• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايا برنامه است كه وقتي به اينترنت وصليم بشه فهميد كسي داره زنگ ميزنه به ما؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
ايا برنامه سخت افزاري دستگاهي است كه وقتي ما تو اينترنت همين 56 كيلو بايتي رو ميگم نشون بده هركي زنگ ميزنه مثلا به اينترنت وصليم نشون بده يكي داره زنگ ميزنه يا شماره اش بيفته برنامه چيزي هست بشه فهميد؟
بگيد

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی بعید به نظر میاد
یادم یه برنامه بود برای مودم اما فک نکنم برای اینکار

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
هم ISP شما باید ساپورت کنه و هم مودم شما باید V.92 باشه.

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک جستجویی توی سایت p30world.com بکن من یک برنامه دیده بودم که همین کار را می کرد

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حرف mazoolagh جان تاید میشه ...

من هم یه بار جستجویی کردم و ظاهرا هم مودم باید حمایت کنه ( مثلا می دونم که USRobotocs حمایت می کنه .. ولی بقیه برند ها را نمی دونم ) ... هم باید از سمت مقابل ( ISP - مخابرات - یا هر چیز دیگه ) از این سرویس حمایت بشه ...
169.gif

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اگر خيلي نياز داشته باشيد و امكان انجام اون كار هم نباشه ميتونيد به صورت موقت از سرويس Divert استفاده كنيد كه روي موبايل يا گوشي ديگه اي بندازيد.

X-MAX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مودم GIGABYTE دارم كه اين امكان را با نصب يك نرم افزار كه همراه آن موجود است دارد . تست كرده ام و جواب هم داده است . البته فكر كنم بايد سرويس Call Waiting شما فعال باشد تا اين عمل انجام شود. اين مودم برعكس پيش فرض اوليه من كه قبل از خريد اصلا به آن اطمينان نداشتم ، بسيار خوب جواب ميدهد ، هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ قطع نشدن با كيفيت پايين خطوط تلفن.

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله!
باید سرویس Call Waiting خط شما فعال باشه یعنی وقتی که دارین با تلفن حرف میزنین و یکی دیگه بهتون زنگ بزنه بتونین این یکی رو بزارین پشت خط و اون یکی رو جواب بدین
دوم میمونه V.92 بودن مودم که اکثر مودم های جدید این قابلیت رو داره مثل مودم های زورلتریکس، گیگابایت،و ....
و سوم هم نرم افزاری برای اینکار که من خودم Phone Tray DialUp رو استفاده میکنم و جواب هم داده.
سئوالی بود در خدمتم :)

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یه موقعی دنبال این بودم ولی نشد !
اون موقعی که تو اینترنت بودم و کسی زنگ می زد شمارشو نمی نداخت و اگر می خواستم اینترنت رو hold کنم و با تلفن صحبت کنم و به اینترنت بر می گشتم خط خراب می شد و باید دوباره کانکنت می شدم
از مخابرات محلمون پرسیدم گفت یه همچین سرویسی که Caller ID رو تو Call Waiting بده ما نداریم !
البته nendoke مثله اینکه تونسته بود این کار رو بکنه و گویا مرکز مخابراتیشون که مطهری هست این رو پشتیبانی می کنه

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
موضوع برمیگرده به قضیه Online Call Waiting که در خطوط مخابرات ایران پشتیبانی نمی شوند.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از mynobar :
موضوع برمیگرده به قضیه Online Call Waiting که در خطوط مخابرات ایران پشتیبانی نمی شوند.

شما مطمئنی که call waiting دو مدل online و offline داره که فرضا onlineش رو مخابرات پشتیبانی نمیکنه؟
اگر اینطوریه فرقشون چی هست؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
نه عزیز من برنامه اش را دارو اسمش

phone tray dialup

خیلی برنامه عالی هستش

شهریار

Registered User
لایک‌ها
6
همین phone try dial up رو نصب کن
مودم من v92 نیست! اما کار میکنه!!!
ولی حتما باید ISP مودمش V92 باشه (اکثر 909230 ها کار میکنه)
در ضمن باید پشت خطی رو از مخابرات فعال کرده باشی

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
پس نتيجه ميگيريم كه شرايط زير بايد حاكم باشه !

-- تجهيزات مخابرات بايد ديجيتال باشه ( الان فكر كنم اكثرا همين طور باشه :rolleyes: ) و امكانات مد نظر ما فراهم باشه مثل پشت خطي و ...
-- سيستم هاي مد نظر ما از طرف مخابرات براي خط فعال شده باشه ..
-- ISP مودمش V92 باشه
-- مودم كاربر هم بايد سازگار با خطوط مخابرات منطقه باشه + پشتيباني از امكانات مد نظر

+

نرم افزاري كه ما ميخوايم استفاده كنيم سازگار باشه ، سازگار به خط مخابرات + مودم + روحيات كاربر

:wacko:

حالا كدوم شهر اين طوريه :p

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما خیلی آچار فرانسه ایی ها
15.gif
15.gif
15.gif

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از Mohammadirani@ :
پس نتيجه ميگيريم كه شرايط زير بايد حاكم باشه !

-- تجهيزات مخابرات بايد ديجيتال باشه ( الان فكر كنم اكثرا همين طور باشه :rolleyes: ) و امكانات مد نظر ما فراهم باشه مثل پشت خطي و ...
-- سيستم هاي مد نظر ما از طرف مخابرات براي خط فعال شده باشه ..
-- ISP مودمش V92 باشه
-- مودم كاربر هم بايد سازگار با خطوط مخابرات منطقه باشه + پشتيباني از امكانات مد نظر

+

نرم افزاري كه ما ميخوايم استفاده كنيم سازگار باشه ، سازگار به خط مخابرات + مودم + روحيات كاربر

:wacko:

حالا كدوم شهر اين طوريه :p
تورشت اينجايي كه من هستم نشون داد فقط ميگه كسي داره زنگ مي زنه اما شماره رو نشون نميده به احتمال زياد با برنامه بايد ور رفت شايد داشته باشه توش اون فعال كرد همش مي زنه N/A

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم دقيقاً مشكل آقا مهيار رو ، اما توي تهران دارم...
سعادت آباد، مركز مخابراتي سلمان فارسي

بالا