• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اينده golden-star عاقبت 4daily نگذاريد اينجوري بشه.

mohsenn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بايد هميشه پيش بيني كرد.دوستان اينهمه تبليغ سايت گلدن استار رو نكنين.شما ايا فكر كردين چرا سايت فور ديلي بعد از يك سال و نيم پرداخت منظم يك دفعه اينكارو كرد و هنوز پول ماههاي گذشته رو نداده؟؟؟؟؟؟
من دقيقا يادمه سايت 4daily اخرين روز ماه ژوئن و شب اول ماه جولاي يك ميل به اعضا زد كه اقا ما مي خواهيم تغييرات بديم و .... هر كي ميخواد همين امشب حداكثر اپگريد كنه از فردا تغيير ميكنه و اينجور مسائل دريته تغيير هم داد ولي خيلي ها مثل خود من رفتم بدو پول قرض كردم و اپگريد كردم و اون ماه كه من هنوز نميبايستي پول بگيرم پول اعضا رو 50% داد و سرفبارش خراب شد و اينجور مسايل .
ماه گذشته كه نوبت گرفتن پول ما شد كه گفت اصلا ايم ماه پرداخت نداريم و در عرض اين چند وقت كه سرفبارمون خراب بوده سرمايه ما كم شده و ... حالا تازه اين ماهي تخم دو زرده كرده گفته از بدهي هاش 10% به اعضا پول ميده.
من خودم جمعا 60 دلار توش اپگريد كرده بودم و خدا ميدونه كه قرض كرده بودم به اميد اينكه 120 دلار بگيرم ولي الان بيش از 50 روز داره ميگذره و هنوز تازه اگه اين ماه بده مثلا 10 دلار ميده كه 6/1 پولي كه گذاشتم هم نميشه.
حالا شما فكر كردين چرا اينكارو كرد و چرا اينجوري شد؟
دوستان عزيز اين سايت وقتي ديد تعداد اعضاش و سرمايه هاش خيلي زياد شده ديگه اجباري نداره پول بده به ملت گفت سرف بارمون خراب بوده اقا من خودم حاضرم پول اون 10-12 روزي كه خراب بوده و سود نداشته رو از من كم كنه و بقيه رو بده كه در اينصورت ميبايستي به من 98 دلار ميداد كه بازم سود كرده بودم.
حالا سايت goldenstar من همه چيزو قبول دارم كه اقا شركت داره و بقيه مسايل ولي ما وقتي پول توي اين سايت ميذاريم از سايت چك يا سفته ميگيريم در قبال پولي كه ميدهيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه مدركي داريم كه ما توش پول گذاشتيم ؟ من قسمت سكه ها و طلاجات فروشي اين سايت هم رفتم بررسي كردمهمه سكه ها و جواهرات ماله ساله 2004 است و هيچكدوم تا حالا فروش نرفته و هيچي هم امسال تا بحال نذاشته كه مال سال 2005 باشه.پس همش نگين داره انلاين سكه و طلا مي فروشه.
حالا تغييراتي توي پلان سيلور داده و از هر روز كه ميشد پول گرفت كرده كرده ماهي 2 بار.
مطمئن باشيد كه اگه روند عضو گيري سايت به همين شكلي كه جديدا داره پيش ميره پيش بره تا چند وقت ديگه يا ديگه نميپردازه يا سود رو كم و تغييرات اساسي ميده و كسي هم نميتونه اعتراض كنه.
اين سايت بيش از يك سال كار ميكرده حدود 2 سال و جمعا اعضاش 6000 نفر شده بود ولي از 3 هفته پيش تا حالا تعداد اعضاش شده 8200 نفر و روزانه بين 100 تا 200 نفر عضو جديد ميگيره.
به خاطر اينكه در عرض اين 3 هفته اعضاش بيش از 2000 نفر زياد تر شده و كلي سرمايه گذاري داشته و كلي هم درخواست پول تغييراتي توي پلان سيلور فعلا داده و اين شروع يك سري تغييراته.
بعضي ها يك چيزي را خيلي بزرگتر از اون چيزي هست نشون ميدن .اقا اگه يك سايت مثلا يكسال پول داده باشه و دومين خود رو تا 2010 رزرو كرده باشه اينا دليل ميشه كه هميشه تا ابد همينجور پول بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از كجا معلوم كه مثلا 2 ماه ديگه يا 6 ماه ديگه يا 1 ماه ديگه بسته نشه؟؟؟ كي ميتونه تضمين بده؟؟/از كجا معلوم كه جاي اين سايت يك سايت ديگه باز كنه و با همين دومين خريده شده با سايت جديدي شروع به كار كنه؟؟/
اصلا با اين سرمايه كه داره از كجا معلوم قيد اين دومين رو بزنه؟؟؟
من خودم هم توي سايتم تبليغ اين سايتو گذاشتم ولي به خاطر جمع كردن 4 تا زير مجموعه و گرفتن كميسيون از سايت نيومدم همه جا تبليغ اين سايتو بكنم.و بگم اقا بيايين زير مجموعه من بشين.
بعضي سايتها تبليغ اين سيتو جوري دارن تبليغ ميكنن و فيش هاي 4000 دلاري گذاشتن و.........
اگه اقا تو اينهمه پول ميگيري ازش ديگه پس چرا در به در دنبال زير مجموعه و كميسيوني كه بهت ميده ميگردي؟؟؟
به نظر من توي كسب درامد از اينترنت هيچي قابل تضمين نيستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.
حالا كساني كه عضون بايد دعا كنن كه بيشتر باز باشه و پولشون نره و كساني هم كه عضو نيستن اقا با احتمال ريسك بيا ثبت نام كن هيچي معلوم نيست هيچ تضميني در كار نيستتتتتتتتتتتتتتتتتت.ممكنه سود كني ممكن هم هست ضرر.
كساني هم كه ميگن سايت شركت داره شما خودت دفتر شركت رو ديدي؟؟؟؟؟؟
اصلا شركت داره بالاتر از اين نيست كه. اگه سايته بسته شد تو پول داري كه بري مثلا انگليس بدون مدرك تقاضاي پول كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس الكي تضمين به كسي نديم.هر كي حاضره تضمين بده من حاضرم زير مجموعش بشم ولي اگه ضرر كردم پولمو بايد بده.
ضمنا در مورد سايت فورديلي اين سايت براي چي كلا تعطيل نشد؟؟چونكه در هر صورت 200000 نفر عضو داره و نميتونه يك دفعه ببنده و بره شايد بعضي از هموطناش هم كه بشناسنش اسم فاميل و ديگر مشخصات.
ما كه داريم دعا ميكنيم سايت فور ديلي scam نشه و در ماههاي اينده حداقل اصل پول خودمون رو بده تا به صاحبش برگردونيم سود نخواستيم.
به نظر من تبليغ بيش از حد از فورديلي و اپگريد و پول گذاشتن بيش از حد در اين سايت و ثبت نام بيش از حد در اين سايت باعث شد كه اين قضايا پيش بياد.اگه اينهمه از فورديلي تبليغ و بزرگنمايي نميشد و اينهمه تضمين نميدادن دوستان در موردش اين وضع پيش نمي يومد.در حالي كه خودش توي ترمش نوشته هيچ تضميني در كار نيستتتتتت.من ميگم هر چيزي از روند طبيعي خودش خارج بشه خراب ميشه. :eek:

