• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اپلیکیشن LINE SNAPMOVIE و ساختن فیلم کوتاه

mahsa-jafari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
احتمالاً همگی شما که با دنیای مجازی سروکار دارید و از اپلیکیشن‌ها استفاده می‌کنید، اپلیکیشن تماس و پیامک رایگان لاین را می‌شناسید. این اپلیکیشن یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین نرم‌افزارهای ارتباطی است و به شما این امکان را می‌دهد که به‌صورت رایگان تماس صوتی برقرار و بدون محدودیت پیام، عکس و ویدئوهایتان را ارسال کنید.

اپلیکیشن LINE در ۴۲ کشور جهان ازجمله ژاپن، تایوان، اسپانیا، روسیه، هنگ‌کنگ، تایلند، سنگاپور، مالزی، ماکائو، سوئیس و عربستان سعودی در رده‌ی اول نرم‌افزارهای کاربردی رایگان قرار دارد و ۱۰۱ میلیون کاربر آن نشان‌دهنده‌ی محبوبیت این برنامه‌ی بی‌نظیر است. اپلیکیشن Line در سال ۲۰۱۱ توسط یک شرکت ژاپنی عرضه شد. بیشتر کاربران این اپلیکیشن آسیایی هستند اما در کشورهای امریکای مرکزی و اسپانیا نیز با استقبال بسیار خوبی مواجه بوده است.

همچنین این اپلیکیشن قابلیت خاصی به نام استیکر های تجاری دارد که کاربران برای استفاده از این سرویس باید ۲ دلار پرداخت کنند که این مسئله می‌تواند منبع درآمد خوبی برای شرکت ژاپنی ارائه‌دهنده این اپلیکیشن باشد. مقامات این شرکت ژاپنی اعلام کردند روزانه ۷۵۰ میلیون استیکر به فروش می‌رسانند. موفقیت اپلیکیشن Line می‌تواند اپلیکیشن‌های فیس‌بوک و Path را نیز تحت تأثیر قرار دهد. «جینی هان»، مدیر بخش اروپا آمریکای لاین می‌گوید که مردم لاین را “پدرخوانده استیکر” می‌نامند. این اپلیکیشن مدت‌ها قبل‌تر از فیس‌بوک و Path دارای تصاویر انیمیشنی بوده که افراد می‌توانند به یکدیگر ارسال کنند. همین حالا ۴۵ هزار مجموعه استیکر در فروشگاه لاین موجود است.

لاین پا را از استیکر و ارسال پیام فراتر گذاشته است. این شرکت یک گروه توسعه دارد که برای پلتفرم آن اپلیکیشن می‌نویسد. به‌عنوان‌مثال سیستم پرداخت ویژه‌ای بانام LINE Pay راه‌اندازی کرده‌اند و سرویس LINE Taxi نیز به‌عنوان رقیب اوبر در ژاپن فعالیت می‌کند. هان می‌گوید که این سیستم را به دیگر کشورها نیز خواهد کشاند. اتفاقی که با توجه به مشتری‌های بسیار این اپلیکیشن می‌تواند از موفقیت خوبی در کنار اوبر برخوردار شود. اکنون نیز یکی دیگر از اپ‌های این گروه توسعه‌دهنده را برایتان معرفی خواهیم کرد.

با کمک اپلیکیشن جدید لاین بانام SnapMovie فیلم‌های کوتاه بسازید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید، شرکت لاین ساعاتی پیش SnapMovie را برای آیفون منتشر کرد. با این اپلیکیشن می‌توانید تا ۳۰ ثانیه ویدئو بگیرید به آن موسیقی پس‌زمینه بدهید، افکت‌های زیبا و متن اضافه کنید و در فیس‌بوک، لاین یا هر جا که مایل بودید به اشتراک بگذارید.

این روزها فیلم کوتاه طرفداران زیادی دارد، آیفون خود را بردارید و فیلم بگیرید، فیلمی که خود کارگردانش خواهید بود. این برنامه مدت‌ها پیش برای اندروید عرضه‌شده بود و از امروز در دسترس کاربران آیفون قرارگرفته است.

