• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اين دودها كه از پشت هواپيما در مياد چيه؟!

travis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من هميشه يه سري سوال كه اصولا براي همه بديهيه ولي وقتي ازشون بپرسي هيچكدوم بلد نيستن جواب بدن داشتم(و دارم :blush: ). اين هواپيما ها كه تو تهران هم ميشه ديد كه از آسمون رد ميشن و يه رد سفيد از خودشون بجا ميزارن و بعد مدتي پخش ميشه(نگاه كردن باز شدنش خيلي باحاله :happy: ) كسي ميدونه براي چيه؟
خداي نكرده براي بارور كردن ابرا كه نيست؟ :D
يا چه ميدونم دليل آب و هوايي داره؟
الكيه؟
.....

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
بخار آب حاصل از سوختن بنزین در موتور هواپیما بعد خارج شدن از هواپیما در ارتفاع بالا به بلور یخ تبدیل میشن و در اثر انعکاس نور خورشد به صورت یک نوار به نظر میان

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از travis :
سلام

من هميشه يه سري سوال كه اصولا براي همه بديهيه ولي وقتي ازشون بپرسي هيچكدوم بلد نيستن جواب بدن داشتم(و دارم :blush: ). اين هواپيما ها كه تو تهران هم ميشه ديد كه از آسمون رد ميشن و يه رد سفيد از خودشون بجا ميزارن و بعد مدتي پخش ميشه(نگاه كردن باز شدنش خيلي باحاله :happy: ) كسي ميدونه براي چيه؟
خداي نكرده براي بارور كردن ابرا كه نيست؟ :D
يا چه ميدونم دليل آب و هوايي داره؟
الكيه؟
.....
برای بارور کردن ابرها از نوعی نمک(ترکیبات) ید استفاده می کنند و رو ابرا میریزند و (البته زمان و مکان و نوع ابرها رو قبلا تعین می کنند با محاسبه)

travis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين ها از هر هواپيمايي در نمياد!

اينهمه هواپيما رد ميشه پس چرا از يكيش دود اينجور در نمياد؟ فكر كنم اينا روغن سوزي دارن :D

من فكر ميكنم شما نميدونين من كدوما رو ميگم. اينها اصلا مسافري و .... نيستن. بنظر مياد كاربري خاصي داشته باشه؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از travis :
اين ها از هر هواپيمايي در نمياد!

اينهمه هواپيما رد ميشه پس چرا از يكيش دود اينجور در نمياد؟ فكر كنم اينا روغن سوزي دارن :D

من فكر ميكنم شما نميدونين من كدوما رو ميگم. اينها اصلا مسافري و .... نيستن. بنظر مياد كاربري خاصي داشته باشه؟
به نظر من ارتفاع مهمه. اين هواپيماهايي كه ميبيني از نوع جت هستن و در ارتفاع خيلي بالاتري پرواز ميكنن براي همين اين ابر ها تشكيل ميشه.

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از daftarekhaterat :
به نظر من ارتفاع مهمه. اين هواپيماهايي كه ميبيني از نوع جت هستن و در ارتفاع خيلي بالاتري پرواز ميكنن براي همين اين ابر ها تشكيل ميشه.
و اتفاقا بعضا مسافری هم هستن

travis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اهوم !

مرسي :happy:

bpco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين هواپيماهايي كه در ارتفاع بالاي شهر تهران پرواز ميكنند براي هواشناسي و تعيين جريانات هوا در ارتفاعات ميباشد.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از bpco :
اين هواپيماهايي كه در ارتفاع بالاي شهر تهران پرواز ميكنند براي هواشناسي و تعيين جريانات هوا در ارتفاعات ميباشد.
چقدر ترافیک بالا رفته!! بویینگ و و جت و هزار جور هواپیمای دیگه پر میدند برای هواشناسی!!!
برای هواشناسی فقط بالون هوا می کنند و برای بارور کردن ابرها تو شمال هواپیما ملخی دارند!

بالا