• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اپل بازا لطفا راهنمایی کنن

wheelman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
میخام بدونم چرا هربار که میخام از طریق wifi گو شیمو softwear update کنم بعد از گذشت چند دقیقه error میده و کار نصفه نیمه میمونه ( متن error یادم نیست)
هدف من آپدیت از 5.1.1 به 6.3.1 هست.( به پیشنهاد خود اپل که پیامش برام 2بار تاحالا اومده)
قبلا با روش wifi همین کارو کردم و از 5.0.1 به 5.1.1 آپدیت شده بدون مشکل اما اینبار نمیدونم چرا نمیشه
گوشیم 3gs 8gig هست

wheelman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورت ازن حرف چیه؟قندشکن ینی چی؟

wheelman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام.من گوشیم unlock factory بود وقتی خریدم.شماره سریالش هم 88038 هست. آیا شامل اون مورد که لینکشو فرستادید میشه؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
باسلام.من گوشیم unlock factory بود وقتی خریدم.شماره سریالش هم 88038 هست. آیا شامل اون مورد که لینکشو فرستادید میشه؟

نه عزیز اون لینک مال گوشی های لاکه
مال شما لاک نیس ک!

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk 4 Beta

wheelman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی خداوکیلی حسابی ترسیدما
راستی شما صلاح میدونید به 6.3.1 آپدیت شه؟
یا واسش زیاده؟
عادت به جلبریک هم ندارم چون بکارم نمیاد
لطفا راهنماییم کنید
ممنون

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
یعنی خداوکیلی حسابی ترسیدما
راستی شما صلاح میدونید به 6.3.1 آپدیت شه؟
یا واسش زیاده؟
عادت به جلبریک هم ندارم چون بکارم نمیاد
لطفا راهنماییم کنید
ممنون

دادا اگر اطمینان داری گوشیت انلاک فکتوریه اپدیت کن
۶‌.۱‌.۳ نه ۶.۳.۱!! :دی
عزیز اگر زیاد بود ک براش اپدیت نمیومد
در کل جیل نیاز نداری اپدیت کن

wheelman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میلاد جان آخرین سوال، چجوری میتونم فقط با wifi آپدیتش کنم؟هربار ک میخام انجام بدم وسط کار قطع میشه
با آیتونز تاحالا انجام ندادم و میترسم گند بزنم

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
میلاد جان آخرین سوال، چجوری میتونم فقط با wifi آپدیتش کنم؟هربار ک میخام انجام بدم وسط کار قطع میشه
با آیتونز تاحالا انجام ندادم و میترسم گند بزنم

داش با wifi خواستی استفاده کنی باید از هیلتر شکن استفاده کنی
با آیتونز هم راحته آپدیتش خواستی بزنگ یادت میدم

wheelman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس 1 آقایی کن شمارتو بذار لطفا

felex

Registered User
لایک‌ها
137
نیاز به تغییر آی پی نیست
به دلیل اینکه حجم آپدیت بالاست و سرور های اپل در ایران سرعت پایینی دارند آپدیت با WiFi غیر معقولانست
فریمور رو توی این صفحه دانلود کن
دانلود فرمور های اورجینال مخصوص iPhone 3GS
بعد گوشی رو به آینیونز وصل کن
کلید Shift رو بگیر و روی restore کلیک کن و فابل دانلود رو انتخاب کن ( قبلش از آیفونت بک آپ بگیر )

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
نیاز به تغییر آی پی نیست
به دلیل اینکه حجم آپدیت بالاست و سرور های اپل در ایران سرعت پایینی دارند آپدیت با WiFi غیر معقولانست
فریمور رو توی این صفحه دانلود کن
دانلود فرمور های اورجینال مخصوص iPhone 3GS
بعد گوشی رو به آینیونز وصل کن
کلید Shift رو بگیر و روی restore کلیک کن و فابل دانلود رو انتخاب کن ( قبلش از آیفونت بک آپ بگیر )

داش تیکه دوم حرفت درست ولی داش الان واسه چی باید سرور شلوغ باشه؟؟!!!!!!
شلوغی سرور واس زمانیه ک اپل فریمور جدیدی معرفی کرده باشه و چون همه با هم آپ میکنن شلوغ میشه ولی الان ک خبری نیس!