ویژگی‌های اپلیکیشن SnapMovie v1.0.0:

• ضبط آسان فیلم‌های خلاقانه تا ۳۰ ثانیه
  • امکان ویرایش فیلم ضبط‌شده با ابزاری کامل
  • امکان اضافه کردن موسیقی پس‌زمینه
  • امکان نوشتن متن و برچسب برای ویدئو
  • امکان فیلم‌برداری به‌صورت سلفی
  • رابط کاربری بسیار دوستانه و زیبا
  • امکان ارسال مستقیم ویدئو به لاین و دیگر شبکه‌های اجتماعی
  • پالایه و افکت‌های بسیار زیبا
  • بهبودیافته برای iPhone 6 و iPhone 6 Plus

screen322x572-14-168x300.jpeg

منبع: AppoWeb.ir

sanamrezaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
احتمالاً همگی شما که با دنیای مجازی سروکار دارید و از اپلیکیشن‌ها استفاده می‌کنید، اپلیکیشن تماس و پیامک رایگان لاین را می‌شناسید. این اپلیکیشن یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین نرم‌افزارهای ارتباطی است و به شما این امکان را می‌دهد که به‌صورت رایگان تماس صوتی برقرار و بدون محدودیت پیام، عکس و ویدئوهایتان را ارسال کنید.

اپلیکیشن LINE در ۴۲ کشور جهان ازجمله ژاپن، تایوان، اسپانیا، روسیه، هنگ‌کنگ، تایلند، سنگاپور، مالزی، ماکائو، سوئیس و عربستان سعودی در رده‌ی اول نرم‌افزارهای کاربردی رایگان قرار دارد و ۱۰۱ میلیون کاربر آن نشان‌دهنده‌ی محبوبیت این برنامه‌ی بی‌نظیر است. اپلیکیشن Line در سال ۲۰۱۱ توسط یک شرکت ژاپنی عرضه شد. بیشتر کاربران این اپلیکیشن آسیایی هستند اما در کشورهای امریکای مرکزی و اسپانیا نیز با استقبال بسیار خوبی مواجه بوده است.

همچنین این اپلیکیشن قابلیت خاصی به نام استیکر های تجاری دارد که کاربران برای استفاده از این سرویس باید ۲ دلار پرداخت کنند که این مسئله می‌تواند منبع درآمد خوبی برای شرکت ژاپنی ارائه‌دهنده این اپلیکیشن باشد. مقامات این شرکت ژاپنی اعلام کردند روزانه ۷۵۰ میلیون استیکر به فروش می‌رسانند. موفقیت اپلیکیشن Line می‌تواند اپلیکیشن‌های فیس‌بوک و Path را نیز تحت تأثیر قرار دهد. «جینی هان»، مدیر بخش اروپا آمریکای لاین می‌گوید که مردم لاین را “پدرخوانده استیکر” می‌نامند. این اپلیکیشن مدت‌ها قبل‌تر از فیس‌بوک و Path دارای تصاویر انیمیشنی بوده که افراد می‌توانند به یکدیگر ارسال کنند. همین حالا ۴۵ هزار مجموعه استیکر در فروشگاه لاین موجود است.

لاین پا را از استیکر و ارسال پیام فراتر گذاشته است. این شرکت یک گروه توسعه دارد که برای پلتفرم آن اپلیکیشن می‌نویسد. به‌عنوان‌مثال سیستم پرداخت ویژه‌ای بانام LINE Pay راه‌اندازی کرده‌اند و سرویس LINE Taxi نیز به‌عنوان رقیب اوبر در ژاپن فعالیت می‌کند. هان می‌گوید که این سیستم را به دیگر کشورها نیز خواهد کشاند. اتفاقی که با توجه به مشتری‌های بسیار این اپلیکیشن می‌تواند از موفقیت خوبی در کنار اوبر برخوردار شود. اکنون نیز یکی دیگر از اپ‌های این گروه توسعه‌دهنده را برایتان معرفی خواهیم کرد.

