• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اين Point ها چين؟

riofreh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي مي‌دونه فايده اين Point ها كه تو سايتهاي كسب درآمد وجود داره چيه؟ اصلاً اينا به چه دردي مي‌خورن؟

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
والا من دو بار پرسيدم كسي چيزي نگفت

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از riofreh :
كسي مي‌دونه فايده اين Point ها كه تو سايتهاي كسب درآمد وجود داره چيه؟ اصلاً اينا به چه دردي مي‌خورن؟
سلام دوست عزيز اين امتياز است كه پس از رسيدن به يك مقدار معين يا سر هر ماه يا 15 هر ماه بسته به نوع سايت تبديل به دلار مي شود و ميزان تبديل ان هم هر بار فرق مي كند

اما دوست عزيز اگر تازه اين كارو شروع كردي به شما توصيه اكيد ميكنم وقت خودت صرف اين سايتهاي درامد در ازا كليك و خواندن ايميل نكن من 3 ماه تمام وقت گذاشتم دريغ از يك، يك قراني
تو اين دنيا بدون پول دادن به كسي پول نميدن الا ان چند سايتي كه چند سنت ميدن اونهم اگر حساب كني وقتي را كه ميخواهي صرف ديدن و كليك كردن كني پول و تلفن و اينترنتي كه ميدي چند برابر ان چند سنت در مي ايد
از من مي شنوي برو تو كار سرمايه گذاري لينك گلدن استار كه مطمئن ترين انهاست در امضا هست
روي لينك كليك كن تا راهنمايي كامل در اين زمينه را ببيني

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از princekin :
سلام دوست عزيز اين امتياز است كه پس از رسيدن به يك مقدار معين يا سر هر ماه يا 15 هر ماه بسته به نوع سايت تبديل به دلار مي شود و ميزان تبديل ان هم هر بار فرق مي كند

اما دوست عزيز اگر تازه اين كارو شروع كردي به شما توصيه اكيد ميكنم وقت خودت صرف اين سايتهاي درامد در ازا كليك و خواندن ايميل نكن من 3 ماه تمام وقت گذاشتم دريغ از يك، يك قراني
تو اين دنيا بدون پول دادن به كسي پول نميدن الا ان چند سايتي كه چند سنت ميدن اونهم اگر حساب كني وقتي را كه ميخواهي صرف ديدن و كليك كردن كني پول و تلفن و اينترنتي كه ميدي چند برابر ان چند سنت در مي ايد
از من مي شنوي برو تو كار سرمايه گذاري لينك گلدن استار كه مطمئن ترين انهاست در امضا هست
روي لينك كليك كن تا راهنمايي كامل در اين زمينه را ببيني
راست ميگه. اين کارا آخرو عاقبت نداره. من بيشتر از 2 سال الاف بودم. يا سرمايه گزاري اگه مشکل پول داري سايت هاي اتو سورف باز خيلي بهتره

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بله کار کردن تو این کلیک کن پول بگیر ها تنها وقت تلف کردنه هیچ پولی گیر کسی نمیاد اونهایی هم که پول میدن در حد چند سنت در روزه که اصلا ارزش وقت گذاشتنو نداره.

بالا