من حتي سايت خودم رو هم اينجا نميذارم كه بخوام تبليغ كنم و بعضي ها فكر كنن ميخوام تبليغ كنم.
فقط دوستان تقاضا دارم منطقي فكر كنين و نظراتتون رو بذاريد.
به اميد موفقيت همه.

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی برنامه هایی که من واسه چند ساله آیده ریختم باده هواست؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
اولين اصل سرمايه گذاري اينترنتي مخصوصا هايپ اينه كه پولي كه نميتوني از دست بدي سرمايه گذاري نكن. اونوقت شما ميرين قرض ميگيرين ميذارين تو اين برنامه ها؟!؟! :blink:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من كه به اين نوع درآمد ها به چشم سرگرمي نگاه ميكنم.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از davidmors :
من كه به اين نوع درآمد ها به چشم سرگرمي نگاه ميكنم.
اره همینم هست دیگه اصلا نباید به چشم پول دار شدن و این چیزا بهش نگاه کرد

reza1350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز متن جالبي بود همين كه زحمت كشيدي تحقيق كردي و مشورت و نوشتي قابل تقدير بابت اين زحمتي كه كشيدي بنظر من هيچ اشكالي نداشت لينك سايتت را مي گذاشتي بهر حال همه ما با اميد داريم كار مي كنيم و اين فروم فقط وسيله اي است براي تبادل اطلاعات تو يك محيط بزرگتر از سايت من وشما

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان باید توجه داشته باشند برای سرمایه گذاری در سیستم های هایپ و غیره هر کدام که نیاز به گذاشتن پول هست باید از پولی استفاده کنید که پول مازاد شماست

در صفحه اول تاپیک اموزش ثبت نام در گلدن استار اگر يادتان باشد گفته ام کسانی که میخواهند 500 دلار سرمایه گذاری کنند اهل ریسک بالا هستند

در جایی دیگر هم گفته ام تمامی این سایت ها ماندن یا رفتنشان 50 - 50 است بنابراین انقدر ریسک نکنید که مثل الان بنشینید بزنید تو سرتان که ای وای اگر رفت ای وای اگر....

