• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايميل مشكوك از ياهو

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
امروز اين ايميل اومده تو ميل باكسم به نظر شما قضيه اش چيه؟

Dear user ×××××
You have successfully updated the password of your Yahoo account.

If you did not authorize this change or if you need assistance with your account, please contact Yahoo customer service at: [email protected]

Thank you for using Yahoo!
The Yahoo Support Team

+++ Attachment: No Virus (Clean)
+++ Yahoo Antivirus - www.yahoo.com

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خيلي مشكوكه ! تاحالا همچين چيزي نديدم:blink:

athar

Registered User
لایک‌ها
8
خوب این میگه شما با موفقیت پسوردت رو تغییر دادی. اما اگه تو اینکار رو نکردی و این ایمیل اومد یا سوالی داشتی با اون ایمیل تماس بگیر. که با توجه به متن آخرش به نظر میرسه پای ویروس و ..... در کار باشه. منظورم +++ Attachment: No Virus (Clean)
+++ Yahoo Antivirus - www.yahoo.com
هست.

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اين ميل يك سال پيش برام اومد .
من از همه جا بيخبر هم اجراش كردم.
اطلاعات من در اختيار يه سري شركت هاي افريقائي قرار گرفت و هرروز يه ميل ميومد كه من ننه بزرگ رييس جمهور فلان كشورم يا وزير و رئيس بانك و... كه كلي پول ارث رسيده و بيا اين پول را انتقال بديم به حساب تو و خلاصه سرتون درد نياد كه بعد از كلي نامه نگاري به اين مرحله ميرسيد كه حالا 50 دلار برا كارهاي قانوني بفرست و ....
خلاصه بيچاره كردن منو از بس نامه ميزدند. روزي شايد 50-60 تا نامه از اين نوع رو پاك ميكردم. تا اينكه حدود يك ماهه كه خدا رو شكر قطع شده.
اينم ار منظور اين ميل.

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از amirhoman :
اين ميل يك سال پيش برام اومد .
من از همه جا بيخبر هم اجراش كردم.
اطلاعات من در اختيار يه سري شركت هاي افريقائي قرار گرفت و هرروز يه ميل ميومد كه من ننه بزرگ رييس جمهور فلان كشورم يا وزير و رئيس بانك و... كه كلي پول ارث رسيده و بيا اين پول را انتقال بديم به حساب تو و خلاصه سرتون درد نياد كه بعد از كلي نامه نگاري به اين مرحله ميرسيد كه حالا 50 دلار برا كارهاي قانوني بفرست و ....
خلاصه بيچاره كردن منو از بس نامه ميزدند. روزي شايد 50-60 تا نامه از اين نوع رو پاك ميكردم. تا اينكه حدود يك ماهه كه خدا رو شكر قطع شده.
اينم ار منظور اين ميل.
احتمالا چون يكي از ليستشون كم شده (شما) ميخوان يه نفر جايگزين كنن(من) البته يه فايل زيپ شده هم همراهشه كه من دل نكردم باز كنم

بالا