد بعد پنج سال ؟؟
آخه من دامنه اولی ها رو ثبت کردم قبل ثبت ایندکس نداشت بعد بالا اومدن ایندکس های انجمن قدیمی بالا اومد و طول کشید تا از بین رفت

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظرتون اینکس های حذف شده سایت قدیمی بالا نمی آد بعد پنج سال ؟؟
آخه من دامنه اولی ها رو ثبت کردم قبل ثبت ایندکس نداشت بعد بالا اومدن ایندکس های انجمن قدیمی بالا اومد و طول کشید تا از بین رفت
بالا بیاد مشکلی داره؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خب معلومه صفحات 404 پدر گوگل وبمستر رو درمیاره
خب پس اصلا نیست که چرا دوباره برگردن ؟
دوما اینکه تعداد بالا نباشه مشکلی نداره. شما فقط صفحه 404 خوشگل و مرتبی بزارید که کاربر کمتر و یا حداقل کندتر صفحه رو ببنده.

بالا