همانطور که قبلا هم گفته ام مشخصات یک سایت خوب در این زمینه اینه که تا حالا پرداخت مرتب داشته باشد و غیره

گلدن استار تا 27 اگوست پرداخت را به صورت مرتب داشته الان هم اعلام کرده که 15 و 30 درخواست بدید و حداکثر ظرف 2 یا 3 روز بعد (این مطلب 2 یا 3 روز رو در جواب ایمیل یکی از دوستان نوشته ) پرداخت خواهد شد پلن طلایی رو هم بعد از پایان 90 روز درخواست بدید پس بهتر قصاص قبل از جنایت نکنیم و 17 ماه سپتامبر و حداکثر تا 20 صبر کنیم بعد اگر پرداخت نکرد اونوت همگی باهم این سایت را به عنوان یک سایت کلاهبردار در همه جا معرفی کنیم
فکر کنم این تنها کاریست که در حال حاضر میشود کرد
به جای اینهمه تاپیک بازکردن و غیره و غیره

در ضمن امیداواری هم چیز خوبی است

mohsenn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ممنون از اينكه نظرات خود رو نسبت به اين قضايا صادقانه ميدين.ولي من قصاص قبل از جنايت نكردم فقط گفتم از بزرگنمايي بپرهيزيم .اگه اين سايت روند طبيعي خود رو طي كنه شايد چند سال ديگه هم كار كنه كسي نميدونه.
ولي مثلا سايت 4ديلي من يك سال پيش توش يك اكانت ساختم و كار نكردم چون اعتماد نداشتم بعدا دوباره ثبت نام كردم و با همون اكانت مجاني كار كردم و در پاياين 50 روز پولو گرفتم البته كم ولي خوب اين باعث اعتماد ميشه زماني كه ديدم همه جا دارن تبليغ اونو ميكنن و خيلي ها تضمين ميدن. و با توجه به اينكه خودم هم گرفته بودم قبلش خوب برا همين حتي گفتم پول بيشتر قرض كنم و بذارم كه اينجور شد.من فكر ميكنم در حال حاضر 4ديلي پولهاي قبلي رو كشيده بالا و هر چي ملت اپگريد كردن رو كشيده بالا فقط حدود 10 تا 20 % از پولها رو گذاشته برا پرداخت فعلي كه اين ماه ميخواد بده و با تبليغات جديد دوباره شروع كرده و فعلا در حال فروش تبليغات است اگه كار بگيره كه درامدش بالا ميره تا حدودي ميتونه پرداخت كنه ولي در هر صورت مثل قبل نميشه و الان اعتبار خودش رو از دست داده و كمتر كسي حاضره توش پول بذاره مگر خريد تبليغات.و اگه بخواد جمع كنه هم اين بهترين راه جهت تعطيلي به مرور است چون در هر صورت 200000 عضو داره و نميتونه يكباره جمع كنه.در هر صورت اقاي جيم هانت بار خودش رو بست حالا چه ديگه سايت بگيره چه نگيره.اگه بگيره چه بهتر كه باز درامد بيشتر و اگر هم نه كه خوب يك جوري بالاخره ملتو دست به سر ميكنه.خدا كنه بگيره ما كه از خدامونه.
ولي دوستاني كه ميگن اين راهها رو به عنوان سرگرمي ميدونن.شايد 10% از كساني كه توي كسب درامد از نت هستند اين راهها رو به عنوان سرگرمي انتخاب كرده اند وگرن بقيه همه به عنوان راه درامدي و به اميد كسب درامد وارد اين راه ميشن نه سرگرمي.من كساني رو ميشناسم به اين اميد الان شايد ماههاست تو سايتهاي ptr ,ptc وقت ميذارن الكي به اميد پولدار شدن و تا حالا حتي 1 دلار هم در نيوردن به جز ضرر و پول تلفن و كارت نت.كاري كه من خودم يك سال و نيم پيش ماهها وقت گذاشتم ولي بعدا فهميدم كسب درامد از نت بدون سرمايه و بدون ريسك امكان نداره.اگه بخواييم حساب كنيم 95% كساني كه تو نت كسب درامد ميكنن و يا دنبالش هستن ايراني .هندي .پاكستاني چيني و سنگاپوري و همين كشورهاي دورو بر هستند كه جمعيت زياد دارن و از لحاظ اقتصادي فقيرن.و مايه تاسف اينه كه بيش از 50% از اين افراد ايرانين.شما چند نفر عرب رو ميشناسين تو اين كار باشه؟؟؟/من كاري به سياست ندارم ولي مايه تاسف است كه ما از همه كشورهاي عربي غنيتر از لحاظ منابع و لي جونهامون همه اكثرن يا بيكار يا بي پول و...
حالا من اصلا كار به اين مسايل ندارم فقط منظورم اين بود كه با بزرگنمايي و تبليغ بيش از حد از يك سايت اون رو از روند طبيعي جذب عضو و سرمايه خارج نكنيم.كه جوابگو ي اينهمه تقاضا نباشه كه هيچ بلكه سرمايه بيش از حد هر كسي رو وسوسه خواهد كرد.
از رضا جان هم ممنون كه مورد لطف قرار دادي و از princekin هم ممنون كه نظر دادين.از بقيه دوستان هم ممنون.

