• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین دوره عملی آموزش طراحی کامل قالب وردپرس در قالب یک پروژه

p30click

Registered User
لایک‌ها
7
class1.jpg

عرض سلام و احترام خدمت کلیه کاربران
مزاحم بچه های گل پرشین تولز شدیم که اطلاعیه رو خدمت این عزیزان عرض کنیم.
این دوره از طرف سایت همیار وردپرس عرضه شده و هیچ ارتباطی به پرشین تولز نداره ( سو تفاهم نشود )

در پی درخواست هایی که از سوی کاربران در رابطه با کلاس های آموزشی طراحی قالب وردپرس شده بود , تصمیم گرفتیم اولین دوره آموزش طراحی کامل قالب وردپرس در قالب یک پروژه را این بار در اصفهان برگزار کنیم.

این دوره کلاس در سه مرحله برگزار میشود که در زیر به آنها شاره میکنیم :

- آموزش طراحی گرافیکی کامل قالب وردپرس در فوتوشاپ ( در نرم افزار Adobe Photoshop CS6 )
- تبدیل طرح گرافیکی به سند css / html ( در نرم افزار Adobe Dreamweaver CS6 و Notepad++ )
- هوشمند سازی سند css/html توسط تبدیل به قالب وردپرس

نکات قابل توجه این دوره :

- کلیه مراحل بالا با جدیدترین نرم افزار ها و به روز ترین شیوه های طراحی وب آموزش داده خواهد شد
- پس از هر جلسه برای تمرین دانش پژوهان ویدیو همان جلسه آماده میشود و به کاربران محترم داده میشود
- تمرین های کوتاه و کاربردی در بین ساعات کلاس و در انتهای هر جلسه داده میشود باعث تقویت دانش پژو هان میشود
- محیط آموزشی این دوره بسیار مناسب میباشد و برای هر فرد یک سیستم در نظر گفته شده است.

مشخصات برگزاری این دوره :

- مدرس این دوره علی حاجی محمدی میباشد
- این دوره در قالب ۱۰ جلسه سه ساعته یعنی ۳۰ ساعت برگزار میشود
- هزینه حضور در این دوره برای هر فرد ۱۵۰ هزار تومان میباشد
- تاریخ شروع دوره ۶ شهریور ماه ۹۱ و تاریخ پایان ۲۹ شهریور ۹۱ میباشد.
- این دوره در روز های شنبه , دوشنبه , چهارشنبه از ساعت ۱۸ تا ۲۱ برگزار میگردد.
- مکان برگزاری : اصفهان , چهارراه حکیم نظامی , ابتدای خیابان نظر شرقی , جنب کفش شوکا , طبقه دوم

نحوه ثبت نام

- حضوری
به ادرس اصفهان , چهارراه حکیم نظامی , ابتدای خیابان نظر شرقی , جنب کفش شوکا , طبقه دوم
( خانم محمودیان ) مراجعه فرمایید و با پرداخت هزینه مذکور ثبت خود را انجام دهید .

در صورت داشتن هر گونه سوال میتوانید از شماره تماس های ۰۹۱۳۹۰۵۰۷۶۷ و ۰۳۱۱۶۲۸۱۱۲۲ استفاده نمایید.

آرزوی موفقیت برای همه دوستان

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

عرض سلام و احترام خدمت کلیه کاربران
مزاحم بچه های گل پرشین تولز شدیم که اطلاعیه رو خدمت این عزیزان عرض کنیم.
این دوره از طرف سایت همیار وردپرس عرضه شده و هیچ ارتباطی به پرشین تولز نداره ( سو تفاهم نشود )

در پی درخواست هایی که از سوی کاربران در رابطه با کلاس های آموزشی طراحی قالب وردپرس شده بود , تصمیم گرفتیم اولین دوره آموزش طراحی کامل قالب وردپرس در قالب یک پروژه را این بار در اصفهان برگزار کنیم.

این دوره کلاس در سه مرحله برگزار میشود که در زیر به آنها شاره میکنیم :

- آموزش طراحی گرافیکی کامل قالب وردپرس در فوتوشاپ ( در نرم افزار Adobe Photoshop CS6 )
- تبدیل طرح گرافیکی به سند css / html ( در نرم افزار Adobe Dreamweaver CS6 و Notepad++ )
- هوشمند سازی سند css/html توسط تبدیل به قالب وردپرس

نکات قابل توجه این دوره :

- کلیه مراحل بالا با جدیدترین نرم افزار ها و به روز ترین شیوه های طراحی وب آموزش داده خواهد شد
- پس از هر جلسه برای تمرین دانش پژوهان ویدیو همان جلسه آماده میشود و به کاربران محترم داده میشود
- تمرین های کوتاه و کاربردی در بین ساعات کلاس و در انتهای هر جلسه داده میشود باعث تقویت دانش پژو هان میشود
- محیط آموزشی این دوره بسیار مناسب میباشد و برای هر فرد یک سیستم در نظر گفته شده است.

