• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین و آخرین چک گوگل در ایران؟

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
با عرض سلام,

من پس از دیدن گفتگوهایی که در اینجا در خصوص سیستمهای مختلف کسب درآمد از سایت مطرح شده بود, از خودم این سوال را کردم که آیا واقعا دوستانی که اینجا سیستمی را به سیستم دیگر برتری میدهند تا کنون مبلغی را از آن سیستم دریافت کرده اند و توانسته اند آن پول را در ایران به ریال تبدیل کنند؟

کم و بیش همه میداند که Adsense بهترین سیستم PPC در دنیا میباشد. من چهار سال پیش قبل از اینکه هنوز در ایران این همه سایت های مختلف راه اندازی شود , سایت انگلیسی زبانی داشتم که در مدت کمی از ادسنس چکی برای من ارسال شد.

اما آن چک در ایران هیچ وقت نقد نشد و میتوان نتیجه گرفت که آیا سیستمهای دیگر در ایران نقد میشوند یا خیر!
بله از ادسنس گوگل میتوان پول زیادی بدست آورد ولی به شرط آنکه در ایران زندگی نکنید و نامی از ایران نبرید و یا حداقل توسط شخص ثالثی در خارج از کشور این پول برای شما نقد و ارسال شود.

چهار سال پیش وقتی این چک که تصویرش را مشاهده میکنید برای من ارسال شد, به بانک توسعه صادرات رفتم و نحوه چگونگی نقد کردن و یا به حساب خواباندن چک را پرسیدم. مسئول بانک با دیدن اینکه یک چک از شرکت گوگل به ایران صادر شده شاخ در آورد و گفت ایران تحریمه ! چطور میخواهی نقدش کنی؟ به گوگل ایمیل بزن و بگو که به صورت WireTransfer به حساب بانکی شما در Credit Zurich ارسال کنند. من هم دقیقا همان کار را انجام دادم (چون من در بانک توسعه صادرات حساب ارزی داشتم و برای معامله با آمریکا از شبعه زوریخ آن استفاده میکردم)

جوابی که گوگل به من داد این بود که شما چرا نمتوانید چک را نقد کنید؟

من جواب دادم: چون دولت شما کشور من را تحریم اقتصادی کرده است.

و انگار که تازه دوزاری گوگل افتاده بود که ای بابا ایران تحریم است و ممکن است همین چک برایش درد سر شود, بلافاصله چک من را بلوک کردند, سیستم ادسنس من رو غیر فعال کردند و ایران را هم از لیست کشورهای خود در ادسنس در آوردند.
(یعنی اگر من ایمیل نمیزدم به گوگل خود آنها هم نمیفهمیدند که چه کار باید بکنند)

و حالا سوالی که در ذهن من است,
آیا این چک اولین و آخرین چکی از گوگل میباشد که در ایران در دست من است؟ آیا وب مستر های عزیز که این پست من را میخوانند به آدرس خودشان در ایران چک از گوگل دریافت کرده اند؟
من تصویر چک را برایتان ارسال میکنم تا خودتان مساله را متوجه شوید.

اگر واقعا این تنها چک ارسالی گوگل به عنوان یکی از غول های فناوری اطلاعات و ارتباطات دنیا به ایران باشد من باید این چک را در موزه ملی ایران بگذارم تا مردم بداند که روابط ایران و آمریکا در دوره خاتمی چگونه بوده است. :p

adsense.jpg

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
بهتره صبر کنیم ببینیم دوستان دیگه هم این مطلب رو تایید میکنند که من اولین و آخرین نفری بودم که در داخل ایران از گوگل چک گرفته ام یا نه !

بحث تحریم آمریکا بر علیه ایران از زمان تسخیر سفارت آمریکا (لانه جاسوسی) در سال 1358 شروع شد و مساله بسیار مهمی هست و بعید به نظر میرسه که شرکت عظیمی مثل گوگل تا سال 2004 از اون بی خبر بوده باشه (ربطی به وجود کشورهای بی نام و نشون مثل اونکه شما گفتید نداره)

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من اگر اولین و اخرین باشه ارزش تاریخی پیدا میکنه ... و میتونی تو خود ebay بزاری برای حراجی به عنوان تنها چکی که گوگل برای ایران صادر کرده !!
ولی فکر کنم باشند دوستانی که از این چک ها داشته باشند . البته اگر از طریق بانک های دیگر و حساب های خارجی نقدش نکرده باشند

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من اگر اولین و اخرین باشه ارزش تاریخی پیدا میکنه ... و میتونی تو خود ebay بزاری برای حراجی به عنوان تنها چکی که گوگل برای ایران صادر کرده !!:cool::cool::cool:
ولی فکر کنم باشند دوستانی که از این چک ها داشته باشند . البته اگر از طریق بانک های دیگر و حساب های خارجی نقدش نکرده باشند:wacko::wacko:

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
به نظر من اگر اولین و اخرین باشه ارزش تاریخی پیدا میکنه ... و میتونی تو خود ebay بزاری برای حراجی به عنوان تنها چکی که گوگل برای ایران صادر کرده !!:cool::cool::cool:
ولی فکر کنم باشند دوستانی که از این چک ها داشته باشند . البته اگر از طریق بانک های دیگر و حساب های خارجی نقدش نکرده باشند:wacko::wacko:
بله چون بعد از اینکه من چک رو گرفتم تازه گوگل دوزاریش افتاد که چه کار کرده و بلافاصله اون رو تحریم کرد.