felex

Registered User
لایک‌ها
137
من کی گفتم سرور شلوغه ...
گفتم حجم آپدیت بالاست یعنی فایلی رو که می خوای بگیری حول و حوش ۷۰۰ مگابایت هست و با این سرعت اینترنت ایران با WiFi دیوایس که قابلیت ریزیوم هم نداره نمیشه به همین راحتی دانلود کرد.
اپل کشور ایران رو از لیست تحریم هاش خارج کرده و شما به راحتی می تونید از اپ استور دانلود کنید و حتی بدون تغییر آی پی اپل آی دی بسازید.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
من کی گفتم سرور شلوغه ...
گفتم حجم آپدیت بالاست یعنی فایلی رو که می خوای بگیری حول و حوش ۷۰۰ مگابایت هست و با این سرعت اینترنت ایران با WiFi دیوایس که قابلیت ریزیوم هم نداره نمیشه به همین راحتی دانلود کرد.
اپل کشور ایران رو از لیست تحریم هاش خارج کرده و شما به راحتی می تونید از اپ استور دانلود کنید و حتی بدون تغییر آی پی اپل آی دی بسازید.

ببین عزیز اولا حجم آپدیتی ک شما با وای فای میگیری شاید ۱۰۰ یا ۲۰۰ مگابایت باشه چونکه شما وقتی با وای فای آپدیت میکنی فقط چیزایی ک ب فریمور اضافه شده دانلود میشه ولی وقتی بصورت دستی آپدیت میکنی تمام فریمور رو دانلود میکنی چه چیز هایی ک هست و چه چیز هایی ک اضافه شده!
در مورد تیکه دوم حرفت هم باید بگم هنوز بعضی مواقع برا دانلود از اپل استور باید از چیز پی ان استفاده کنید همچنین برا ساخت اپل آیدی!

sajadperspolis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
ببین عزیز اولا حجم آپدیتی ک شما با وای فای میگیری شاید ۱۰۰ یا ۲۰۰ مگابایت باشه چونکه شما وقتی با وای فای آپدیت میکنی فقط چیزایی ک ب فریمور اضافه شده دانلود میشه ولی وقتی بصورت دستی آپدیت میکنی تمام فریمور رو دانلود میکنی چه چیز هایی ک هست و چه چیز هایی ک اضافه شده!
در مورد تیکه دوم حرفت هم باید بگم هنوز بعضی مواقع برا دانلود از اپل استور باید از چیز پی ان استفاده کنید همچنین برا ساخت اپل آیدی!

رفیق در صورتی تغییرات رو دانلود میکنه که تو همون فریمور باشه مثلا از 5.0 به 5.1.1 ولی در غیر این صورت کامل باید گرفته بشه

و دوستمون که گفت ایران از تحریم در اومده من راحت از اپ استور راحت آپدیت میکنم برنامه هارو با سرعت بالا

و در پایان برای استارتر نصیحتی دارم بهتره که آپدیت نکنه به 6 از روی تجربه

یعنی این 2 ماه آخر دیگه داشتم دیوونه میشدم از کندی سرعت برنامه ها باز نمیشد رم کم می آورد و اصلا راضی نبودم

آخر دانگرید کردم به 5.1.1 چیزه خاصی نداره بخوای بری

در ضمن اگه جیلبریک کرده باشی از تو خود گوشی آپدیت کنی فک کنم بالا نیاد گوشی باید دوباره ریستور بشه

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
اول اینکه همون 5.1.1 بمون (فعلا)
دوم اینکه اگر خوساتی به 6.1.3 بیای بـــ 6.1 یا 6.1.2 بیا که بتونی جلبریک آنتترد کنی.
سوما قبل از هر گونه کاری از 5.1.1 SHSH بگیر.
چهارما فریمور و از همین لینک های که دوستان معرفی کردن دالود کن و آپ از خود گوشی رو زیاد مورد بررسی قرار نده که نتیجه نداره.

alpine_000

Registered User
لایک‌ها
3
باتشکر از دوستانی که راهنمایی کردن.بلطفشون مشکل منم حل شد.

بالا