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از mohsenn :
سلام دوستان
ممنون از اينكه نظرات خود رو نسبت به اين قضايا صادقانه ميدين.ولي من قصاص قبل از جنايت نكردم فقط گفتم از بزرگنمايي بپرهيزيم .اگه اين سايت روند طبيعي خود رو طي كنه شايد چند سال ديگه هم كار كنه كسي نميدونه.
ولي مثلا سايت 4ديلي من يك سال پيش توش يك اكانت ساختم و كار نكردم چون اعتماد نداشتم بعدا دوباره ثبت نام كردم و با همون اكانت مجاني كار كردم و در پاياين 50 روز پولو گرفتم البته كم ولي خوب اين باعث اعتماد ميشه زماني كه ديدم همه جا دارن تبليغ اونو ميكنن و خيلي ها تضمين ميدن. و با توجه به اينكه خودم هم گرفته بودم قبلش خوب برا همين حتي گفتم پول بيشتر قرض كنم و بذارم كه اينجور شد.من فكر ميكنم در حال حاضر 4ديلي پولهاي قبلي رو كشيده بالا و هر چي ملت اپگريد كردن رو كشيده بالا فقط حدود 10 تا 20 % از پولها رو گذاشته برا پرداخت فعلي كه اين ماه ميخواد بده و با تبليغات جديد دوباره شروع كرده و فعلا در حال فروش تبليغات است اگه كار بگيره كه درامدش بالا ميره تا حدودي ميتونه پرداخت كنه ولي در هر صورت مثل قبل نميشه و الان اعتبار خودش رو از دست داده و كمتر كسي حاضره توش پول بذاره مگر خريد تبليغات.و اگه بخواد جمع كنه هم اين بهترين راه جهت تعطيلي به مرور است چون در هر صورت 200000 عضو داره و نميتونه يكباره جمع كنه.در هر صورت اقاي جيم هانت بار خودش رو بست حالا چه ديگه سايت بگيره چه نگيره.اگه بگيره چه بهتر كه باز درامد بيشتر و اگر هم نه كه خوب يك جوري بالاخره ملتو دست به سر ميكنه.خدا كنه بگيره ما كه از خدامونه.
ولي دوستاني كه ميگن اين راهها رو به عنوان سرگرمي ميدونن.شايد 10% از كساني كه توي كسب درامد از نت هستند اين راهها رو به عنوان سرگرمي انتخاب كرده اند وگرن بقيه همه به عنوان راه درامدي و به اميد كسب درامد وارد اين راه ميشن نه سرگرمي.من كساني رو ميشناسم به اين اميد الان شايد ماههاست تو سايتهاي ptr ,ptc وقت ميذارن الكي به اميد پولدار شدن و تا حالا حتي 1 دلار هم در نيوردن به جز ضرر و پول تلفن و كارت نت.كاري كه من خودم يك سال و نيم پيش ماهها وقت گذاشتم ولي بعدا فهميدم كسب درامد از نت بدون سرمايه و بدون ريسك امكان نداره.اگه بخواييم حساب كنيم 95% كساني كه تو نت كسب درامد ميكنن و يا دنبالش هستن ايراني .هندي .پاكستاني چيني و سنگاپوري و همين كشورهاي دورو بر هستند كه جمعيت زياد دارن و از لحاظ اقتصادي فقيرن.و مايه تاسف اينه كه بيش از 50% از اين افراد ايرانين.شما چند نفر عرب رو ميشناسين تو اين كار باشه؟؟؟/من كاري به سياست ندارم ولي مايه تاسف است كه ما از همه كشورهاي عربي غنيتر از لحاظ منابع و لي جونهامون همه اكثرن يا بيكار يا بي پول و...
حالا من اصلا كار به اين مسايل ندارم فقط منظورم اين بود كه با بزرگنمايي و تبليغ بيش از حد از يك سايت اون رو از روند طبيعي جذب عضو و سرمايه خارج نكنيم.كه جوابگو ي اينهمه تقاضا نباشه كه هيچ بلكه سرمايه بيش از حد هر كسي رو وسوسه خواهد كرد.
از رضا جان هم ممنون كه مورد لطف قرار دادي و از princekin هم ممنون كه نظر دادين.از بقيه دوستان هم ممنون.
exactly :upsided:

بالا