حالا باید صبر کنیم ببینیم از دوستان دیگه کسی چک گوگل رو به آدرس ایران دریافت کرده یا نه ! شاید واقعا این چک ما اولین و آخرین چک گوگل به ایران بود !

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
سلام

چک شما مطمئنا اولین چک نبوده (آخرین بودنش رو نمیدونم) ، این همکار ما که توضیحاتش رو توی امضام دادم (قبلا با این نام کاربری توی این فرام مطلب می نوشت) ، چند تا چک از این شرکت گرفته بود (من یکیشو سال 81 دیدم، ولی سوال نکردم که قبلا هم گرفته یا نه). اون موقع یکی از صرافیهای چهارراه استانبول ، representation یکی از بانکهای انگلیسی رو داشت ، راحت نقدش کرد.

بانک توسعه صادرات شعبه تجریش ، خیلی جالبه . اگه آدم خودش همه مراحل کار رو بدونه و راهنماییشون کنه ، سریعترین بانک ایرانه . کاری که بانکهای دیگر توی یکهفته انجام میدن ، 10 دقیقه ای انجام میدن . ولی اگر مراحل کاری رو ندونن ، از تحریم گرفته تا مافیای مواد مخدر و هپاتیت و ایدز رو بهانه میکنن تا کار رو انجام ندن. (شرکت ما قدیمی ترین مشتریشونه ، یک روز بعد از تاسیس شعبه ، حساب باز کردیم:D)
بانک رفاه شعبه مرکزی هم همینطوره.

موفق باشید

PS : البته اگر تنها چک ارسالی گوگل به ایران بود ، باز هم به شخصه فکر نمیکنم ارزش کلکسیونی می داشت. شما امتحان کنید ،نتیجه رو به ما هم خبر بدید ;)
پس به قول شما
اگر اولین نبوده بدون شک آخرین بوده !
البته من نمیدونم چطور یک صرافی میتونه چکی که در وجه شخص صادر میشه رو براش نقد کنه ! من تو همون بانک توسعه صادرات شعبه تجریش حساب دارم اونها هم راهش رو گفتن ولی راهی که منجر به حذف ایران از گوگل شد.

نتیجه اینکه تمام دوستانی که اینجا حرف از گوگل ادسنس میزنند یا قبل از تاریخ چک من فعالیت میکردند, یا از طریق کشورهای دیگه دارن کار میکنند. تو یکی از همین تاپیکها خوندم که یکی از کاربران سایت گفته بود تو گوگل نفوذی داره که میتونه سریع حسابش رو برگردونه !
کلی خندیدم از این حرفه بچگانشون! فکر کرده بودند که گوگل کمپانی خانوادگیشونه !

به هر حال اگر کسانی از دوستان هستند که چک از گوگل گرفته اند و کپی چکهاشون رو نگه داشتند بیان اینجا بگن ببینیم بالاخره این چک اولین و آخرین چک گوگل به ایران بوده یا فقط آخرین چک بوده !

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
من چک گوگل نداشتم ولی مال adbrite داشتم که اونم مال امریکاست
بار اول رفتم بانک ملی چک دادم از طریق واسط انگلیسی نقد کردند چک رو بعد مدتی پول رو دادند ولی بار دیگر چک از ادبرایت برام اومد بردم بانک دادم فکرکردم باز میشه بعد یک مدت چک اومد وگفتند دیگه نمیشه نقد کرد مثل اینکه فهمیدند و نگذاشتند نقد بشه
ضد حال خوردیم تمام
الان هم چک هاشون یادگاری برای خودم دارم

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

بله از طریق صرافی براحتی نقد میشد بعد از شما هم چک دریافت شد تقریبا اوایل سال 2005

پس electronwizard مهاجرت کرد ایول ... اگه دیدیشون بگید Siavashmusic از پرسین تولز سلام رسوند دو قبضه
آدم خوبی بود خیلی با هم اطلاعات رد و بدل کردیم

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
سلام

بله از طریق صرافی براحتی نقد میشد بعد از شما هم چک دریافت شد تقریبا اوایل سال 2005

پس electronwizard مهاجرت کرد ایول ... اگه دیدیشون بگید Siavashmusic از پرسین تولز سلام رسوند دو قبضه
آدم خوبی بود خیلی با هم اطلاعات رد و بدل کردیم
بعد از این چک امکان نداره چکی در ایران دریافت شده باشه!

اگر شما دریافت کردید کپی اون و یا مدرکی از اون اینجا بزارید. گوگل به شدت Policyهای دولت امریکا رو بر ضد ایران دنبال میکنه.

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
من هم از این چکا گرفتم. اتفاقاً دو تا هم گرفتم. دادم به یه بابایی بره خارج از کشور نقدشون کنه نقد که نکرد هیچی چک ها رو هم تا مدت زیادی برنگردوند. بالاخره با یک روشی تونستم پول گوگل رو بگیرم که خیلی قضیه اش طولانیه.

بالا