• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین نرم افزار رایگان مدیریت هاستینگ

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولین نرم افزار رایگان مدیریت هاستینگ

این نرم افزار یك برنامه پیشرفته تحت ویندوز جهت نگهداری ، مدیریت ، آمارگیری و گزارشگری و . . . از لیست كاربرانی است كه از هاستینگ شما استفاده می كنند . این نرم افزار پس از مدت ها تلاش برای اولین بار به صورت رسمی و جدی آماده شده است .

امكانات برنامه Hosting Manager

ایجاد پانل (Panel) مانند WHM : از این گزینه جهت ثبت پانل های جدید استفاده می شود و در دو نوع لینوكس و ویندوز ، مقدار فضا و پهنای باند و قیمت و . . . را در خود ذخیره می كند . پانلهای ثبت شده قابلیت ویرایش و حذف را دارا می باشند .

ثبت پسوند دامین (Domain) : پسوندهای دامینی كه شركت شما ثبت می كند را با قیمت آن در این قسمت ثبت می كنید و در هنگام ثبت اكانت جدید از این پسوندها استفاده می كنید . این قسمت قابلیت حذف و ویرایش را دارا می باشد .

ثبت مشتری : در این قسمت از برنامه شما می بایست قبل از ثبت هر سفارش ، اطلاعات مربوط به صاحب آن سفارش را در بانك اطلاعاتی وارد نموده و برای هر مشتری یك نام كاربری انتخاب نمایید . در این سیستم هر مشتری ، تنها با نام كاربری خویش شناخته میشود .

ثبت سفارشات : با استفاده از این گزینه شما خواهید توانست كه تمام سفارشات خود را در قالب یك فرم هوشمند تنها با سه كلیك ، ثبت و نگه داری نمایید . فقط كافیست نام كاربری مشتری ، نام پانل و نام پسوند دامنه او را انتخاب نموده و دكمه ثبت اطلاعات را كلیك نمایید . به همین سادگی . . .

مشاهده سفارشات : در این قسمت از برنامه نیز سیستمی تعبیه شده كه با وارد نمودن نام دامنه هر سفارش ، تمام اطلاعات مربوط به آن سفارش برای شما نمایان میگردد .

حذف سفارشات : جهت حذف سایتهایی كه مدت همكاری آنها با شركت شما به پایان رسیده و قصد تمدیدی سرویس خود را ندارند نیز ، از قسمت حذف سفارشات اقدام نمایید . همچنین این سیستم برای حذف مشتركین خاطی نیز به كار میرود .

آمار و ارقام : شما در هر لحظه از برنامه میتوانید شاهد آمار و ارقامی كامل از بانك اطلاعاتی خود باشید . این آمار به صورت كاملا پویا و هوشمندانه از بانك اطلاعاتی سیستم استخراج میگردند .

لیست سیاه : این قسمت از نرم افزار نیز كه در صفحه اصلی نرم افزار گنجانده شده و نسبت به تاریخ حساس است ، لیست تمام مشتركینی را نمایش میدهد كه مدت سفارش آنها در پایان روز جاری به اتمام خواهد رسید . این سیستم از جمله قسمت های مفید بوده و باعث میشود كه مدیر هاستینگ قبل از اتمام هر سفارش . ایمیلی مبنی بر تمدید سفارش را برای مشترك مذبور ارسال نماید .

و امكانات دیگر از جمله : تاریخ شمسی ، روزهای هفته به صورت ایرانی ، ویرایش و حذف تمام اطلاعات و . . .

حجم نرم افزار : تقریبا 4 مگابایت
برای دریافت این نرم افزار کلیک کنید

برنامه نویس : رضا یوسفی
سایت منبع : من آنلاین هستم

Last edited:

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه احیانا موقع نصب با خطا مواجه شدین , یکی از راههای زیر رو میتونین انجام بدین :
1- نرم افزار ویژوال بیسیک 6 رو به همراه اکسس رو سیستمتون نصب کنید و دوباره اقدام به نصب فایل کنید .
2- نرم افزار ویژوال بیسیک 6 ران تایم ارور رو به همراه اکسس نصب کرده و سپس اقدام به نصب نرم افزار نمایید .

در صورت نصب موفقیت آمیز و یا عدم نصب برنامه , مراتب را از طریق همین تاپیک اعلام بفرمایید . ممنونم

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم یه اسکرین شات از صفحه اصلی برنامه

Untitled-1.gif

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

ماهیت این نرم افزار چطوریاس؟
یعنی یه نرم افزار مالی هست ؟ چون نمیبینم به سرور متصل بشه

rasamhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دانلود كردم

برنامه جالبي هست
اما گزينه جستجوي بين ديگر پارامترها هم اگه بود كاملتر ميشد مثلا بين تاريخ ها - كاربري ها و ...

ممنون از شما:)

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ماهیت این نرم افزار چطوریاس؟
یعنی یه نرم افزار مالی هست ؟ چون نمیبینم به سرور متصل بشه
تقریبا مثل یک دستیار عمل میکنه .
بله به سرور متصل نمیشه و به صورت لوکال و تحت سیستم عامل هست و مدیریت کاربران و ساماندهی سفارشات و اطلاعات مشتریان و دامنه ها و . . . رو به عهدا داره .
توضیحات کامل تو آدرس www.iamonline.ir هست .

بازم اگه سوالی بود در خدمت هستم . . .

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دانلود كردم

برنامه جالبي هست
اما گزينه جستجوي بين ديگر پارامترها هم اگه بود كاملتر ميشد مثلا بين تاريخ ها - كاربري ها و ...

