سلام دوستان اندروید من 2 است آیا امکانش هست با آپدیت بکنمش 4 ؟ آیا این امکان وجود داره ؟
mmiladd Registered User تاریخ عضویت 27 اکتبر 2009 نوشتهها 2,305 لایکها 510 محل سکونت اینجا 26 فوریه 2013 #1 سلام دوستان اندروید من 2 است آیا امکانش هست با آپدیت بکنمش 4 ؟ آیا این امکان وجود داره ؟
Noctis Lucis Registered User تاریخ عضویت 11 ژانویه 2013 نوشتهها 229 لایکها 18 محل سکونت Shiraz 26 فوریه 2013 #2 گوشیتون چی هست دوست من؟
mmiladd Registered User تاریخ عضویت 27 اکتبر 2009 نوشتهها 2,305 لایکها 510 محل سکونت اینجا 27 فوریه 2013 #3 htc ryhm
Parsa-Undead مدیر باز نشسته تاریخ عضویت 5 مارس 2009 نوشتهها 3,765 لایکها 1,121 محل سکونت Tehran 28 فوریه 2013 #4 آپدیت رسمیش برای ۴(ICS) از سمت HTC فکر می کنم اومده باشه... بله می تونید بدون هیچ مشکلی آپدیت کنید...
آپدیت رسمیش برای ۴(ICS) از سمت HTC فکر می کنم اومده باشه... بله می تونید بدون هیچ مشکلی آپدیت کنید...
kamikazi Registered User تاریخ عضویت 16 آگوست 2012 نوشتهها 391 لایکها 83 محل سکونت تهران 1 آپریل 2013 #5 برای xperia mini چطور؟؟؟؟ میشه؟؟
iAR11 Registered User تاریخ عضویت 6 سپتامبر 2007 نوشتهها 501 لایکها 28 محل سکونت T-E-H-R-A-N 7 آپریل 2013 #6 اگر رام رسمی برای گوشی شما اومده باشه راحت میشه رام رو دانلود کرد و روی گوشی فلش کرد. ولی اگر رام رسمی نیومده باشه باز هم میشه از رامهای کاستوم استفاده کرد ولی فلش کردن رامهای کاستوم یکمی سخته و اگر بلد نباشید ممکنه به گوشی آسیب بزنید.
اگر رام رسمی برای گوشی شما اومده باشه راحت میشه رام رو دانلود کرد و روی گوشی فلش کرد. ولی اگر رام رسمی نیومده باشه باز هم میشه از رامهای کاستوم استفاده کرد ولی فلش کردن رامهای کاستوم یکمی سخته و اگر بلد نباشید ممکنه به گوشی آسیب بزنید.
damladamla کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 10 آپریل 2013 نوشتهها 7 لایکها 0 12 آپریل 2013 #7 ميشه راهنمايى كنين منdesireروبه نسخه بالاتريارام كاستوم آپديت كنم،بااينكه اپ هاروميشه روsdنصب كردولى فضاكم ميارم خيلى ممنون ميشم راهنمايى كنين
ميشه راهنمايى كنين منdesireروبه نسخه بالاتريارام كاستوم آپديت كنم،بااينكه اپ هاروميشه روsdنصب كردولى فضاكم ميارم خيلى ممنون ميشم راهنمايى كنين
b.yasini کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت کاربر فعال تاریخ عضویت 24 جولای 2010 نوشتهها 7,666 لایکها 2,930 محل سکونت Living in Dreams 12 آپریل 2013 #8 به نقل از damladamla : ميشه راهنمايى كنين منdesireروبه نسخه بالاتريارام كاستوم آپديت كنم،بااينكه اپ هاروميشه روsdنصب كردولى فضاكم ميارم خيلى ممنون ميشم راهنمايى كنين کلیک کنید تا بازشود... desire ; که آپگرید رسمی به 4 نداره!!!
به نقل از damladamla : ميشه راهنمايى كنين منdesireروبه نسخه بالاتريارام كاستوم آپديت كنم،بااينكه اپ هاروميشه روsdنصب كردولى فضاكم ميارم خيلى ممنون ميشم راهنمايى كنين کلیک کنید تا بازشود... desire ; که آپگرید رسمی به 4 نداره!!!
androidbazeherfeee Registered User تاریخ عضویت 6 آپریل 2013 نوشتهها 228 لایکها 10 محل سکونت برای خرید نگاه به مکان نکن خیالت راحت اعتماد سازی 14 آپریل 2013 #9 برای اکپریا مینی اومده ولی اپ که میکنید دوربین خراب میشه دانلود جدیدترین و بروز ترین های اندروید ............................................... ارسال شده توسط گوشی اندرویدی و بازدید شده از سایت اندرویدناب
برای اکپریا مینی اومده ولی اپ که میکنید دوربین خراب میشه دانلود جدیدترین و بروز ترین های اندروید ............................................... ارسال شده توسط گوشی اندرویدی و بازدید شده از سایت اندرویدناب
Ali_raesi Registered User تاریخ عضویت 21 جولای 2012 نوشتهها 778 لایکها 78 محل سکونت Ahvaz 8 آگوست 2014 #10 سلام داداش گوشی galaxy S چی؟ میشه به ۴ ارتقا پیداکنه؟