• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايجاد بخش هاي جداگانه براي هر گوشي

ايجاد بخش هاي جداگانه براي گوشي هاي پرفروش

• موافق

Votes: 9 75.0%
  • مخالف

Votes: 3 25.0%

• Total voters
    12
  • Poll closed .

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
با سلام خدمت همه ي بچه هاي خوب و با صفاي انجمن موبايل

الان يه چند وقتيه كه به صورت مداوم به دنبال اطلاعات گوشي هاي مختلف هستم ولي به علت پراكندگي بيش از حد تاپيك هاي اين بخش براي پيدا كردن يك موضوع بايد حداقل 4 - 5 صفحه رو گشت . به همين علت من درخواست ايجاد بخش هاي جداگانه براي انواع گوشي ها ( گوشي هاي پر فروش از قبيل نوكيا - سوني اريكسون - موتورلا ) زيرمجموعه انجمن موبايل رو دارم .

به همين خاطر و براي اينكه نظر ديگر دوستان رو هم بدونيم با اجازه ي مدير محترم اين بخش اقدام به ايجاد يك نظرسنجي مي كنم تا نظر دوستان موافق و مخالف اين موضوع رو هم جويا بشيم .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
این کار لازم نیست چون شما هر اطلاعاتی راجع به گوشی بخواین از gsmarena.com میتونید به دست بیارین!!!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
فكر نمي كنيد استفاده از تجربيات ديگران خيلي مفيدتر مي تونه باشه ؟؟؟

اگر بخواهيم عين شما فكر كنيم كه اصلا بايد اين انجمن رو تعطيل كنيم و بگيم كه هر اطلاعاتي مي خواهيد بريد فلان سايت . همچنين در مورد انجمن هاي ديگه .........

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
الان تقریبا هر کدوم از گوشی های پر فروش تاپیک مخصوص دارن که میتونید با خوندن این تاپیک ها اطلاعات کاملی از اون گوشی به دست بیارید و سوالتونو هم مطرح کنید.

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
خب در هر صورت فعلا كه 4 راي موافق داريم و يك راي مخالف

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
الان تقریبا هر کدوم از گوشی های پر فروش تاپیک مخصوص دارن که میتونید با خوندن این تاپیک ها اطلاعات کاملی از اون گوشی به دست بیارید و سوالتونو هم مطرح کنید.

تایید...........:cool:

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با سلام خدمت همه ي بچه هاي خوب و با صفاي انجمن موبايل

الان يه چند وقتيه كه به صورت مداوم به دنبال اطلاعات گوشي هاي مختلف هستم ولي به علت پراكندگي بيش از حد تاپيك هاي اين بخش براي پيدا كردن يك موضوع بايد حداقل 4 - 5 صفحه رو گشت . به همين علت من درخواست ايجاد بخش هاي جداگانه براي انواع گوشي ها ( گوشي هاي پر فروش از قبيل نوكيا - سوني اريكسون - موتورلا ) زيرمجموعه انجمن موبايل رو دارم .

به همين خاطر و براي اينكه نظر ديگر دوستان رو هم بدونيم با اجازه ي مدير محترم اين بخش اقدام به ايجاد يك نظرسنجي مي كنم تا نظر دوستان موافق و مخالف اين موضوع رو هم جويا بشيم .

من رای موافق دادم ! به نظرم خیلی خوبه که آدم از نظرات دیگران هم استفاده کنه !

این کار لازم نیست چون شما هر اطلاعاتی راجع به گوشی بخواین از gsmarena.com میتونید به دست بیارین!!!

سایتی که معرفی فرمودین قیمت گوشیها رو در ایران نداره و قابلیت مقایسه گوشیهایی با قیمت یکسان یا قابلیتهایی مشابه رو نداره ! در اینجا نظر دوستان صاحب تجربه و حرفه ای کمک خیلی خوبی میتونه باشه ! :blush:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
منم موافقم
هرگوشي بخش هاي جداگانه داشته باشه بهتره
يكي دنبال نوكيا ميگرده الكي جاي ديگه وقتش رو هدر نده
اما فكرنكنم چنين امكاني رو فعلا بگذارند چون زيادي فعال نيست:D (فعال هست اما نه زيادي)

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
منم موافقم
هرگوشي بخش هاي جداگانه داشته باشه بهتره
يكي دنبال نوكيا ميگرده الكي جاي ديگه وقتش رو هدر نده
اما فكرنكنم چنين امكاني رو فعلا بگذارند چون زيادي فعال نيست:D (فعال هست اما نه زيادي)

حداقلش اینه که ما از دست بحث های بعضی دوستان و تعصبات در مورد نوکیا و سونی اریکسون راحت میشیم ! :blush:

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در اینکه این قسمت خیلی درهم و شلوغ و بی نظمه جای بحث نیست !
به نظر من مسائل خاص هر برند باید در زیر مجموعه خودش مطرح بشه و مسائل عمومی مثل مقایسه و نظر سنجی و گفتگو درباره اپراتورها و ... باید در یک بخش عمومی مطرح بشه .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
فكر نمي كنيد استفاده از تجربيات ديگران خيلي مفيدتر مي تونه باشه ؟؟؟

اگر بخواهيم عين شما فكر كنيم كه اصلا بايد اين انجمن رو تعطيل كنيم و بگيم كه هر اطلاعاتي مي خواهيد بريد فلان سايت . همچنين در مورد انجمن هاي ديگه .........
سایتی که معرفی فرمودین قیمت گوشیها رو در ایران نداره و قابلیت مقایسه گوشیهایی با قیمت یکسان یا قابلیتهایی مشابه رو نداره ! در اینجا نظر دوستان صاحب تجربه و حرفه ای کمک خیلی خوبی میتونه باشه ! :blush:

