• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اوضاع نمایش نامه نویسی ؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام رفقا خوبید. چه طورید.
امروز گفتم در مورد نمایش نامه نویسی با هم بحث بکنیم.
همان طور که می دونید نمایش نامه نویسی برای تئاتر و برنامه های رادیویی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
حالا می خواستم ازتان بپرسم. که یک نمایش نامه را برای اینکه ثبت بکنیم باید چه کار ها و مراحلی را انجام بدهیم.
و بعد مثلا دستمزد یک نمایش نامه تئاتر و یک نمایش نامه رادیویی چه قدر هست.
و هر کدام از دوستان که اطلاعات مفید دیگری در این زمینه دارند لطفا بگویند با تشکر

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
داش علی از دانشگاه کشیدی بیرون ؟ :)

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
کم کم می خوای ف / ر / و کنی تو صدا سیما نه؟:D
از تئاتر شروع می کنی میری بالا :|

پ.ن : از حاج محسن و بقیه مدیران تقاضا دارم در صورتی که پست بنده نامناسب و مخالف با خط مشی فروم است اقدام به حذف کرده ولی وژدانن بن نکنید :general503:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
داش علی از دانشگاه کشیدی بیرون ؟ :)
گفتم که در تایپکی هفته ای مدو عوض می کنیم.
الان زدیم تو کار درامد زایی و تئاتر و سینما و نمایش نامه نویسی و همچنین فیلم نامه نویسی
دوستان اگر اطلاعات خوبی دارند . خوشحال می شوم . در اختیار همه قرار بدهند.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
کم کم می خوای ف / ر / و کنی تو صدا سیما نه؟:D
از تئاتر شروع می کنی میری بالا :|

پ.ن : از حاج محسن و بقیه مدیران تقاضا دارم در صورتی که پست بنده نامناسب و مخالف با خط مشی فروم است اقدام به حذف کرده ولی وژدانن بن نکنید :general503:
نه جوش نزن. بعدم از این نوع شوخی ها داشتیم : دی
نه بابا کلا می خواهیم در هر زمینه ای بحثی را باز بکنیم که واقعا دوستانی که اطلاعات خوبی دارند . به اشتراک بگذارند.

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
سلام ؛

شما آیا در زمینه نمایش نویسی / فیلمنامه نویسی و به صورت کلی درام ، تحصیلات داری ؟
اگه نداری که نمی تونی همینطوری بری کار بدی عزیز. شما صرفا علاقه مند سینما باشی دلیل نمیشه که فیلمنامه نویسی هم بلد باشی فیلم نامه نویسی کلی اصول و تکنیک داره که باید آروم آروم یاد بگیری و تحربه کنی. واسه این احتمال نمی دم خونده باشی ؛ چون اگه رشتت این بود و ... صد در صد خودت خبر داشتی و اینگونه سوال ها رو نمی کردی.
امضامو چک کن ( بحث تخصصی در زمینه سینما ) ، اونجا درباره دستمزد در صدا و سیما توضیح دادم که چقدر هست.
اگه هم نمایش نامه نویسی می خوای ، تا نمایشنامه های خارجی و ایرانی خوب هست ، کسی سراغ کار شما نمی ره ( با تمام احترام و منظور شما نیستی ، منظور هر نویسنده تازه کاری هست ). پس اگه می خوای نمایشنامه بنویسی ، باید با گروه های بچه ها تازه وارد همکاری کنی و کارتون رو به اونا بدی. اگه واقعا کار خوبی داشتی من خودم بچه های تئاتری خوب و با اسعتدادی می شناسم ، معرفی می کنم باهاشون کار کنی.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام ؛

شما آیا در زمینه نمایش نویسی / فیلمنامه نویسی و به صورت کلی درام ، تحصیلات داری ؟
اگه نداری که نمی تونی همینطوری بری کار بدی عزیز. شما صرفا علاقه مند سینما باشی دلیل نمیشه که فیلمنامه نویسی هم بلد باشی فیلم نامه نویسی کلی اصول و تکنیک داره که باید آروم آروم یاد بگیری و تحربه کنی. واسه این احتمال نمی دم خونده باشی ؛ چون اگه رشتت این بود و ... صد در صد خودت خبر داشتی و اینگونه سوال ها رو نمی کردی.
امضامو چک کن ( بحث تخصصی در زمینه سینما ) ، اونجا درباره دستمزد در صدا و سیما توضیح دادم که چقدر هست.
اگه هم نمایش نامه نویسی می خوای ، تا نمایشنامه های خارجی و ایرانی خوب هست ، کسی سراغ کار شما نمی ره ( با تمام احترام و منظور شما نیستی ، منظور هر نویسنده تازه کاری هست ). پس اگه می خوای نمایشنامه بنویسی ، باید با گروه های بچه ها تازه وارد همکاری کنی و کارتون رو به اونا بدی. اگه واقعا کار خوبی داشتی من خودم بچه های تئاتری خوب و با اسعتدادی می شناسم ، معرفی می کنم باهاشون کار کنی.
تشکر از شما که جواب دادید.
بهتان پیام دادم. لطفا وقت کردید جواب ان را بدهید. با تشکر

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز لطفا اگر ممکن است جواب پیام را بدهید با تشکر
@cinemaamooz

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام ؛

جواب سوالات و پیام را نمی دهید

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
درآمد برنامه نویسی رادیویی، برای هر دقیقه بطور متوسط 30 هزار تومان است.
فیلم نامه نویسی هم بنا به کار، معمولا از صفر تا 200 میلیون (برای سریال) متغیر است.

برای ثبت فیلمنامه هم باید به خانه سینما مراجعه کنید

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام
درآمد برنامه نویسی رادیویی، برای هر دقیقه بطور متوسط 30 هزار تومان است.
فیلم نامه نویسی هم بنا به کار، معمولا از صفر تا 200 میلیون (برای سریال) متغیر است.

برای ثبت فیلمنامه هم باید به خانه سینما مراجعه کنید
دوست عزیز تشکر می کنم از شما بابت جوابتان
ولی بنده منظورم اینه درامد نمایش نامه نویسی برای هر برنامه ی رادیویی چه قدره
نه درامد برنامه نویسی یا فیلم نامه نویسی
چون اطلاعاتم در زمینه فیلم نامه نسبتا کامله و می دانم چه قدر برای هر چیزی می گیرند
لطفا اگر اطلاعاتی در زمینه نمایش نامه نویسی دارید بدهید
بعدم اولی را نوشته اید برنامه نویسی ایا منظورتان همان نمایش نامه نویسی هست .

بالا