• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايجاد يكCategory در يك Category !!!

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
سايت تك دانلود http://takdownload.com/ رو ببينيد من اينجوري شدم >> :blink: :blink: :blink: مگه اين با ام تي ساخته نشده؟؟؟ چجوري تو يه Category دوباره يه Category ديگه ايجاد كرده؟؟؟؟
:blink: :blink: :blink:

athar

Registered User
لایک‌ها
8
تک دانلود دیگه مرده. موقعی که من توش کار میکردم زنده بود ولی الان نه.
اگه از b2evol استفاده میکردین چنین امکانی بطور پیش فرض وجود داشت.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از athar :
تک دانلود دیگه مرده. موقعی که من توش کار میکردم زنده بود ولی الان نه.
اگه از b2evol استفاده میکردین چنین امکانی بطور پیش فرض وجود داشت.
تقی هفت تومنی :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: بی 2 به ندرت کسی استفاده می کنه!! :blink: :blink: :blink: تازه ناراحت نشی ولی خودت هنوز نتونستی باهاش کنار بیای! و مطابق خواستت اصلاحش کنی :f34r:

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از shifte shab :
سايت تك دانلود http://takdownload.com/ رو ببينيد من اينجوري شدم >> :blink: :blink: :blink: مگه اين با ام تي ساخته نشده؟؟؟ چجوري تو يه Category دوباره يه Category ديگه ايجاد كرده؟؟؟؟
:blink: :blink: :blink:

بابا انگار مدت زیادیه نسخه های جدید MT رو ندیدی! تقریبا 6 ماهه که MT ورژن 3 رو داده که تو اون SubCategory رو اضافه کرده. یعنی می تونی هر چقدر دلت می خواد زیر یه دسته دسته های دیگه بسازی. تا هر عمقی که دوست داری
! بهتره یه نگاهی به سایت movabletype بندازی
:happy:

athar

Registered User
لایک‌ها
8
مهرداد جان منظور من b2 نیست بلکه b2evol هست. در ضمن اینکه هنوز نتونستم مشکل خودمه و به b2evol ربطی نداره. ام تی هم اگه بود هنوز هم این مشکلات رو داشتم.
راستی مهرداد جان نظر شما درباره باز کردن یک تاپیک در مورد مقایسه b2evol با MT چیه؟
اینجوری شما هم بیشتر با امکانات اون آشنا میشین.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از athar :
مهرداد جان منظور من b2 نیست بلکه b2evol هست. در ضمن اینکه هنوز نتونستم مشکل خودمه و به b2evol ربطی نداره. ام تی هم اگه بود هنوز هم این مشکلات رو داشتم.
راستی مهرداد جان نظر شما درباره باز کردن یک تاپیک در مورد مقایسه b2evol با MT چیه؟
اینجوری شما هم بیشتر با امکانات اون آشنا میشین.
من با سیستم های زیاد چه روی لوکال و چه روی هاست کار کردم! فایده نداره! بی دو و این یکی بی دو رو کسی نگاهش نمیکنه تو فارسی زبونها :blink:

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزيز به جز اون روش كه عزيز حان نوشتند ميتونيد از پلاگين SubCategories استفاده كنيد. (اگر از ورژن قديمي ام تي استفاده ميكنيد)

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزيز به جز اون روش كه عزيز حان نوشتند ميتونيد از پلاگين SubCategories استفاده كنيد. (اگر از ورژن قديمي ام تي استفاده ميكنيد)
آهان اين شد !!!! من از ورژن قديميش استفاده مي كنم . ... نه انگار بايد كم كم بريم سراغ ورژن جديد!!!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از azizaa :
بابا انگار مدت زیادیه نسخه های جدید MT رو ندیدی! تقریبا 6 ماهه که MT ورژن 3 رو داده که تو اون SubCategory رو اضافه کرده. یعنی می تونی هر چقدر دلت می خواد زیر یه دسته دسته های دیگه بسازی. تا هر عمقی که دوست داری
اي‌ول تا هر عمقي كه دوست داري؟
اينش خيلي جالبه!
فك كردم فقط يه مرحله است.

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از azizaa :
ميشه بگين چجوري؟
توي ام تي فارسي شده.

بالا