دوستان عزیز بحث اطلاعات راجع به گوشی و ریویو و تجربیات دیگران رو با هم قاطی نکنید شما گفتین اطلاعات راجع به گوشیها من هم اون سایت رو معرفی کردم...در مورد اکثر گوشیها ی پر فروش همونطور که امین گفت تاپیک دارن که تو همین بخش به "همه چیز درباره..." معروف هستن شما هم اگر گوشی خاصی مد نظرتونه که تاپیک براش نیست میتونید تاپیک جدید راجع به اون گوشی باز کنید...من با این طرح شما مخالفم همونطور که شروین گفت خیلی شلوغ میشه!!!....توی تاپیک مخصوص به هر گوشی هم فکر نمیکنم دعوای برندی صورت بگیره من اکثر این تاپیکها رو دیدم خیلی کم منحرف میشه!!!!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
من با این طرح شما مخالفم همونطور که شروین گفت خیلی شلوغ میشه!!!....توی تاپیک مخصوص به هر گوشی هم فکر نمیکنم دعوای برندی صورت بگیره من اکثر این تاپیکها رو دیدم خیلی کم منحرف میشه!!!!

خيلي شلوغ ميشه ؟؟؟

ايجاد بخش هاي جديد كه داراي دسته بندي صحيح هست باعث ميشه هر كس طرفدار هر چيزي هست به همون بخش مراجعه كنه و به بخش هاي ديگه سر نزنه كه اين خود باعث خلوت شدن هر بخش و نظم پيداكردن بخش ها ميشه . تازه تقابل دوستان هم با هم كم ميشه .

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
خب با پايان يافتن راي گيري كاملا مشخص هست كه اكثر دوستان موافق اين امر هستند .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

دلت خوشه ....با این عدد بالا میبینیم که جمعا 9 نفر رای مثبت و 3 نفر رای منفی دادند....تاپیک قدیمی رو نبش قبر کردی که همینو بگی؟!!!...اکثرا شما 9 نفر شد!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
آره حداقل شما هم 3 نفر !!!

خوب این به خاطر اینه که زود poll رو بستین ترسیدین نتیجه برعکس بشه ....من که رای ندادم مطمئنم خیلی از مخالفان هم رای ندادند!!!!...مطمئن باشید اگر نظریه شما طرفدار داشت تاپیکتون پایین نمیرفت!!!

پ ن:نبش قبر تاپیک هم خوب نیست!!!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
خوب این به خاطر اینه که زود poll رو بستین ترسیدین نتیجه برعکس بشه ....من که رای ندادم مطمئنم خیلی از مخالفان هم رای ندادند!!!!...مطمئن باشید اگر نظریه شما طرفدار داشت تاپیکتون پایین نمیرفت!!!

پ ن:نبش قبر تاپیک هم خوب نیست!!!

راي دادن يا ندادنت به خودت مربوطه . دوتا گزينه داشته اين راي گيري مخالف و موافق . وقتي راي ندادي يعني جزو هيچ كدوم نبودي پس نظراتت هم كاملا بي ارزشن . پايين رفتن تاپيك هم بيشتر به خاطر فعاليت كم دوستان بوده . نبش قبر هم نبوده كه هي بهش اشاره مي كني يه جوري مي گي انگار تاپيك مال اهد بوق بوده . احتمالا فقط دنبال برهم ريختن جو هستي كه اينقدر مياي اينجا و كل كل مي كني .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
راي دادن يا ندادنت به خودت مربوطه . دوتا گزينه داشته اين راي گيري مخالف و موافق . وقتي راي ندادي يعني جزو هيچ كدوم نبودي پس نظراتت هم كاملا بي ارزشن . پايين رفتن تاپيك هم بيشتر به خاطر فعاليت كم دوستان بوده . نبش قبر هم نبوده كه هي بهش اشاره مي كني يه جوري مي گي انگار تاپيك مال اهد بوق بوده . احتمالا فقط دنبال برهم ريختن جو هستي كه اينقدر مياي اينجا و كل كل مي كني .

آقا ما تسلیم ....من نه قصد کل کل داشتم نه هیچ چیز دیگه ای:(....ببخشید مزاحم شدم از اول میگفتین کسایی که رای میدن بیان اینجا نظر بدن که بعدا نیاین نتیجه گیری کنید که هر کسی رای نداده نظراتش بی ارزشه:eek:....اصلا هر چی شما میگی درسته!!!!....به هر حال ببخشید از اول نباید اینجا پست میزدم!!!!

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
آقا ما تسلیم ....من نه قصد کل کل داشتم نه هیچ چیز دیگه ای....ببخشید مزاحم شدم از اول میگفتین کسایی که رای میدن بیان اینجا نظر بدن که بعدا نیاین نتیجه گیری کنید که هر کسی رای نداده نظراتش بی ارزشه....اصلا هر چی شما میگی درسته!!!!....به هر حال ببخشید از اول نباید اینجا پست میزدم!!!!

مگه من قصد كل كل با شما رو داشتم ؟؟

آيا ما تا حالا برخوردي با هم داشتيم كه بخواهيم اينجا ادامش بديم ؟

خداييش پست هايي كه زدي رو يك بار ديگه بخون . از پست هات مشخصه كه مخالفي ولي اين رو يه جوري بيان ميكني اگر يه تازه وارد بياد ميگه احتمالا اينا با هم خورده حساب دارن كه اينجوري جواب هم رو مي دهند . هر كسي يه نظر موافق داره و يك مخالف خيلي راحت ميشه نظرات رو بيان كرد و نظرات هم رو هم نفي كرد بدون اينكه آب از آب تكون بخوره . فكر نمي كنيد خيلي بهتر از اينه كه هي همديگر رو متهم كنيم ؟؟

بالا