• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اولین کانال کسب درآمد و تجارت الکترونیک "earn1sec" در تلگرام

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261

کانال کسب درآمد اینترنتی earn1sec در تلگرام افتتاح شد

این کانال رو بصورت آزمایشی و به درخواست دوستان افتتاح کردیم
تا محلی باشه برای اطلاع رسانی و آموزش پیرامون سایت های کسب درآمد و آموزش های تجارت الکترونیک
اگر همراهی دوستان رو شامل بشه کار رو ادامه خواهیم داد
حتما کانال رو به دوستانتون معرفی کنید
با سپاس موفق باشید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سروش مطالبتو دوست دارم;);) امیدوارم کانالت مفیدتر بشه:general601::general601::general601:

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
این دوستمون پیگیر ترین فرد تو بخش درامد اینترنتی تو ایرانه
امیدوارم همیشه موفق باشه ...

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سروش مطالبتو دوست دارم;);) امیدوارم کانالت مفیدتر بشه:general601::general601::general601:
من اگه بدونم این سروش کی انداخت تو دهن تو خوبه :D:mad:
ابتدا قصد داشتیم کانال مختص سایت باشه (راجع به سایت های فری لنسری )
ولی با توصیه دوستان تصمیم به تغییر رویه گرفتیم
داداش اگه نظری داری بگو اعمال بشه

این دوستمون پیگیر ترین فرد تو بخش درامد اینترنتی تو ایرانه
امیدوارم همیشه موفق باشه ...

:general403: لطف دارید قربان :general503:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من اگه بدونم این سروش کی انداخت تو دهن تو خوبه :D:mad:
ابتدا قصد داشتیم کانال مختص سایت باشه (راجع به سایت های فری لنسری )
ولی با توصیه دوستان تصمیم به تغییر رویه گرفتیم
داداش اگه نظری داری بگو اعمال بشه
قبول کن سروشی دیگه:general208:
مطالبی که داری میذاری خوبه.
در کنارش در مورد تجارت الکترونیک بیشتر توضیحات بده. مثل معرفی راههای تجارت در اینترنت -معرفی بانک های تجاری اینترنتی. چگونه خرید و فروش اینترنتی انجام میشه مخصوصاً الان در دنیا بحث خرید و فروش در اینترنت به طور فزاینده ای داره رشد میکنه ولی متاسفانه تو فروشگاههای اینترنتی ما یه محصولات بنجل هستند یا خیلی گرونن.ایده تجارتی جدید. معرفی سایتهای مفید تجاری. مجبوری بیشتر مقالات خارجی بخونی چو تو وب فارسی چیزهای مفیدی گیرت نمیاد.
وگرنه اگر بخوای جملات مثبت و روانشناسی و برگزیده سخنان بزرگان باشه. هم خودت دلسرد میشی هم کانالت نمیتونه مخاطب خاصی جذب کنه.
الان خیلی ها هستند در مورد تجارت الکترونیک چیزی نمیدونن . خیلیها هم فکر میکنن همین سایتهای کلیکی و غیره هستتند.

و اما اگر مطلبی جدید در این زمینه خواستی منتشر کنی اول تو وبلاگت منتشرش کن بعد که دیدی تو گوگل هم سیو شده . اونوقت خلاصشو بفرست تو کانال و دعوت به بازدید از مطلب اصلی در وبلاگ یا کاملشو ، چون فکر نمیکنم خیلیها علاقه مند به خوندن ادامه مطلب تو وبلاگها داشته باشند.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
قبول کن سروشی دیگه:general208:
مطالبی که داری میذاری خوبه.
در کنارش در مورد تجارت الکترونیک بیشتر توضیحات بده. مثل معرفی راههای تجارت در اینترنت -معرفی بانک های تجاری اینترنتی. چگونه خرید و فروش اینترنتی انجام میشه مخصوصاً الان در دنیا بحث خرید و فروش در اینترنت به طور فزاینده ای داره رشد میکنه ولی متاسفانه تو فروشگاههای اینترنتی ما یه محصولات بنجل هستند یا خیلی گرونن.ایده تجارتی جدید. معرفی سایتهای مفید تجاری. مجبوری بیشتر مقالات خارجی بخونی چو تو وب فارسی چیزهای مفیدی گیرت نمیاد.
وگرنه اگر بخوای جملات مثبت و روانشناسی و برگزیده سخنان بزرگان باشه. هم خودت دلسرد میشی هم کانالت نمیتونه مخاطب خاصی جذب کنه.
الان خیلی ها هستند در مورد تجارت الکترونیک چیزی نمیدونن . خیلیها هم فکر میکنن همین سایتهای کلیکی و غیره هستتند.

و اما اگر مطلبی جدید در این زمینه خواستی منتشر کنی اول تو وبلاگت منتشرش کن بعد که دیدی تو گوگل هم سیو شده . اونوقت خلاصشو بفرست تو کانال و دعوت به بازدید از مطلب اصلی در وبلاگ یا کاملشو ، چون فکر نمیکنم خیلیها علاقه مند به خوندن ادامه مطلب تو وبلاگها داشته باشند.

حتما نکاتی که گفتی اعمال میشه احمد جان
بازم پیشنهاد داشتی حتما بهم بگو

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
درود خدمت شما همراهان گرامی
به زودی و پس از رسیدن تعداد اعضای کانال به حد نصاب لازم ! ، هفته ای یکبار جوایز ناقابلی رو به قید قرعه ، خدمت دوستان اهدا خواهیم کرد و بتدریج با افزایش اعضا ارزش جوایز افزایش پیدا خواهد کرد
پس حتما کانال رو به دوستان خودتون معرفی کنید تا از اطلاعات موجود در کانال بهره ببرن .
بعد از ورود به لینک زیر بر روی دکمه Join کلیک کنید و چنانچه می خواهید، کانال را در حالت سکوت قرار دهید بر روی دکمه MUTE کلیک کنید.
برای پیوستن به کانال می توانید از طریق موبایل و با باز کردن همین خبر بر روی لینک https://telegram.me/earn1sec کلیک کنید.

سروش جونم شما یه راه واقعن درآمد زا بهمون یاد بده . کافیمونه. حتمن لازم نیست که بهمون محصولات اپل رو بدی:D

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سروش جونم شما یه راه واقعن درآمد زا بهمون یاد بده . کافیمونه. حتمن لازم نیست که بهمون محصولات اپل رو بدی:D

اخه احمد جان من هنوز ندیدم شروع کنی و یک سایت بزنی
سایت داری؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام سروش. آیدی تلگرامتو بده میخوام باهم در تماس باشیم البته اگر تمایل داری

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سروش چیزی نبود من برات ایدیمو پخ کردم