تماس بگیرید:
www.marketsaz.com/project
آقا پیام دادم به سایتتون :|
اپلیکیشن ساده مثل گانجا رو قیمت دادن 8 میلیون تومان))))))))) خود گانجا 300.000 تومن زده اپ رو تو پونیشا
اپلیکیشن حرفه ای مثل رادیو جوان رو قیمت داده 30 میلیون تومان))) کل سایت رادیو جوان و اپ ش رو هم 30 میلیون هزینه اش نیست
ما عادت نداریم قیمتی بگیم که وسط کار توی تکمیل کار بمونیم و امروز فردا کنیم یا پول بیشتر بخوایم. ضمنا اینها رو آماده نداریم کپیی 300 تومان بفروشیم. وقت ما ارزش داره بر اساس وقتی که میگذاریم قیمت میدیم.آقا پیام دادم به سایتتون :|
اپلیکیشن ساده مثل گانجا رو قیمت دادن 8 میلیون تومان))))))))) خود گانجا 300.000 تومن زده اپ رو تو پونیشا
اپلیکیشن حرفه ای مثل رادیو جوان رو قیمت داده 30 میلیون تومان))) کل سایت رادیو جوان و اپ ش رو هم 30 میلیون هزینه اش نیست
سلام دوست عزیز اطلاعات بیشتر را برای من بفرستیدشما عزیزان دیگه دارید خیلی بالا می گید.
یه اپ ساده که شاید یک ماه هم وقت نمی بره رو می گید بالای 5/6 میلیون تومان
بابا من خودم برنامه نویس اندرویدم ولی تو عمرم چنین قیمتی برای یه اپ برای سایت موزیک ندیدم.
بازار کار رو ادمهای مثل شما خراب کرده بدتون نیاد ولی کلا کاری که با 100 تومن 200 تومن انجام میشه اولش طعمه ی چربی برای مشتری هست ولی بعد یک مدت نتیجه این میشه که نه مشتری راضی هست نه جامعه میتونه به برنامه نویس ها اعتماد کنهشما عزیزان دیگه دارید خیلی بالا می گید.
یه اپ ساده که شاید یک ماه هم وقت نمی بره رو می گید بالای 5/6 میلیون تومان
بابا من خودم برنامه نویس اندرویدم ولی تو عمرم چنین قیمتی برای یه اپ برای سایت موزیک ندیدم.
اولا من هر دو برنامه رو که نگفتم ساده هست.
دوما انصاف نیست چنین کاری رو با 3 میلیون به بالا انجام داد که.
بعدشم من مشکلی ندارم با اعتماد مشتری ها.اکثر افرادی که با بنده کارکرده اند میدونن که برای اعتماد سازی یکسری قوانین هست که افرادی مثل تو اونها رو بلد نیست و می خواد بدون لازمه ی کار بشه استاد اعتمادسازی.
من خودم 3 سال توی طراحی وب و حدود 3 و نیم سالی میشه که توی php,js و اندروید دارم کار می کنم.اینم بگم که اساس اندروید جاوا اسکریپت هست که اگه بلد باشی می تونی براحتی برنامه ها و بازی ها رو کدنویسی کنی.
اگه برنامه نویس کارش 20 باشه و چندتا نمونه کار حرفه ای انجام بده اکثریا بهش اعتماد می کنن و هیچ ربطی به خراب کردن بازار کار نداره (البته افراد کند زهنی مثل شما دقیقا برعکس فکر میکنن)
کلا توی پرشین تولز چنین کار هایی با این قیمت نمیشه انجام داد.برای نمونه طراحی وبی که 1 میلیون پولش میشه ، اینجا باید با 400 انجام داد
میشه اون بخش بزرگش توی اندروید رو برای ما که برنامه نویسی بلد نیستیم شفاف کنید ؟بله.
جاوا اسکریپت علاوه بر اینکه توی وب کاربرد داره توی برنامه نویسی اندروید هم بخش بزرگی رو به خودش اختصاص داده
اگر برای سیستم وردپرس بخواین برنامه بنویسین ( تمامی مطالب با بهترین کیفیت تو برنامه به صورت خودکار نمایش داده بشه ) هزینه خیلی مناسبی از شما گرفته میشه
جاوااسکریپت فقط توی موتور بازی سازی یونیتی میتونه برای اندروید کاربرد داشته باشه !!!میشه اون بخش بزرگش توی اندروید رو برای ما که برنامه نویسی بلد نیستیم شفاف کنید ؟
در حال حاضر دارم روی چند پروژه ی طراحی وب کار میکنم.تا 1ماه الی 45 روز دیگه سفارشی نمی گیریم
حرف شما صحیح ولی نا گفته نماند پلاگین های فون گپ روز به روز در حال گسترش و اضافه شدن هستن. به حدی که الان اکثر برنامه های Native رو میشه با جاوا اسکریپت یا فریم ورکی مثل Ember.jsجاوااسکریپت فقط توی موتور بازی سازی یونیتی میتونه برای اندروید کاربرد داشته باشه !!!
اصلا برای برنامه نویسی اندروید از جاوااسکریپت استفاده نمیشه مگر توی چندتا فریمورک مثل فون گپ و ... که خیلی محدود هستند و هیچ دسترسی به منابع اندرویدی ندارند !!!
از جاوا استفاده میشه --- جاوا و جاوااسکریپت زمین تا اسمان با هم فرق آقای برنامه نویس محترم ، مهندس گرامی ....
خب بلاخره خوشحال شدم که طرف خودش به مشکلی که داره پی برد و پست های خودش رو پاک کرد اما ممنون از نقل قول دوستمون که با عث شد گفته های ایشون هنوز موجود باشه
چون بخش بزرگ برنامه نویسی اندروید مربوط به java هست که با جاوا اسکریپت فرق داره
حالا بعد از جاوا میتوان به Basic اشاره کرد که کارائی داره و میشه برنامه نویسی اندروید کرد البته نه به قدرت جاوا
حالا من نمیدونم اون بخش بزرگ اندروید از کجا اومده که ما ندیدیم ؟
حالا که شما بنده رو کند ذهن و احمق خطاب میکنی بفرما توضیح بده دوستان بدونند !!!
آخه من نمیدونم حماقت ملت تا کی میخواد ادامه پیدا کنه
همینه که میگم کاری کردید که ملت به هیچ برنامه نویسی اعتماد نمیکنه ، وقتی تو دهنت رو باز میکنی و در مورد چیزی که نمیدونی وراجی میکنی خب اونی که تخصصی نداره شاید باور کنه و بهت پول بده و این میشه کلاهبرداری که نتیجش عدم اعتماد مردم به برنامه نویس ها میشه !
یعنی درک این جمله انقدر سخته ؟ احمق منم یا تو ؟ مسخره کردید خودتون رو
به جان خودم قسم میخورم که تو نه php کار کردی نه جاوااسکریپت نه جاوا نه هیچ چیز دیگه ای . یه سوال html ازت بپرسند در جواب بهشون میگی :