سلام اپلیکیشن هایی مثل اسنپ و تپسی و زودفود چطوری با بازار و مایکت کار میکنن ؟
چه سهمی از فروش رو به این مارکت ها میدن
هیچی به مارکت ها پرداخت نمیکنن
اصلا درگاهشون ربطی به مارکت ها نداره
این برنامه ها اینقدر معروفن که مارکت ها مجبور به انتشارشون هستند
قضیه اینه که اصلا ساختار و مدل کسب و کار این مواردی که گفتید با باقی اپ ها فرق میکنه، این موارد از خود اپ که کسب درآمد نمیکنن! مثلا اپشون گیم یا آموزشی که نیست بخوان پرداخت درون برنامه داشته باشن! در درجه اول یه وب سایت دارن که ازون طریق خدمات میدن و حالا برای راحتی کار یوزر گسترده بودن استفاده از گوشی های هوشمند اپ هم دارن، اگه اینطوری بود که هر کی بخواد برای فروشگاه آنلاینش اپ بسازه باید یه درصدی هم به بازار بده! مگه مثلا یه گوشی چقدر سود داره که شما بخوای یه درصدی هم به اون کافه بازار مفت خور بدی!سلام اپلیکیشن هایی مثل اسنپ و تپسی و زودفود چطوری با بازار و مایکت کار میکنن ؟
:general601::general601:اون کافه بازار مفت خور
گوگل پلی کاملا آزاده تا وقتی که برنامه مخرب و ویروسی قرار ندیدگوگل پلی هم همین طوره ؟ حتی در مورد اپ های خارجی ؟
من فکر کنم توافقی باشه، شاید ۲۰ درصد روی هر نصب، ولی قطعا شرایطشون با برنامه هایی که کمتر معروفن فرق میکند ولی بعید میدونم بازار مجانی اینها را انتشار دهد چون میتونه برنامه رقیب و یا اصلا برنامه خودشون رو نمایش بدنسلام اپلیکیشن هایی مثل اسنپ و تپسی و زودفود چطوری با بازار و مایکت کار میکنن ؟
گوگل ۲۵ دلار برای انتشار میگیرد٬ یک درصدی هم برای پرداخت درون برنامه که یادم نیست ولی زیاد نیستگوگل پلی هم همین طوره ؟ حتی در مورد اپ های خارجی ؟
متوجه نشدی منظورم درگاه هست مثلاً درگاه پی پال برای شاپمن فکر کنم توافقی باشه، شاید ۲۰ درصد روی هر نصب، ولی قطعا شرایطشون با برنامه هایی که کمتر معروفن فرق میکند ولی بعید میدونم بازار مجانی اینها را انتشار دهد چون میتونه برنامه رقیب و یا اصلا برنامه خودشون رو نمایش بدن
گوگل ۲۵ دلار برای انتشار میگیرد٬ یک درصدی هم برای پرداخت درون برنامه که یادم نیست ولی زیاد نیست
قانون گوگل این هست که اگر بخوای تو استورش چیزی بفروشی باید از درگاه گوگل استفاده کنیمتوجه نشدی منظورم درگاه هست مثلاً درگاه پی پال برای شاپ
اینجوری پرداخت درون برنامه حساب نمیشه