با این سایت هم میتونید کانورت کنید به دلار
http://www.xe.com/ucc
کسانی که میخوان بخرن تا 8 روزه دیگه مهلت داره.
بنظر من پی پال کمی گرون تر حساب می کنه و نمیشه قیمت آن را به دلار با این سایت قیاس کرد . پی پال تو قضیه تبدیل یک مقداری می خوره !!
الان 6.99 یروو حدود 10 دلار میاد .
سلام . این میشه 30% نه 40%اکانتهای rapidshare داره با 40 درصد تخفیف فروش میره فرصت خوبیه.
هر کسی خواست یک ساعته تحویل میدم بعد از واریز پول به حساب بانکی.
سلام . این میشه 30% نه 40%
قربان مبلغ ريالي و نحوه خريد لطفآ!
ميل زدم جوابي نداديد!
مرسي
جناب pool منم می خوام یک اکانت تا این زمان تخفیف وجود داره خریداری کنم چون قیمتاش خیلی مناسبه. فقط دو تا سوال داشتم که خواهشا پاسخ دهید:
1) این تخفیف فقط تو سایت rapidshare.com نوشته شده و در سایت rapidshare.de هیچ گونه صحبتی در مورد این تخفیف ویژه کریسمس نشده. می خواستم بدونم این اکانت هایی که در این مدت تخفیفات فروخته می شه به هر دو سایت می خوره یا فقط برای سایت rapidshare.com معتبر است؟
2) من یک اکانت یکساله می خوام که قیمتشو نوشته 55 یورو! می خواستم ببینم من اگه از شما بخوام خرید کنم چقدر باید به حساب شما بریزم؟ (لطفا قیمت را به تومان ذکر کنید)
با تشکر
آقا با این وضعیت من ترجیح می دم به جای 1 ساله مال هر دو سایتو بگیرم! بنابراین من دو تا اکانت می خوام:
1 اکانت 6 ماهه از سایت rapidshare.com که قیمتش 30 یورو هست و 1 اکانت 3 ماهه از سایت rapidshare.de که قیمتش 24 یورو هست.
روی هم می شه 54 یورو که فکر می کنم با توجه به قیمت قبلی شما چیزی حدود 70500 بشه! من سعی می کنم پولو فردا یا پس فردا به حساب شما واریز کنم.
در ضمن من ترجیح می دم پول را به حساب بانک ملی شما واریز کنم. می خواستم بدونم آیا حساب شما سیبا هست یا خیر؟ (چون سیبا راحت تره!)
با تشکر
هر جور شما بخواهید من خرید میکنم. بله حساب سیباس.
اما یک پیشنهاد میکنم .de دائم داره آلرت میده و 3 ماه فکر نکنم دوام بیاره.
Pool جان مثل اینکه دیر رسیدم
من یه 3 ماهه یا شایدم 6 ماهه میخوام.اگه یه لطف کنی جورش کنی ممنون میشم.