• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین برخورد با سایت فروش ارز.

system one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
درود . دوستان گرامی این سایتهexchanging.ir
عجب سایتیه اقا ازش خرید نکنین.دو ساعته توش ثبت نام کردم.هفت خوان رستمو برا تایید هویت گذروندم زنگ زدن کده تایید رو هم دادن خانمه زنگ میزنه بعد میگه نه شما اقای فلانی نیستی خخخخخ.میگه اطلاعات اشتباه دادی عجب.اگه قصده کلاهبرداریو اینا دارم میام تلفن ثابتمو بدم و... عجب سایتی اولین برخوردو اخرین برخورد.حالا خوبه تو سایت فرهاد براحتی ثبت نام کردمو کلیه مدارکیم که دادم تایید شد.کلا ادم نمیدونه چی بگه به اینا.اگه قصده بهونه دارین چرا شماره تلفنه ثابت و موبایلو .... هزار تا کوفتو زهر مار از ادم میگیرین.اخرشم هیچ.واقعا که عجب ادمایی پیدا میشن.

8030

Registered User
لایک‌ها
465
من خودم نزدیک 200 میلیون تومن تا حالا با این سایت معامله داشتم و تا حالا بجز کمی تاخیر در حد یک ساعت چیزی ازشون ندیدم.
فرهاد اکسچنج یک دفعه بیت کوین ازشون خریدم برای هفت پشتم بسه.طرف بعد خرید تازه یادش میاد اهراز هویت کنه .اونم باید تازه خودت زنگ بزنی اگه جواب بدن یا دستشون بن نباشه.ساپورتشم که تعطیله.

برای اهراز هویت سخت گیری میکنن چون پولهای کلانی جا به جا میشه.

system one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من خودم نزدیک 200 میلیون تومن تا حالا با این سایت معامله داشتم و تا حالا بجز کمی تاخیر در حد یک ساعت چیزی ازشون ندیدم.
فرهاد اکسچنج یک دفعه بیت کوین ازشون خریدم برای هفت پشتم بسه.طرف بعد خرید تازه یادش میاد اهراز هویت کنه .اونم باید تازه خودت زنگ بزنی اگه جواب بدن یا دستشون بن نباشه.ساپورتشم که تعطیله.

والا نمیدونم اما برا اولین برخورد خوب نبودن بدونه دلیل میگه شما فلانی نیستیو فلان. من نمیگم سختگیری نکنن ولی اخه بدونه دلیل میشه تایید نکنن؟؟؟

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
از کجا فهمیدن فلانی نیستی؟ شاید شماره حساب و شماره کارت کس دیگه ای رو ثبت کردی؟

system one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
از کجا فهمیدن فلانی نیستی؟ شاید شماره حساب و شماره کارت کس دیگه ای رو ثبت کردی؟
نه بابا همه چی ماله خودمو ثبت کردم. منتهی میگه اطلاعات اشتباه دادی در حالیکه همش درست بوده.باور کن خودمم نفهمیدم چرا اینجوری میگه شیش تا شماره موبایل ازم گرفته کد ملی تاریخ تولد و... باز میگه نه اطلاعات اشتباه دادی.

8030

Registered User
لایک‌ها
465
نه بابا همه چی ماله خودمو ثبت کردم. منتهی میگه اطلاعات اشتباه دادی در حالیکه همش درست بوده.باور کن خودمم نفهمیدم چرا اینجوری میگه شیش تا شماره موبایل ازم گرفته کد ملی تاریخ تولد و... باز میگه نه اطلاعات اشتباه دادی.

ازش سوال میکردی کجای اطلاعات داده شده اشتباه بوده؟
خط موبایل و تلفن بنام کسی دیگه نبوده؟(البته این مورد رو فکر نکنم دسترسی داشته باشن برای استعلامش)

system one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ازش سوال میکردی کجای اطلاعات داده شده اشتباه بوده؟
خط موبایل و تلفن بنام کسی دیگه نبوده؟(البته این مورد رو فکر نکنم دسترسی داشته باشن برای استعلامش)
اتفاقا پرسیدم جواب درست حسابی نداد.اصلا یه جوری بود یه سئوالو چند بار میپرسید جوری که فکر میکردم یادش میره.نه بابا خط ثابته خونه که بنامه کسی دیگهس ولی موبایل که بنامه خودمه. والا متوجه نشدم چه اطلاعاته اشتباهی دادم که خانم به شک افتاده.هر چیم پرسیدم یه نمونه اطلاعاته غلط رو بفرمایید درست حسابی جواب نداد هی میگفت شما فلانی نیستی.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
درود . دوستان گرامی این سایتهexchanging.ir
عجب سایتیه اقا ازش خرید نکنین.دو ساعته توش ثبت نام کردم.هفت خوان رستمو برا تایید هویت گذروندم زنگ زدن کده تایید رو هم دادن خانمه زنگ میزنه بعد میگه نه شما اقای فلانی نیستی خخخخخ.میگه اطلاعات اشتباه دادی عجب.اگه قصده کلاهبرداریو اینا دارم میام تلفن ثابتمو بدم و... عجب سایتی اولین برخوردو اخرین برخورد.حالا خوبه تو سایت فرهاد براحتی ثبت نام کردمو کلیه مدارکیم که دادم تایید شد.کلا ادم نمیدونه چی بگه به اینا.اگه قصده بهونه دارین چرا شماره تلفنه ثابت و موبایلو .... هزار تا کوفتو زهر مار از ادم میگیرین.اخرشم هیچ.واقعا که عجب ادمایی پیدا میشن.

