• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايندكس چيه!؟؟

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام.اقا تورو خدا مسخره نكنيد.ايندكس چي هست؟من كه يه وب والپيپر دارم چه جور ايندكس ميشن عكسام تو گوگل؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
خب
من چیز زیادی از گوگل و سئو نمیدونم
ولی برای اینکه سوالت بی جواب نمونه

ایندکس کردن مطالب یعنی اینکه وقتی شما وبسایتت رو Update میکنی و مطلب جدیدی ارسال میکنی باید این مطلب در موتور های جستجو معرفی بشه تا کسانی که بهش نیاز دارن با استفاده از سایت هایی مثله گوگل و یاهو و ... بتونن مطلب مورد نظرشون رو پیدا کنن و وارد سایت شما بشن.
ایندکس کردن هم یه سری شرایط داره
اول باید سایتت رو به موتور جستجوی مورد نظرت معرفی کنی ( در گوگل باید اکانت Gmail داشته باشی و با استفاده از Webmaster باید سایتت رو در گوگل ثبت کنی )
در گوگل بعد از ثبت سایتت باید در سایت اصلیت یه نقشه سایت یا به اصلاح Sitemap ایجاد کنی که اگه از مدیریت های محتوا مثله جوملا و وردپرس استفاده میکنی با استفاده از افزونه ها و پلاگین هایی مانند Goole Sitemap به صورت اتوماتیک یه نقشه برای سایتت ایجاد میشه ( با تنظیمات شخصی خودت ).
بعد از ساختن نقشه سایت نوبت به معرفی اون نقشه به موتور های جستجو میرسه

خب حالا باید منتظر بمونی تا مطالبت ایندکس شن
یادت باشه که ایندکس شدن زمان میبره و باید یکم صبور باشی

البته من مقدمشو هم نتونستم تکمیل کنم ولی میتونی با یه سرچ ساده در گوگل تمام اطلاعاتی که نیاز داری رو پیدا کنی ./

برای ایندکس کردن عکسات هم با توجه به مدیریت محتوای سایتت ، افزونه های زیادی برای سئو و ایندکس کردن میتونی پیدا کنی

مثلا اگه وردپرس داشه باشی چند تا افزونه در رابطه با ایندکس عکس و سئو وجود داره که کارت رو آسون میکنه

Last edited:

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
ایندکس عملا یعنی توی گوگل بیان و شما مثلا بتونین تو سرچ کردن در گوگل مطلب یا عکستون رو ببینید که دوستمون گفتن از گوگل وبمستر میشه امارشو دید

بالا