ممنون از شما:)
ممنون از شما .
اتفاقا خوشحال میشم تمام دوستانیکه دریافت کردن این نرم افزار رو , توی همین تاپیک پیشنهادات و انتقادات خودشون رو بفرماین تا بتونم به امید خدا یه سیستم خوبی رو تقدیم مدیران کنم .

منتظر پیشنهادات و انتقادات سازنده شما هستم . . .

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
من دانلود کردم .برنامه خوبی هست . مرسی از اینکه برای دانلود گذاشتین

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنا به درخواست مکرر دوستان , برای آن دسته از افرادی که امکان دانلود این نرم افزار برایشان فراهم نیست , خدمات ارسال پستی نیز فراهم گردید .
جهت دریافت اطلاعات بانکی و هماهنگی برای ارسال سی دی , به www.iamonline.ir مراجعه بفرمایین .

Last edited:

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بنا به درخواست مکرر دوستان , برای آن دسته از افرادی که امکان دانلود این نرم افزار برایشان فراهم نیست , خدمات ارسال پستی نیز فراهم گردید .
هزینه پستی ارسال سی دی در استان تهران مبلغ دو هزار تومان می باشد که می بایست به شماره حساب زیر واریز گردد :

نام بانک : بانک ملی
شماره حساب : 0302319226000
شماره کارت : 6262 4550 9910 6037
به نام : رضا یوسفی

خواهشا پس از واریز مبلغ فوق , آدرس پستی خود را به همراه نام و نام خانوادگی خود برای من به صورت پیام خصوصی ارسال نمایید . ممنونم
دوست سابق و حال حاضر من، من مدیر نیستم، ولی لطفاً به این تاپیک و مورد 9 ش توجه بفرمائید ;)
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=38293

9. نوشتن تاپیکهای تبلیغاتی و تجاری فقط در فروم بازارچه مجاز است. لازم است قبل از فعالیت در بازارچه قوانین آن را مطالعه کنید و از فعالیت در زمینه محصولات غیر مجاز در بازارچه جدا خودداری کنید.

Reported

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست سابق و حال حاضر من، من مدیر نیستم، ولی لطفاً به این تاپیک و مورد 9 ش توجه بفرمائید ;)
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=38293

9. نوشتن تاپیکهای تبلیغاتی و تجاری فقط در فروم بازارچه مجاز است. لازم است قبل از فعالیت در بازارچه قوانین آن را مطالعه کنید و از فعالیت در زمینه محصولات غیر مجاز در بازارچه جدا خودداری کنید.

Reported
ممنون از یادآوریتون و تشکر از اینکه به انجمن و قوانین اون احترام میذارین .
ویرایش شد .

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به درخواست های مکرر مدیران هاستینگ ها مبنی بر ارائه این نرم افزار به نمایندگان خود , تصمیم گرفتیم برای آن دسته از مدیرانی که علاقمند هستند , نرم افزار فوق را به صورت کاملا رایگان با نام و نشانی و . . . شرکت مذکور ویرایش نماییم . جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق قسمت تماس با ما مکاتبه بفرمایید . ممنون

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به بالا بودن حجم برنامه و عدم دسترسی برخی از مدیران به اینترنت پرسرعت , از هم اکنون تمام دوستان عزیز میتوانند این برنامه را تنها با حجم 4 مگابایت دانلود نمایند . (لازم به ذکر است حجم قبلی این نرم افزار 24 مگابایت بود)
با تغییراتی در فایل نصب کننده برنامه , امید آن می رود که مشکلاتی که برای برخی از دوستان هنگام نصب پدید می آمد مرتفع گردد . لذا از تمام کاربرانی که موفق به نصب برنامه نشده اند , بدین وسیله دعوت به عمل می آید که با دریافت و نصب مجدد این برنامه , از امکانات آن نهایت استفاده را ببرند .

خیلی کتابی شد !
فایل اینستال رو دوباره ساختم . اونایی که موقعه نصب مشکل داشتن دوباره دریافت کنن (حجمش شده 4مگ) , ایشالا که مشکلشون حل بشه . خبرش رو هم توی همین انجمن به من و بقیه دوستان بدن . مرسی

در ضمن فایل در پرشین گیگ آپلود شد و دوستانی که با رپیدشیر مشکل داشتن ازین به بعد میتونن با خیلا راحت فایل رو با لینک مستقیم دانلود کنن : www.iamonline.ir

Last edited:

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جهت اطلاع دوستان عزیز باید عرض کنم که با ایجاد تغییرات در فایل نصب کننده برنامه , مشکلی که برای برخی از دوستان هنگام نصب پیش میومد بر طرف شد و الان طبق گزارشات واصله تمام دوستان میتونن با دانلود فایل جدید که حجمش از 24 مگابایت به 4 مگابایت رسیده , نرم افزار رو به راحتی نصب کرده و از تمام امکانات اون استفاده کنن .

نظرات خودتون رو از ما دریغ نفرمایین . . .
ممنونم

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تصمیم گرفتم برای نرم افزار سایت اختصاصی بزنم . کسی از دوستان میتونه زحمت طراحی قالب رو بکشه ؟ با تشکر

Usefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ازین پس انتظار و پشتیبانی نرم افزار در بخش فروشگاهی سایت www.webgozar.info و با نام تجاری نرمه (نرم افزار رایگان مدیریت هاستینگ) ادامه خواهد داشت .

توجه : دامنه قبلی واگذار گردیده است .

بالا