• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايميل مربوط به كامنت جديد

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من گزينه مربوطه به ايميل كردن نظر جديد توي تنظيمات ام تي رو زدم ولي نميدونم چرا بعضي وقتها لينك نوشته كامل ايميل نميشه و در واقع ناقص فرستاده ميشه! كسي به اين موضوع بر خورده يا راه حلي داره :rolleyes: ؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ممكنه يه كاراكتر خاصي توي جملات هست كه باعث اين قضيه ميشه... ببينم اونجا كه لينك قطع شده حرف خ ديده نميشه!؟ يا كدهاي ناقص html ؟

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقيقآ يا توي تايتل مطلب خ هست يا توي كامنت پست شده! حالا چه مرگشه!!!!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ببين اين خ مال وقتيه كه ميخواد يه جمله رو بشكنه و خلاصه كنه. با كاراكترهاي انگليسي اين مشكل رو نداره ولي با فارسي چون فكر كنم گه گيجه ميگيره نميتونه كاري كنه. حالا من خودم دقيق نميدونم چجوري ميشه تعداد كاراكترها قبل از خلاصه شدن رو كم و زياد كرد. ولي شايد اين يه راهش باشه. به نظرم با يه مطلب يا تايتل يا كامنت انگليسي هم تست كن...
راستي تمپليت اين ايميل رو خودت ميتوني تعيين كني؟
اگه آره كافيه به جاي اينكه اون جمله رو لينك كنه (كه به خاطر اون خ جمله و لينك بهم بريزه) آخر جمله يه كلمه انگليسي مثلا click here یا link بذاری.

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه واقعآ گه گيجه گرفتم!
ديروز تمام كامنتها خ دار و غيره لينكش درست شده بود ! ولي باز امروز خراب ايميل شدند. ممكنه از مدل rebuild كردن باشه (كه اونم دسته من نيست)؟
چون تمام كامنتها مال پست جديد نيستند و براي نوشته هاي قبلي هم همين مشكل هست!

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي عجيبه . من تست كردم و تو متن كامنت خ هم به كار بردم اما درست ايميل كرد !

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم متوجه شدم كه به خ هيچ ربطي نداره ولي بصورت رندم يكروز ميفرسته يكروز نميفرسته!!!

بالا