با کمک اپلیکیشن جدید لاین بانام SnapMovie فیلم‌های کوتاه بسازید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید، شرکت لاین ساعاتی پیش SnapMovie را برای آیفون منتشر کرد. با این اپلیکیشن می‌توانید تا ۳۰ ثانیه ویدئو بگیرید به آن موسیقی پس‌زمینه بدهید، افکت‌های زیبا و متن اضافه کنید و در فیس‌بوک، لاین یا هر جا که مایل بودید به اشتراک بگذارید.

این روزها فیلم کوتاه طرفداران زیادی دارد، آیفون خود را بردارید و فیلم بگیرید، فیلمی که خود کارگردانش خواهید بود. این برنامه مدت‌ها پیش برای اندروید عرضه‌شده بود و از امروز در دسترس کاربران آیفون قرارگرفته است.

ویژگی‌های اپلیکیشن SnapMovie v1.0.0:

• ضبط آسان فیلم‌های خلاقانه تا ۳۰ ثانیه
  • امکان ویرایش فیلم ضبط‌شده با ابزاری کامل
  • امکان اضافه کردن موسیقی پس‌زمینه
  • امکان نوشتن متن و برچسب برای ویدئو
  • امکان فیلم‌برداری به‌صورت سلفی
  • رابط کاربری بسیار دوستانه و زیبا
  • امکان ارسال مستقیم ویدئو به لاین و دیگر شبکه‌های اجتماعی
  • پالایه و افکت‌های بسیار زیبا
  • بهبودیافته برای iPhone 6 و iPhone 6 Plus

screen322x572-14-168x300.jpeg

منبع: AppoWeb.ir

sanamrezaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تو زمینه عکس و فیلم قابلیت های لاین خیلی خوبه من یه برنامه دانلود کرده بودم که اسمش لاین کمرا بود با اینکه کاربری برنامه خیلی ساده بود ولی برای عکس هایی که در لحظه می انداختیم خیلی راحت قابلیت روتوش و اصلاح داشت و به صورت ساده کمک می کرد تا خاطراتمون و بهتر ثبت کنیم منم از لاین راضیم

atra.tavan60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
لاین یک ویژگی کاربردی به نام Keep مجهز شده که امکان ذخیره یک گیگابایت محتوا را فراهم می‌کنه برا من که خیلی کاربردی بود

najme.taheri20000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
تو زمینه عکس و فیلم قابلیت های لاین خیلی خوبه من یه برنامه دانلود کرده بودم که اسمش لاین کمرا بود با اینکه کاربری برنامه خیلی ساده بود ولی برای عکس هایی که در لحظه می انداختیم خیلی راحت قابلیت روتوش و اصلاح داشت و به صورت ساده کمک می کرد تا خاطراتمون و بهتر ثبت کنیم منم از لاین راضیمنون
دوست عزیز من خیلی وقته لاین نصب کردم ولی از این امکانش استفاده نکرده بودم خیلی راحت عکس ها رو روتوش میکنه

avamoradi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مرسی بابت پیشنهاد خوبتون من لاین نصب کردم و لاین کمرا رو هم پیدا کردم دانلودش کردم خیلی جالب بود میشه حتی طرح لبخند فرم بینی و خیلی چیزهای دیگه رو نا محسوس روتوش کرد به عنوان یه نرم افزار پر کاربرد واقعا میشه ازش استفاده کرد در کمال سادگی خیلی جالبه

farokh.zirak200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من چند روزه که لاین اسنپ مووی و همینطور لاین کمرا رو نصب ردم واقعا عالیه، چقدر خوبه که لاین هر روز به جذابیتاش اضافه میشه و همیشه ایده های جدید ارائه میده جوری که آدم از کار کردن باهاش لذت میبره، ممنون

