• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايميل گروهي در سايت...

Kazemturbo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من در واقع مسئوليت يه سايت مذهبي را در دست دارم و خدا را شكر تا الان موفق بودم. يك سري كلاسهاي فرهنگي داريم و من مي خواهم به صروت گروهي براي اعضا ايميل هاي هفتگي يا ماهانه ارسال كنم. مدتيه دارم سخت مي گردم ولي هيچي دست گيرم نشده! علتي كه از ياهو گروپ استفاده نمي كنم اينه كه هركسي ميتونه بياد وارد شه و اين خيلي جالب نيست.

لطفا مرا راهنمايي كنيد. اگر پيج آماده اي هست كه من بتونم فقط اديت كنم خيلي عاليه. خلاصه اميدم در اين مقطع فقط به ايرانيان عزيز هست. ممنون . منتظرم

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من هم به دنبال چنين چيزي هستم ولي اگر مشكل شما با ياهو گروپ حل مي شه
خب شما مي توني توي ياهو گروپ فقط افرادي رو بگذاري عضو بشند كه دعوت نامه براشون فرستادي !

sepide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نحوه ایجاد میلینگ لیست
سلام دوستان
به کمکتون احتیاج دارم. من یه سرور واسه اینترنت دارم و فضا هم دارم چطور میتونم میلینگ لیست درست کنم تا
pingsky1
فقط عده خاصی بتونن اونجا عضو بشن تو روخدا اگه کسی می دونه داهنمایی کنه [email protected]. سپیده

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از Kazemturbo :
با سلام

من در واقع مسئوليت يه سايت مذهبي را در دست دارم و خدا را شكر تا الان موفق بودم. يك سري كلاسهاي فرهنگي داريم و من مي خواهم به صروت گروهي براي اعضا ايميل هاي هفتگي يا ماهانه ارسال كنم. مدتيه دارم سخت مي گردم ولي هيچي دست گيرم نشده! علتي كه از ياهو گروپ استفاده نمي كنم اينه كه هركسي ميتونه بياد وارد شه و اين خيلي جالب نيست.

لطفا مرا راهنمايي كنيد. اگر پيج آماده اي هست كه من بتونم فقط اديت كنم خيلي عاليه. خلاصه اميدم در اين مقطع فقط به ايرانيان عزيز هست. ممنون . منتظرم
مي توني از گروه هاي گوگل هم استفاده كني كه تبليغ هم نداره!

هر كسي هم كه دلت خواست عضو مي‌شن فقط!

بالا