• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اپ پولیک | خوب یا بد ؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
سلام دوستان
شبکه ماهواره ای به نام ... یه اپلیکیشنی رو تبلیغ میکنه که میشه ازش پول دراورد
روش کارشم مثل اون سایتای قدیمی هستش که نمیدونم تبلیغ میبینی پول میاد فلان الان اپلیکیشنشو اوردن
بنده خودم به شخص معتقدم که کلاهبرداریه و عقل سالمم میگه برای عضویت همچی مواردی نباید پول گرفت

حالا سوال این هستش از دسوتان کسی اینو نصب کرده؟ روال کار چجوریه؟ نحوه درامدش چجوریه؟

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
شبکه های داخلی هم تبلیغش میکنن.
احتمالا همون 40 تومن رو میگیرن و تشریف میبرن.

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
یکی از دوستهای خواهرم میگفت ثبت نام میکنی و بعد باید بیفتی دنبال مشتری بدبخت و جنس را به سه برابر قیمت بهش بفروشی و درصدتو بگیری.راست یا دروغ مطلب با خودش

ولی کلا تبلیغ های ماهواره ای اکثرا خالی بندی و کلاهبرداریه.خاله خودم سر یک داروی قلابی ماهواره ای تا مرز فلج شدن پیش رفت.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
شبکه های داخلی هم تبلیغش میکنن.
احتمالا همون 40 تومن رو میگیرن و تشریف میبرن.

عجب! پس بعید نیست چند وقت دیگه لارجرباکس و روغن بزرگ کننده همه جا و قرص قدبلندی ام تبلیغ کنن تو صداسیما
احتمالا نه قطعا! امان ازین ملت ساده...
تازگیا یه تبلیغ دیدم فک کنم از همین روغن پوغن ها بود که میگفت میمالی خلاصه کلیه عیوب بینی از قوز و افتادگی و انحراف و همه چی رو اکی میکنه و دکتر آز و غاز و اپرا وینفری و جنیفر و FDA آمریکا و CE اروپا هم تاییدش کردن جایزه نوبلم گرفته بود!!
و بدون که با همین اراجیف یه عده خر میشن میخرن وگرنه که تبلیغ نمیکردن!! گوسفند کم نداریم خداروشکر...

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
اگه خوب بود از بازار و گوگل پلی حذف نمیشد
اصل کارش هم فروش محصول هست ، ویزتوری

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
اپ پولیک نه خوب نه بد, بلکه کلاهبردار.اقتصادی که مریض باشه اینجور فعالیت های بیهوده و غیرمفید مثل نتورک و پولیک و چرتیک هم توش زیاد میشه.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
همیشه یک عده از فقر و نادانی مردم برای بالا کشیدن خودشون استفاده می کنن (بعضی حکومتها هم بر همین اصل بوجود میان و سالها بیت المال چپاول می کنن)

بالا