hamedgame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نرم افزار B12 یکی دیگر از محصولات کمپانی لاین که این امکان را به شما می دهد تاعکس های سلفی تون رو به بهترین صورت ممکن ویرایش کنید و افکت ها و قالب های متعددی داره . این برنامه خیلی فیلتر جذاب و حرفه ای داره و رنگ و لعابی جدید به سلفیاتون میده پس از ویرایش عکسا میتوانید آنها را تو فیس بوک، توییتر، و حتی اینستاگرم به اشتراک بگذارید. اگر عاشق عکس های سلفی هستید پیشنهاد می کنم که این برنامه کاربردی را از دست ندهید .

atra.tavan60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
@hamedgame منم برای عکسهای سلفی از B612 استفاده میکنم واقعا عالیه

zeynab.heydari1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
لاین یک ویژگی کاربردی به نام Keep مجهز شده که امکان ذخیره یک گیگابایت محتوا را فراهم می‌کنه برا من که خیلی کاربردی بود
میشه در مورد Keep و کاربردش توضیح بدید؟

zeynab.heydari1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنون ولی من دقیقا نمیدونم کاربرد Keep چیه؟ ممنون میشم توضیح بدید

atra.tavan60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
فایده اول اینکه میتونید فایلهایی که در چت از دیگران دریافت کردید رو با یک اشاره برای خودتون کپی کنید مهم نیست حجم اون فایل چقده حالا چه عکس فیلم یا هرچی میتونه باشه و البته هزینه اینترنت هم نخواهید داشت و هروقت خواستید میتونید به بخش Keep برید و برای دوستان دیگتون فایل رو ارسال کنید در یک ثانیه ! بدون هزینه , نکته جالب دیگه اینکه این فایلها دیگه لازم نیست رو گوشیتون باشه و تو گوشیتون جا اشغال کنه و نگران حذف این فایلها بشید چون فایلها در فضای اختصاصی یک گیگابایتی لاین نگهداری میشن

zeynab.heydari1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
@atra.tavan60 چه جالب ممنون... میشه بگید چطور میتونم فایلها رو تو keep ذخیره کنم؟؟؟

atra.tavan60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
برای کپی فایل میتونید انگشتتون رو روی متن آهنگ یا فایل صوتی و یا فیلم مورد نظر چند ثانیه نگهدارید تا گزینه های زیر بسته به نوع سیستم گوشیتون ظاهر بشه فرق چندانی در نسخه IOS و Android وجود ندارد با رنگ قرمز مشخص کردم گزینه Keep رو که میتونید Save کنید

upload_2016-1-19_22-41-45.png

برای مشاهده فایلهای ذخیره شده هم میتونید در لاین به قسمت More سپس Line App ( بخش برنامه ها ) مراجعه کنید و انتخاب کنید شما میتونید در این بخش فایل اضافه کنید و یا میتونید حذف کنید مواردی که نیاز ندارید.

upload_2016-1-19_22-42-30.png

برای ارسال فایل هم کافیه گزینه ارسال فایل رو انتخاب کنید در PV چت یا همون چت خصوصی سپس گزینه Keep رو انتخاب کنید تا فایلهاتونو ببینید و انتخاب کنید ارسال میشه برای دوستتون فایل انتخابی

upload_2016-1-19_22-44-34.png

فایل های ضمیمه

• upload_2016-1-19_22-42-57.png
    upload_2016-1-19_22-42-57.png
    213.1 KB · نمایش ها: 2

farokh.zirak200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من لاین ونصب کردم ولی نمیدونم چرانمیتونستم چت کنم یاپست بزارم پاکش کردم الان دوباره که نصبش میکنم نصب نمیشه چرا؟توروخداکمکم کنید

atra.tavan60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
خب در مدیریت فایل در پوشه اندروید بعد data فایل های مربوط به برنامه لاین رو حذف کنید اگه باز نشد باید گوشیت رو به حالت کارخونه برگردونی که تمام اطلاعات گوشی پاک میشه

بالا