مشخصات برگزاری این دوره :

- مدرس این دوره علی حاجی محمدی میباشد
- این دوره در قالب ۱۰ جلسه سه ساعته یعنی ۳۰ ساعت برگزار میشود
- هزینه حضور در این دوره برای هر فرد ۱۵۰ هزار تومان میباشد
- تاریخ شروع دوره ۶ شهریور ماه ۹۱ و تاریخ پایان ۲۹ شهریور ۹۱ میباشد.
- این دوره در روز های شنبه , دوشنبه , چهارشنبه از ساعت ۱۸ تا ۲۱ برگزار میگردد.
- مکان برگزاری : اصفهان , چهارراه حکیم نظامی , ابتدای خیابان نظر شرقی , جنب کفش شوکا , طبقه دوم

نحوه ثبت نام

- حضوری
به ادرس اصفهان , چهارراه حکیم نظامی , ابتدای خیابان نظر شرقی , جنب کفش شوکا , طبقه دوم
( خانم محمودیان ) مراجعه فرمایید و با پرداخت هزینه مذکور ثبت خود را انجام دهید .

در صورت داشتن هر گونه سوال میتوانید از شماره تماس های ۰۹۱۳۹۰۵۰۷۶۷ و ۰۳۱۱۶۲۸۱۱۲۲ استفاده نمایید.

آرزوی موفقیت برای همه دوستان

دوره بعدی کی هست ؟

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
سلام
کد نویسی هم یاد میدید من اصلا یک خط کد هم یاد ندارم بنویسم

p30click

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
کد نویسی هم یاد میدید من اصلا یک خط کد هم یاد ندارم بنویسم

اول یک سری توضیحات داده میشود و در حین کار توضیحات لازم برای هر خط کدنویسی داده میشود

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
اگه تهران بود حتما شرکت میکردم
یه فکری هم برای تهرانی ها کنید :دی

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
ای کاش تعداد روز های دوره کم می شد و ساعت جلسه زیاد تا برای ماهایی که ساکن تهران هستیم
امکان اومدن ایجاد می شد ...

p30click

Registered User
لایک‌ها
7
اگه تهران بود حتما شرکت میکردم
یه فکری هم برای تهرانی ها کنید :دی

شهرداری تهران لطف کرد و به ما فضا داد برای کلاس متاسفانه یه برنامه برای خود بنده چیده شد و متاسفانه نتونستم برگزار کنم.
اما برای سال آینده توی تهران دوباره با همکاری شهرداری تهران قراره برگزار کنم

ای کاش تعداد روز های دوره کم می شد و ساعت جلسه زیاد تا برای ماهایی که ساکن تهران هستیم
امکان اومدن ایجاد می شد ...

یخورده بچه ها اینطوری ترس از یادگیری دارن. اما اونطوری باید به شکل کارگاه آموزشی برگزار کنیم.

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام
هر کلاس چند نفر هست؟
در مورد استاد و تجربیات ایشون بیان کنید
لطفا پست اول را ویرایش کنید و پیش نیازهای علمی لازم برای این دوره را بیان فرمایید
لطفا در پست اول ذکر کنید کارآموز پس از طی دوره چه مهارت هایی و در چه سطحی فراخواهد گرفت؟

دوست عزیز کاش یکی دو جلسه اضافه تر می ذاشتین که آخر کار رو سئو سازی هم کار می کردین واقعا محشر می شد
من اگر تونستم میام حتما

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
سلام
هر کلاس چند نفر هست؟
لطفا پست اول را ویرایش کنید و پیش نیازهای علمی لازم برای این دوره را بیان فرمایید
لطفا در پست اول ذکر کنید کارآموز پس از طی دوره چه مهارت هایی و در چه سطحی فراخواهد گرفت؟

دوست عزیز کاش یکی دو جلسه اضافه تر می ذاشتین که آخر کار رو سئو سازی هم کار می کردین واقعا محشر می شد
من اگر تونستم میام حتما

ضمن تایید حرف های دوستمون
الان من شرکت کنم بیام خونه میتونم یک قالب ورد پرس اون چیزی که که تو ذهنم هستش خودم بسازم با توجه به این که اصلا کد نویسی یاد ندارم؟!

p30click

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
هر کلاس چند نفر هست؟

من اگر تونستم میام حتما

عرض سلام و احترام
یک کلاس بیشتر نیست و اون هم روی 15-20 نفر برنامه ریزی کردیم
مدرس علی حاجی محمدی هست که سه سال طراح حرفه ای وب هست
پیش نیاز خاصی نیاز نداره فقط آشنایی جزئی با اینترنت و یه مقدار علاقه به طراحی وب
پس از این دوره شما هر نوع وبی که خواستید میتونید طراحی کنید یعنی ما تمام نیاز ها و ابزارهارو معرفی میکنیم که شما کاملا دستتون باز باشه
سعی میکنیم طی طراحی بهینه عمل کنیم که حداقل قسمت طراحی ما سئوش ده باشه اما توجه کنید که سئو چندین مرحله داره که یک مرحلش طراحیه

به امید دوره ی تهران

ایشالله

ضمن تایید حرف های دوستمون
الان من شرکت کنم بیام خونه میتونم یک قالب ورد پرس اون چیزی که که تو ذهنم هستش خودم بسازم با توجه به این که اصلا کد نویسی یاد ندارم؟!

بله مشکلی نیست.

tofane69

Registered User
لایک‌ها
8
تهران باشه حتما" شرکت خواهم کرد

بالا