• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ايپد ميني ٢ رتينا ٣٢ گيگ wifi با قيمت مناسب

hadi20135

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان
يه ايپد ميني ٢ دارم
صفحه نمايش رتينا
٣٢ گيگ نسخه wifi
تميزه اما يه چند تا نقطه داره كه تو عكسا معلومه
باتري در وضعيت عالي هست
يك گارد ژله اي هم روش ميدم
قيمت اكبندش اگه پيدا بشه حدودا ١.٣٠٠.٠٠٠ فكر ميكنم باشه چون ديجي كالا ١٦ گيگشو ميده ١.٠٥٠.٠٠٠
به هيچ عنوان تعويض ندارم دوستان
قيمتم هم ٦٧٠ هزار تومان هست كه قيمت خوبيه
تعويض فقط با ايفون ٥ و ٥اس
شرايط هم اول پرداخت مبلغ و سپس ارسال هست
هزينه ارسال هم با خريدار هست
فقط پيامك تلگرام و پيام خصوصي جواب ميدم

يا علي

فایل های ضمیمه

• image.jpeg
    image.jpeg
    331.1 KB · نمایش ها: 51
  • image.jpeg
    image.jpeg
    290.6 KB · نمایش ها: 46
  • image.jpeg
    image.jpeg
    263.9 KB · نمایش ها: 44
  • image.jpeg
    image.jpeg
    376.3 KB · نمایش ها: 47
  • image.jpeg
    image.jpeg
    379.6 KB · نمایش ها: 45
  • image.jpeg
    image.jpeg
    295.2 KB · نمایش ها: 46
Last edited:

walkman59

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان
يه ايپد ميني ٢ دارم
صفحه نمايش رتينا
٣٢ گيگ نسخه wifi
تميزه اما يه چند تا نقطه داره كه تو عكسا معلومه
باتري در وضعيت عالي هست
يك گارد ژله اي هم روش ميدم
قيمت اكبندش اگه پيدا بشه حدودا ١.٣٠٠.٠٠٠ فكر ميكنم باشه چون ديجي كالا ١٦ گيگشو ميده ١.٠٥٠.٠٠٠
به هيچ عنوان تعويض ندارم دوستان
قيمتم هم ٦٧٠ هزار تومان هست كه قيمت خوبيه
تعويض فقط با ايفون ٥ و ٥اس
شرايط هم اول پرداخت مبلغ و سپس ارسال هست
هزينه ارسال هم با خريدار هست
فقط پيامك تلگرام و پيام خصوصي جواب ميدم
09308412168
يا علي
این آقا محمدهادی بابایی آدم دروغ گو و متقلب هست گوشی را به عنوان سالم و بدون تعمیر فروخته حالا گوشی تاجش مشکل داره تازه شکستگی هم داره
من موقعی که گوشی بدستم رسید بهش زنگ زدم جواب نمیده بعدش sms دادم گوشی را خاموش میکنه حالام شماره منا بلک کرده تو تلگرام هم بلکم کرده و جواب نمیده من فردا میرم ازش پلیس فتا شکایت میکنم که دیگه از این کارا نکنه
دوستان حتما گوشی و هرچیز دیگه ازش میخرید اول ارسال کنه و بعد پول براش واریز کنید

Sent from my E5333 using Tapatalk

hadi20135

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان لطفا قضاوت كنيد
سوني زد ٢ اي كه من به اين اقا فروختم كاملا سالم و بدون باز شدگي هست
ذره اي شكستگي نداشته و نداره حتي عكس هاش هم موجوده كه ميتونم براي دوستان ضميمه كنم
نميدونم امكان داره كه توي مسير در اثر فشار به صفحه آسيبي به گوشي وارد شده باشه
در ضمن آقاي محترم بنده به شما گفته بودم كه اين گوشي در حد آك نيست!! حتي خودتون هم عكس هاش رو ديديد و گفتم كه خش هم داره يكم
در مورد هندزفري و شارژر هم كه گفتيد ارجينال نيستن بايد بگم كه من از وقتي خودم رو شناختم ايفون داشتم و اصلا از اندرويد سر در نميارم و فرق اصل و فرع اين گوشيا و لوازمشون رو نميدونم و بهتون عرض كرده بودم كه اين گوشي مال بنده نيست و مال پدر خانوممه
شما اين گوشي رو ٥٥٠ از بنده خريدي در حالي كه بين ٦٠٠ تا ٦٥٠ معامله ميشه و دليل اينكه با اين قيمت دادم هم اين بود كه گفتم چند تا خش ريز داره
من هيچ دروغ و زرنگ بازي در نياوردم و اين خودتون هستيد كه اشتباه كرديد
دوستاني كه بنده رو ميشناسن ميدونن كه من چطور آدمي هستم

