• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايجاد يك صفحه شعار با گرافيك زيبا

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان ما يه سري پيغام هاي آموزشي داريم ميخوايم در قطع اآ4 ميخوايم بزنيم روي در و ديوار ميخواستم ببينم با چه نرم افزاري اينكارو بكنيم راحتتر و حرفه ايي تر هست البته مطالب صنعتي ايه

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
خب عزیزم هرکسی با یک نرم افزاری راحتتره
همه هم حرفه ای هستند
یعنی منظور اینه که فتو شاپ ، پریمیر و ایمپکت و ... همه در نوع خود حرفه ای هستند
کسی با پینت ویندو از اینکارا نمی کنه یا اگر کرد نمیگه که نرم افزار حرفه ایه
من خودم با ایمپکت خیلی راحتترم و بنظرم بی نظیره
اما عموما از فتوشاپ استفاده می کنند
ضمن اینکه کرل هم توانایی خیلی بالایی دارد
بستگی داره شما فقط می خواید کادر بسازید برای نوشتتون یا ...

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
گفتم كه ميخوام شعارهايي رو ي بنويسم و پرينت بگيرم ولي نميخوام همين يه متن رو تو ورد تايپ كنم و يه بردر بزنم و چاپ كنم ميخوام يه مقداري حرفه اي تر باشه (منظورم نرم افزار حرفه ايي نيست) يعني بعضي از نرم افزار ها هستند كه يه تمپلت هاي آماده دارن و راحت ميشه استفاده كرد از اين نرم افزار ها منظورمه

Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب شما در مورد اون شعار و اون چيزي که ميخوايد يه کمي صحبت کنيد اگه کاري از دستمون بر بياد براتون انجام ميديم .

Hitler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rmb_ali :
گفتم كه ميخوام شعارهايي رو ي بنويسم و پرينت بگيرم ولي نميخوام همين يه متن رو تو ورد تايپ كنم و يه بردر بزنم و چاپ كنم ميخوام يه مقداري حرفه اي تر باشه (منظورم نرم افزار حرفه ايي نيست) يعني بعضي از نرم افزار ها هستند كه يه تمپلت هاي آماده دارن و راحت ميشه استفاده كرد از اين نرم افزار ها منظورمه
سلام رفیق
شما اگه میخواید تو قالب های از پیش طراحی شده کار کنید بهترین نرم افزار برای این کار
Microsoft Office PowerPoint
است که امکانات خوبی برای زیبا کردن نوشته ها و صفحه پردازی به شما میده .
اما اگه نه میخواید از خودتون خلاقیت نشون بدید بهتره از نرم افزار های "فتوشاپ(Photoshop)" و "کرل دراو (corel draw )"استفاده کنید البته "فتو شاپ" هنری تر و "کرل دراو "یه کمی صنعتی تره و برای پوستر های ساده تر یعنی با جلوه های کمتر بهتره از کرل استفاده کنید .

بالا