• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین سریال ...سریال Heaven sword &Dragon Saber

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
ســــلام خوب اولین سریال رو همون طور که قول داده بودم
اماده کردم سریال با فرمت .ogm هستش که کیفیتی بسیار بالایی داره

در مورد جریان و بازیگران سریال این جا رو کلیک کنید

اینم چند تا نظر از کسانی که این سریال رو دیدند
7f174.jpg

خودتون ترجمه اش کنید البته اگر کسی خواست من براش ترجمه میکنم چه در مورد نظرات چه در مورد توضیحات

خب اینم چند تا عکس که با برنامه fraps گرفتم البته این برنامه کیفیت رو پایین میاره ولی چیزی بهتر از این نداشتم

خوب چون بلد نیستم عکسها رو به صورت thumbel قرار بدم برای همین ناچارم که کامل بگذارمشون

284f3.jpg

275f5.jpg

448c6.jpg

1904b.jpg

b11d3.jpg

140bb.jpg

ae757.jpg

beb2e.jpg

2ecfc.jpg

ae7db.jpg

21708.jpg

06b27.jpg

368f2.jpg

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
خب دوستان
این سریالی که معرفی کردم
فکر کنم 4 تا دی وی دی بشه شایدم 3 تا ...با این حساب همون طوری که قول داده بودم سریال بین 5-7 تومن خواهد بود و اولین سریال به قیمت 6 هزار تومن هستش چون امتحانی هستش نمیدونم این قیمت زیاد هست یا کم
برای همین ممکنه در اینده عوض بشه ...
خب چگونگی پرداختش رو داداشم گفت بهترین راه از طریق عابر بانک هستش که فردا میخوام برم دنبالش
البته کارتش رو دارم اما پسوردش رو گم کردم:D برای همین میخوام فردا برم ببینم جریان چیه

قیمتی که گفتم فقط شامل رایت زدن و دانلود و دی وی دی خامها هستش پس اگر قرار بر پست باشه مبلغ پست هم بهش اضافه میشه که البته فکر کنم همگی این سریال رو از طریق پست دریافت کنید چون نمیخوام که کسی به در خانه بابت سریال مراجعه کنه فکر کنم شما هم جای من بودید همین کار رو میکردید
خب کسانی که در تهران هستن از طریق پیک و کسانی که خارج از تهران هستن از طریق پست
راستش قیمت پست و پیک رو نمیدونم شاید داداشم بدونه به هر حال بگید بد نیستش

خب طریقه سفارش سریال فقط به صورت ایمیل هستش و شما کافیه به ایمیل زیر درخواستتون رو به علاوه ادرس
mailto:[email protected]
بفرستید البته تا موقعی که شماره حساب ندادم لطفا چیزی نفرستید

لطفا عضو گروپ من در گوگل بشید تا با هم بتونیم راحت تر در تماس باشیم
http://groups.google.com/group/SerialZero
ید

masoud.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دستتون درد نکنه .
این سریال به زیبایی افسانه عقابها و شجاعان هست ؟
به همون اندازه اکشن و پر محتوی ؟

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

خواهر عاشق می شه لطفا یک سری به مسیج هاتون بزنید ؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
دوستانی که به ایمیل
[email protected] ایمیل زدن اگر در قسمت 'گروپ عضو شدن ایمیلشون به ادرس فوق وارد قسمت نوشتهای گوگل گروپ هم میشه برای همین اگر خواستید فقط من بخونمش به ایمیل [email protected] بفرستید اگر نه که با ارسال با ایمیل بالایی هم یک ایمیل به من فرستادید و هم خود به خود یک پست در گروپ گوگل زدید

در زمینه سریال هم هر کسی این سریال رو میخواد از همین الان میتونه به من ایمیل بزنه
قربان شما عاشق

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
لطفا در گروپ گوگل عضو بشید تا از مطالبی که راجع به این سریال اون جا میخوام بنویسم رو بخونید
در ضمن نیاز به داشتن جی میل نیستش حتی میتونید از ایمیل یاهو برای عضویت در گروپ استفاده کنید

farid_491

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

عاشق عزیز من بتازگی از تاپیک جالب و کار زیبای دانلود و پخش سریال توسط شما با خبر شدم. واقعا از شما ودیگر

دوستانی که در این امر به شما کمک میکنن سپاسگزارم.این برای من که عاشق فیلم ها و سریال های رزمی

شرقی هستم یک آرزو بوده وهست.

در ضمن در گروه گوگل هم عضو شدم و در خواست دادم . منتظر جواب شما هستم.

با تشکر فراوان

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من سریالو با زیرنویس انگلسی دارم .میدونم همتون دارین ولی اگر کسی جایی رو متوجه نشد من اگر تونستم براش توضیح میدم البته اگر خودمم ...باشم و اگر کسی به غیر از بنده حقیر برای توضیح نباشه.:p
به نظر من از نظر فیلمسازی و اکشن بودن ممکنه از عقابها یا شجاعان بیشتر باشه ولی از نظر کیفیت صحنه ها و انتخاب بازیگرها نسبت یه نقششون اصلا به پای اونا نمیرسه.البته این فقط یه نظره.:happy:

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
خواهر برات پيغام خصوصي گذاشتم لطفا چكشون كن .

بالا