walkman59

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان لطفا قضاوت كنيد
سوني زد ٢ اي كه من به اين اقا فروختم كاملا سالم و بدون باز شدگي هست
ذره اي شكستگي نداشته و نداره حتي عكس هاش هم موجوده كه ميتونم براي دوستان ضميمه كنم
نميدونم امكان داره كه توي مسير در اثر فشار به صفحه آسيبي به گوشي وارد شده باشه
در ضمن آقاي محترم بنده به شما گفته بودم كه اين گوشي در حد آك نيست!! حتي خودتون هم عكس هاش رو ديديد و گفتم كه خش هم داره يكم
در مورد هندزفري و شارژر هم كه گفتيد ارجينال نيستن بايد بگم كه من از وقتي خودم رو شناختم ايفون داشتم و اصلا از اندرويد سر در نميارم و فرق اصل و فرع اين گوشيا و لوازمشون رو نميدونم و بهتون عرض كرده بودم كه اين گوشي مال بنده نيست و مال پدر خانوممه
شما اين گوشي رو ٥٥٠ از بنده خريدي در حالي كه بين ٦٠٠ تا ٦٥٠ معامله ميشه و دليل اينكه با اين قيمت دادم هم اين بود كه گفتم چند تا خش ريز داره
من هيچ دروغ و زرنگ بازي در نياوردم و اين خودتون هستيد كه اشتباه كرديد
دوستاني كه بنده رو ميشناسن ميدونن كه من چطور آدمي هستم
میخوای عکسی که خودت فرستادی را بزام اینجا که دوستان ببیند شکستگی داشته
اینم عکسش که خودتان فرستادی
سمت چپ گوشی ی مقدار از وسط به بالا را از نزدیک ببینید شکستگی داشته و این آقا میشه که نداشته

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1465878250474.jpeg
    uploadfromtaptalk1465878250474.jpeg
    69.8 KB · نمایش ها: 20

walkman59

Registered User
لایک‌ها
35
تازه در مورد کارتنش که خراب بوده چرا چیزی نگفتی
حتما اینم توی بار اینطور شده
adb0f6ecb7e32377e07aa0ec06c9b5e3.jpg

walkman59

Registered User
لایک‌ها
35
اینم بقیه عکسهای این اقاuploadfromtaptalk1465878906809.pnguploadfromtaptalk1465878918665.pnguploadfromtaptalk1465878930512.pnguploadfromtaptalk1465878946867.pnguploadfromtaptalk1465878965331.jpeg

walkman59

Registered User
لایک‌ها
35
ای بابایی دزد بودن شاخ و دم نمیخواد
من موقعی که گوشی را از تیپاکس گرفتم بهت زنگ زدم چون مهلت تست داشته اگه گوشی مشکلی نداشته چرا جواب ندادی و بعدش گوشی را خاموش کردی و بعد هم که جواب دادی شماره منا بلک کردی و تلگرام هم بلک کردی واقعا اگه راست میگی چرا اینکارها را کردی گوشی که تاچش عوض شده را جای سالم به من میفروشی و بعد کارتن چماله شده را نمیگی تازه هندزفری و کابل شارژ را که عوض شده را میگی فابریک خودش باشه شما راست میگی ولی من راضی نیستم گوشی تعمیری و تاچ عوض شده را جای سالم به من غالب کنی خدا جای حق نشسته و این پولها خوردن نداره اگه واقعا وجدان داشته باشی اینکار را نمیکردی
بعدش شما قرار بود 15 تومان به حساب من واریز کنی پس چی شد یعنی اصلا روی حرف خودت هم نیستی

walkman59

Registered User
لایک‌ها
35
آقای محمدهادی بابایی
با توجه به هشدارهای قبلی که دادم و شما حاضر به انجامش نشدید یکی اینکه گوشی را پس بگیرید و پول من را واریز کنی دومی اینکه هزینه تعویض تاچ و ال سی دی و بدنه گوشی که شکسته را بدهی که میشه 250 هزار تومان اگه این کار را انجام ندهی و من چهارشنبه شکایتم را تکمیل میکنم و عکس ازش برات تو تایپک میزارم
بازم تا صبح وقت داری یکی از این دو کار را انجام دهی
بعد از اینکه شکایت کردم همه هزینه و خسارتی که بهم زدی را تا ریال آخر ازت میگیرم
دیگه خود دانی من بهت هشدار دادم

walkman59

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان
من بالاخره با آقای محمدهادی بابایی امروز به توافق رسیدم و ایشان مبلغی را بعنوان خسارت برای من واریز کردن
بابت اینکه این چند روز که بحثهایی آنجا داخل تایپک شد از همه دوستان معذرت خواهی میکنم و انشاءالله برای هیچکدام از دوستان عضو سایت همچنین مواردی پیش نیایید
از آقای محمدهادی بابایی هم تشکر میکنم که با دادن خسارت باعث شد از مواردی که بعدا باید پیش رو داشته باشیم جلوگیری کرد
اما دوستان چه خرید و چه فروشی که اینترنتی انجام میدهید حتما تمام جزئیات را فروشنده به خریدار و بلعکس انعکاس دهید که بعد از رسید جنس کسی ناراضی نباشد و درصورتی که خریدار از انجام معامله ناراضی بود حتما جوابگو باشید چون ممکن است با جواب خود خریدار راضی شود و مشکلاتی بعدی پیش نیامد
همگی را به خداوند بزرگ میسپارم
یا حق

بالا