• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین مجله الکترونیکی راهنمای خرید گوشی های تلفن همراه | PersianGSM ٠

به پرشین جی اس ام چه نمره ای می دهید؟

• 20

Votes: 35 43.2%
  • 19

Votes: 12 14.8%
  • 18

Votes: 16 19.8%
  • 17

Votes: 6 7.4%
  • 16

Votes: 8 9.9%
  • 15

Votes: 1 1.2%
  • 14

Votes: 0 0.0%
  • کمتر از 14

Votes: 3 3.7%

• Total voters
    81

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
بالاخره با تلاش و همکاری دوستان خوبمون در بخش موبایل پرشین تولز اولین راهنمای خرید گوشی های تلفن همراه (بصورت الکترونیکی) آماده شد و تقدیم میشه به کسانی که قصد خرید و یا جمع اوری اطلاعات مفید درمورد گوشی های تلفن همراه دارند

99e9102ca3f66ea84fec991f005cd5ce.jpg

- مجله در 45 صفحه با فرمت PDF آماده شده
- در فایل فشرده ای که دریافت میکنید به جز مجبه پوشه Help قرار داده شده،فایل های موجود در پوشه Fonts را در آدرس C:/Windows/Fonts کپی کنید (به عنوان مثال C محل نصب ویندوز است)

دانلود مجله: لینک مستقیم با سرعت بالا | 4shared.com | Rapidshare.com | Persiangig.com
حجم 5.7 مگابایت

دوستانی که قصد حمایت و معرفی این مجله رو دارند میتونن از این بنر استفاده کنن ( قرار دادن در امضا و ..)
http://akspic.com/pictures/25ea97410982a1b34ff47a409a023acb.jpg

برای پیشرفت شماره های بعدی مجله در نظر سنجی شرکت کنید
منتظر نظرات شما هستیم

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دستتون درد نکنه زحمت کشیدید واقعا !

ولی یه مقداری به ناحق به سونی اریکسونها زیادی نمره دادید و به سامسونگ ها و اچ تی سی ها کم ! دی !

این مجله رو الان یعنی تو بازار میفروشن ؟ چند قیمت ؟

میشه متنوعتر کرد نسخه های بعدی رو

مثلا معرفی چندتا گوشی جدید که هنوز نیومدن ، اخبار جدید ، نوشتن مقاله درباره بهترین نرم افزارهای موجود ، و ..... ، اگه نسخه های بعد هم بخواهد عین این باشه فکر کنم یکنخواخت و تکراری خواهد شد چون این تقریبا مهمترین گوشیهای حال حاضر موجود در بازار رو داشت ، و فکر نکنم تا چند ماه دیگه هم عوض بشه !

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اینم لینک مستقیم از پرشین گیگ :

Download

Build 3

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خسته نباشید
وقت نشد درست بخونم اما طراحی خیلی قشنگی داره
تبریک میگم

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
دستتون درد نکنه زحمت کشیدید واقعا !

ولی یه مقداری به ناحق به سونی اریکسونها زیادی نمره دادید و به سامسونگ ها و اچ تی سی ها کم ! دی !

این مجله رو الان یعنی تو بازار میفروشن ؟ چند قیمت ؟

مثلا معرفی چندتا گوشی جدید که هنوز نیومدن ، اخبار جدید ، نوشتن مقاله درباره بهترین نرم افزارهای موجود ، و ..... ، اگه نسخه های بعد هم بخواهد عین این باشه فکر کنم یکنخواخت و تکراری خواهد شد چون این تقریبا مهمترین گوشیهای حال حاضر موجود در بازار رو داشت ، و فکر نکنم تا چند ماه دیگه هم عوض بشه !
نه بابا !!!
تو پی تی دارن فقط مفتی پخش می کنند ... بخوایم بفروشیم سرمایه و سرمایه گذار لازم داره کی پولشو می ده :دی

Conrad...sps

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خیلی خوب بود ، یعنی عالی بود ... دست همه درد نکنه ... خسته نباشید
JC_clap.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مهدی جان کارت عالی بود

خیلی خوب در اومده

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
میشه بپرسم چرا این مجله رو اینترنتی درست نکردین و فقط نسخه قابل دانلود داره ؟
312jtp0.gif

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام

دارم دانلود میکنم
اما نخونده از زحمات همگی تشکر میکنم
نظر هم باشه سر فرصت

sparda

Registered User
لایک‌ها
29

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
کیفیت کار که خیلی بالاست یعنی در حد تیم ملی و اینا ! ، واقعا خوب شده کار ،

مجله رو زیاد نیست که دانلود کردم ولی چند تا پیشنهاد بود که خواستم بگم :

کل مجله قراره درباره مشخصات دستگاه ها باشه ؟ ، یعنی هیچ مطلب اضافی قرار نیست باشه ؟
اخبار ، مطالب جالب ، توضیح اصطلاحات ، مقایسه 2 گوشی یا ...(خیلی هست) قرار نیست اضافه بشه ؟

من کلا اولین جایی رو که دیدم صفحه گوشی های htc بود ! برای همین اگه انتقادی رو میگم و برمیگرده به پارسا جان کلا به خاطر اینه که اونجا رو دارم میبینم فعلا ! :

1-در مجله های رسمی باید تا جاییه که میشه از به کار بردن کلمات انگلیسی پرهیز بشه ، کلا خیلی هم دلچسب نیست : نوشته شده "دیفالت" که معادلش رو یعنی پیشفرض یا هر معادل دیگه قرار داده میشد بهتر بود از نظر من .
2-غلط تایپی داره ! نوشته شده "تاچ دی" منظور تاچ اچ دی (ایچ دی) هست احتمالا !(البته اینکه شوخی هست کلا !)
3-انگار جای به خصوصی برای مشخصات و تصاویر انتخاب نشده و این موضوع واگذار شده به نویسنده بسته به اینکه چقدر مطلب یا عکس داره دربارش که در کل نامنظم شده یکم ، بعضی صفحات دو تا گوشی توضیح داده شده بعضی ها یکی ، عکس ها و مشخصات جاهای مختلفن در صفحات مختلف و ...