وقت بخیر
از این بخش انجمن میتونید با افراد مورد اعتماد معامله ارزی داشته باشید: https://forum.persiantools.com/forums/خرید-و-فروش-ارزهای-اینترنتی.205/

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
البته من هیچ ایده ای درمورد سن شما ندارم، ولی اگه سنتون کم باشه ممکنه کمتر از حد متوجه شده باشن! از این اشتباها پیش میاد!
وگرنه سایت خوبیه، چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد، برای خودم شاید 20 30 ثانیه مکالمه تایید طول کشید.

system one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
البته من هیچ ایده ای درمورد سن شما ندارم، ولی اگه سنتون کم باشه ممکنه کمتر از حد متوجه شده باشن! از این اشتباها پیش میاد!
وگرنه سایت خوبیه، چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد، برای خودم شاید 20 30 ثانیه مکالمه تایید طول

مطمئن باشید سنم از خیلی از شما دوستان بیشتره.در کل اولین برخورد خیلی مهمه که طرف باید اینقدر شعور داشته باشه بی جهتو از رویه معده بکسی تهمت نزنه.البته مهم نیست من که بیخیاله ثبت نامو تایید تو این سایت شدم.اما همواره ادمایی که تو این کارن باید یکم شعور داشته باشن که اینا نداشتن.بیخیال مهم نیست.

system one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مطمئن باشید سنم از خیلی از شما دوستان بیشتره.در کل اولین برخورد خیلی مهمه که طرف باید اینقدر شعور داشته باشه بی جهتو از رویه معده بکسی تهمت نزنه.البته مهم نیست من که بیخیاله ثبت نامو تایید تو این سایت شدم.اما همواره ادمایی که تو این کارن باید یکم شعور داشته باشن که اینا نداشتن.بیخیال مهم نیست.[/Q

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

200 میلیون تومن؟ چه پولهایی می ذارید تو کریپتو کارنسی. خود من 7 ماه پیش فقط 300 دلار گذاشتم، 2 ماه پیش 300 دلاره و قسمتی از سودی که به دست اوردم رو برداشت کردم. الان فقط با اون قسمت دیگه سود ترید میکنم

--------

ایرانیا مطمئن نیستن وگرنه یه سایت خرید و فروش کریپتو کارنسی با قیمتای مناسب راه مینداختیم.
یدی یکی اومد پول آلوده واریز کرد حسابت بیا درستش کن. چند ماه باید بری آگاهی و دادگاه و این شهر و اون شهر

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
مطمئن باشید سنم از خیلی از شما دوستان بیشتره.در کل اولین برخورد خیلی مهمه که طرف باید اینقدر شعور داشته باشه بی جهتو از رویه معده بکسی تهمت نزنه.البته مهم نیست من که بیخیاله ثبت نامو تایید تو این سایت شدم.اما همواره ادمایی که تو این کارن باید یکم شعور داشته باشن که اینا نداشتن.بیخیال مهم نیست.[/Q
خب درک میکنم، احتمالا این خانمی که گفتین باهاتون تماس گرفته از پرسنل تازه وارده. برای من اون موقع خود احسان شوکتی فکر میکنم تماس گرفت و همیشه هم برخوردشون خوب بوده.
این کم کاری باید به اطلاعشون برسه به نظرم، چون دلایل قانع کننده ای برای عدم تایید ارائه نداده. به پشتیبانی تلگرامشون پیام میدادین.
درهرصورت راههای دیگه ای هم برای خرید و فروش هست که مدیرجان یک موردش رو گفتن.

system one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خب درک میکنم، احتمالا این خانمی که گفتین باهاتون تماس گرفته از پرسنل تازه وارده. برای من اون موقع خود احسان شوکتی فکر میکنم تماس گرفت و همیشه هم برخوردشون خوب بوده.
این کم کاری باید به اطلاعشون برسه به نظرم، چون دلایل قانع کننده ای برای عدم تایید ارائه نداده. به پشتیبانی تلگرامشون پیام میدادین.
درهرصورت راههای دیگه ای هم برای خرید و فروش هست که مدیرجان یک موردش رو گفتن.
ممنونم دوست عزیز بله همونطوری که فرمودید راههایه دیگه ایم هست.مشکلی نیست و ارزشه ناراحتی هم نداره.بعضیا اینجورین دیگه کاریشم نمیشه کرد.مخلصه همه دوستان عزیز . جنابعالی و اقایه مدیر و بقیه دوستان هم هستیم.

Last edited:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
من هم تا حالا بالای 500 میلیون تومن باهاشون کار کردم مشکلم نداشتم واقعا راضیم هیچ چیز دات ای ار نمیشه البته سرشون شلوغه و مشتری خیلی دارن به خاطر کار درستیشون ممکنه این اتفاقات بیفته ولی فرهاد چنج اصلا قابل مقایسه با دات ای ار نیست فرهاد چیه.
من مبلغ 70 میلیون هم یه جا بهشون فروش داشتم و بهم پرداخت کردن خیلی سریع .این سایت عالیه و مورد اعتماد برا مبالغ هنگفت.

اولین برخورد چیه مشتری چیه مگه اومدید سوپری سر محل یا ....اینجا دنیای مجازیه کسی که کلاهبردار نیست و مورد اعتماده سالاره برخوردشم مهم نیست .ضمنا کسی که مورد اعتماده نیاز به ناز کشیدن مشتری نداره فتا گیره مجبورن سختگیر باشن تو احراز هویت که فتا اذیتشون نکنه پسفردا از نون خوردن بندازتشون

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
تایید منو که به راحتی انجام دادن

بالا