• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اين قيمت ها کذایی هستن؟ یکی تکلیف رو روشن کنه

bache mosbat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، من عضو جدید این سایت هستم، برای خرید گوشی به خیلی از سایت ها سر زدم، بالاخره تصمیم گرفتم توی یکی عضو بشم چون هیچکدوم به سوال من دقیقاً جواب نداده بودن.
خواهش می کنم راهنماییم کنین من يه گوشی می خوام قیمت حدود 350000 و نوکیا کیفیت دوربین هم خیلی واسم مهمه.حالا نه خیلی هم توپ متوسط،همچنین ظاهر خود موبایل. به شخصه دیوانه N72 شدم ، البته خب مشابه N70 ولی خب شکیل تره.مشکل اینجاست که قیمتی که من ازش دیدم 380000 توی فروشگاه های اینترنتی. ولی توی بازار 565000!!!:blink: یعنی انقد تفاوت؟ چطور ممکنه؟ تازه تا جایی که من سراغ دارم قیمت های اینترنتی خیلی گرون تر از قیمت توی بازار هست!! به نظر شما چکار کنم؟ اصلاً قیمتش همه جا همین طوره؟

ممنون

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
خرید از اینترنت زیاد مطمئن نیست!
ضمنا n72 هم اینقدر ها گرون نیست! بهت دروغ گفتن! نباید زیاد از n70 گرون تر باشه! چون خوشگل تره ولی یه سری امکانات کمتر داره! مثلا گوشی gsm هست و video call نداره!
تازه خود n70 هم خوبه!

saeid.mob

Registered User
لایک‌ها
0
1 ماه پیش یکی از دوستانم n72 گرفت 375 از جمهوری .خیلی عالی هست و به نظر میرسه از n70 سریعتره.در ضمن به قیمت های اینترنتی هم نمیشه اعتماد کرد .

bache mosbat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از هر دو دوست ممنون، ولی من قیمت رو از نمایندگی گرفتم، نمی دونم آخه چرا انقد تفاوت باید وجود داشته باشه
شاید شانس ماست:(

بالا