• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اچ دي 2 hd2 صفحه لمسيش از كار افتاده!؟

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
اچ دي 2 hd2 صفحه لمسيش از كار افتاده!؟ كلا كار نميكنه خود بخود اينجوري شده كسي ميدونه چه مرگشه؟
نه ضربه خورده نه آب ريخته روش .....
كلا يه هويي اين جوري شده

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
این مشکل توی HD2 ها رایج هست. چند نفر از دوستانم هم همین مشکل رو داشتن بعد از یه مدت تاچش خراب میشه (چند سال)، و تنها راهش تعویض تاچ هست که حدود 70، 80 تومن خرج برمیداره.

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
داداش تو بیشتر موارد بعد از نصب اندروید این مشکل پیش مییاد که رام های ناپایدار این بلا رو سر گوشی میارن و حلش فقط تعویض تاچه

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
اگه رام اصلی داریو این مشکلو داره مشکل از تاچه در غیر اینصورت از رام غیر رسمی. ضمنا من 2-3 سالی این گوشیو داشتمو هیچ مشکلی باهاش نداشتم چون همش رام اصلی بود روش.فکرم نمیکنم این مشکل رایج باشه که دوستمون گفت رایجه چون من که خودمو چند تا دوستام که داشتن همچین مشکلی نداشتن ...

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
اگه رام اصلی داریو این مشکلو داره مشکل از تاچه در غیر اینصورت از رام غیر رسمی. ضمنا من 2-3 سالی این گوشیو داشتمو هیچ مشکلی باهاش نداشتم چون همش رام اصلی بود روش.فکرم نمیکنم این مشکل رایج باشه که دوستمون گفت رایجه چون من که خودمو چند تا دوستام که داشتن همچین مشکلی نداشتن ...

دوست عزیزم اگه دقت کنید گفتم بعد از نصب اندروید.رام اصلی گوشی ویندوز موبایل هست و بله مشکلی ایجاد نمی کنه
موفق باشید

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیزم اگه دقت کنید گفتم بعد از نصب اندروید.رام اصلی گوشی ویندوز موبایل هست و بله مشکلی ایجاد نمی کنه
موفق باشید

مرسی از توجهتون اما من جواب اون دوست بالایی رو دادم که فرموده بودن این مشکل رایجه !!!

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

shahinsembka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان درست گفتند : فقط باید تاچ تعویض بشه .

بالا