فعلا همینا ، دیدم کار خیلی قشنگ و دلچسب شده گفتم یه پیشنهادی شاید مورد قبول واقع شد !

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ممنون از همه دوستانی که لطف داشتن
rose.gif

سلام
تنوع و تغییرات شماره بعدی برمیگرده به اینکه تعداد بیشتری مشارکت کنن تو تهیه مطالب ، شماره ی بعدی حتما تغییرات زیادی داره تو زمینه مشاوره کمتر مطلب خواهد داشت،نرم افزارها،گوشی هایی که تازه معرفی/وارد بازار شده اند و ...

میشه بپرسم چرا این مجله رو اینترنتی درست نکردین و فقط نسخه قابل دانلود داره ؟
312jtp0.gif
سلام
خوب قابلیت های مجله وقتی بصورت PDF باشه بیشتر هست،یک فایل PDF که یک بار دانلود میشه و همیشه میتونید همراه خودتون داشته باشین و به دوستانتون معرفی کنید،همچنین تو طراحی هم خیلی بیشتر میشه کار کرد

سلام
اینو چاپ شدشو نمیشه خرید؟
سلام
نه دوست عزیز،فقط بصورت PDF روی اینترنت قرار گرفته

Last edited:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
کیفیت کار که خیلی بالاست یعنی در حد تیم ملی و اینا ! ، واقعا خوب شده کار ،
مجله رو زیاد نیست که دانلود کردم ولی چند تا پیشنهاد بود که خواستم بگم :
سلام
5546.gif

کل مجله قراره درباره مشخصات دستگاه ها باشه ؟ ، یعنی هیچ مطلب اضافی قرار نیست باشه ؟
اخبار ، مطالب جالب ، توضیح اصطلاحات ، مقایسه 2 گوشی یا ...(خیلی هست) قرار نیست اضافه بشه ؟
شروع کار به این نتیجه رسیدیم که فقط راهنمی خرید باشه (امکانات/نقاط ضغف و قوت/بررسی گوشی ها) ولی برای شماره های بعدی اگر دوستان همکاری کنن حتما تو اون زمینه ها هم مطلب خواهیم داشت و دراصل مشاوره میشه یک بخش از مجله،همه بستگی به این داره که تعداد بچه هایی که اعلام آمادگی میکنن برای همکاری چند نفر باشه

2-غلط تایپی داره ! نوشته شده "تاچ دی" منظور تاچ اچ دی (ایچ دی) هست احتمالا !(البته اینکه شوخی هست کلا !)
درسته،یک ویراستار هم برای شماره های بعدی لازم هست (خودم سعی کردم غلط ها رو تصحیح کنم)

3-انگار جای به خصوصی برای مشخصات و تصاویر انتخاب نشده و این موضوع واگذار شده به نویسنده بسته به اینکه چقدر مطلب یا عکس داره دربارش که در کل نامنظم شده یکم ، بعضی صفحات دو تا گوشی توضیح داده شده بعضی ها یکی ، عکس ها و مشخصات جاهای مختلفن در صفحات مختلف و ...
نویسنده ها فقط مطالب رو بصورت خام (متن) به من دادن و پیدا کردن و قرار دادن عکس ها و بقیه کارها رو خودم انجام دادم ، به نظرم اگه جایی مخصوصی برای عکس ها در نظر گرفته میشد مجله خالت یکنواختی به خودش میگرفت ، سعی شد تنوع تو چیدن مطالب و عکس ها کنار هم وجود داشته باشه ، چند مورد مجلات چاپی رو هم که من دیدم جای مشخصی برای عکس ها یا مشخصات نداشتن،به هر اندازه که متن کوتاه یا بلند بود و .. جای اونها تغییر میکرد ولی قالب و طرح قسمت هایی که مشخصات و مطالب در اونها قرار میگیره تو همه جای مجله یکسان هست ، ولی جا داشت که منظم تر باشن
درمورد حجم متن ها ، خوب چون تعداد گوشی ها زیاد بود و تعداد نفرات ما کم ، یه نویسنده که 10 تا گوشی رو انتخاب کرده ممکنه برای اون گوشی ها 10 خط مطلب نوشته باشه و کسی که 4 تا گوشی انتخاب کرده برای هرکدوم 30 خط
این تجربه خوبی هست برای شماره های بعدی که از قبل مشخص بشه متنی که برای گوشی نوشته میشه چند سطر باشه
//
نکات خیلی خوبی بود ، مرسی
اگه باز هم پیشنهادی بود حتما بگو
190.gif

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دارم دانلود میکنم
نخونده میگم دستتون مرسی :X

از دوستانی که هاست و سرور دارن ممنون میشم Mirror بدن تا بقیه دوستان بتونن از لینک پر سرعت استفاده کنن و دیگه درگیر 4shared و رپید نشن ...

http://www.tinydownload.info/PersianGSM_-_No.1.rar
ماهی 50 گیگ جا داره :)

بالا