• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکانت ادسنس من را گوگل بست! راهی برای باز کردنش هست؟

vsf

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
44
درست در موعد پرداخت جدید گوگل مادر به خطا ایمیل زده که حساب ادسنس شما به دلیل اینکه سیاست های ادوردز مشترک های ما را زیر سوال میبره بسته شده!
کسی تجربه داره چه باید کرد؟!
اکانت ادسنس بسته شده را میشه درخواست داد بازش کنند؟
راهی نداره؟

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
بیشتر توضیح بدید. در چه سایتی از ادسنس استفاده کردید؟ منظورم اینه که محتوای سایت چی هست؟ ویزیتورهاتون از کجا هستن؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
به نظرم فراموشش کن
خیلی سخت بشه درستش کردم شایدم اصلا

در ضمن در انتخاب بخش دقت عزیز

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
یادمه یکی از کاربرا با این سیم کارت های بین المللی 50 هزار تومنی تلفنی زنگ زد به پشتیبانیشون باهاشون در حد دعوا صحبت کرد حسابشو باز کردن

yank

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
یادمه یکی از کاربرا با این سیم کارت های بین المللی 50 هزار تومنی تلفنی زنگ زد به پشتیبانیشون باهاشون در حد دعوا صحبت کرد حسابشو باز کردن

سیم کارت میفروشی :D در حد .. شعر بود این حرفت عزیز مگه چاله میدون صدات بالا ببری یارو بکشه پایین اغلب ایرانیا کلیک فیک میکنن گوگلم خر که نیست پیشرفته ترین سیستم ضد تقلب روی ادسینس سوار کرده متوجه میشه و فاک به رفیقت بگو در حد دعوا با آغا صحبت کنه شاید قیمت مرغ بیارن پایین دلمون لک زد واسه بریونی :D

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
سیم کارت میفروشی :D در حد .. شعر بود این حرفت عزیز مگه چاله میدون صدات بالا ببری یارو بکشه پایین اغلب ایرانیا کلیک فیک میکنن گوگلم خر که نیست پیشرفته ترین سیستم ضد تقلب روی ادسینس سوار کرده متوجه میشه و فاک به رفیقت بگو در حد دعوا با آغا صحبت کنه شاید قیمت مرغ بیارن پایین دلمون لک زد واسه بریونی :D

تو این تاپیک جایزه نمیدن تا کسی بخواد شخصی رو الکی امیدوار کنه 4تا دیگه اینجوری پست بدی تهمت بزنی مسخره بازی در بیاری دیگه کسی به کسی کمک نمیکنه

تا امروز 2تا از کاربرای قدیمی پرشین تولز به همین شیوه حسابشونو باز کردن یکیشون که خیلی مسلط به زیان انگلیسی هم هست زنگ میزنه گوگل و میگه کلاهبرداریتونو در بستن حساب و چنلام از طریق دوست خبرنگارم در روزنامه واشنگتن پست رسانه ای میکنم تا همه بفهمن گوگل حساب کاربراشو بخاطر خطای الگوریتم مسخرش الکی میبنده تا دلاراشونو بالا بکشه اونا هم حساباشو باز میکنن

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
تو این تاپیک جایزه نمیدن تا کسی بخواد شخصی رو الکی امیدوار کنه 4تا دیگه اینجوری پست بدی تهمت بزنی مسخره بازی در بیاری دیگه کسی به کسی کمک نمیکنه

تا امروز 2تا از کاربرای قدیمی پرشین تولز به همین شیوه حسابشونو باز کردن یکیشون که خیلی مسلط به زیان انگلیسی هم هست زنگ میزنه گوگل و میگه کلاهبرداریتونو در بستن حساب و چنلام از طریق دوست خبرنگارم در روزنامه واشنگتن پست رسانه ای میکنم تا همه بفهمن گوگل حساب کاربراشو بخاطر خطای الگوریتم مسخرش الکی میبنده تا دلاراشونو بالا بکشه اونا هم حساباشو باز میکنن

گردش مالی شرکت گوگل میلیاردها دلار هست. حتی درآمد ناخالص این شرکت از تولید ناخالص داخلی بسیاری از کشورها هم بیشتره. بنابراین قبل از اینکه یکی از کاربران پرشین تولز تهدید کنه که از طریق دوستش تو یکی از روزنامه ها مشکل خاصی از این شرکت رو رسانه ای می کنه، هزاران نفر این شرکت رو بردن زیر ذره بین و برای رسانه ای کردن مشکلاتش هم بهش زنگ نمی زنن. کم نیستن کسانی که دنبال ضربه زدن به همچین شرکت هایی هستن. رسانه ای کردن مشکلات حقیقی این شرکت ها هم ضربه بزرگی به این شرکت ها نمی زنه چه برسه به ...

اگر خارج از چارچوب قانونی بخواهید با این شرکت تماس بگیرید اصلا جوابتون رو نمی دن.

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
گردش مالی شرکت گوگل میلیاردها دلار هست. حتی درآمد ناخالص این شرکت از تولید ناخالص داخلی بسیاری از کشورها هم بیشتره. بنابراین قبل از اینکه یکی از کاربران پرشین تولز تهدید کنه که از طریق دوستش تو یکی از روزنامه ها مشکل خاصی از این شرکت رو رسانه ای می کنه، هزاران نفر این شرکت رو بردن زیر ذره بین و برای رسانه ای کردن مشکلاتش هم بهش زنگ نمی زنن. کم نیستن کسانی که دنبال ضربه زدن به همچین شرکت هایی هستن. رسانه ای کردن مشکلات حقیقی این شرکت ها هم ضربه بزرگی به این شرکت ها نمی زنه چه برسه به ...
اگر خارج از چارچوب قانونی بخواهید با این شرکت تماس بگیرید اصلا جوابتون رو نمی دن.

تا حالا با گوگل ادسنس کار کردی؟
تا حالا یه صد دلاری از نردیک دیدی؟
تا حالا به گوگل زنگ زدی؟
تا حالا از سایت خارجی به دلار درآمد داشتی؟

استارتر بی خیال بشو حسابت باز بشه حال دو نفر اینجا خراب میشه!

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
تا حالا با گوگل ادسنس کار کردی؟
تا حالا یه صد دلاری از نردیک دیدی؟
تا حالا به گوگل زنگ زدی؟
تا حالا از سایت خارجی به دلار درآمد داشتی؟

استارتر بی خیال بشو حسابت باز بشه حال دو نفر اینجا خراب میشه!

عزیز من چرا ناراحت می شی؟ اینجا دور هم جمع شدیم تا به تبادل نظر بپردازیم. اگر تحملش رو ندارید ازتون انتقاد کنن یا جواب باب میلتون رو ندن این دیگه مشکل من نیست.

من فقط از سایت های وارزم روزانه 200-300 دلار درآمد دارم پس در مورد پول و دلار با من حرف نزن. این رو دیگه یه بچه مدرسه ای هم می دونه که دوران تهدید و قمه کشی سر اومده. اگر یکی به من زنگ بزنه و صداش رو بالا ببره اصلا به ادامه حرفش گوش نمی دم چه برسه به اینکه جوابش رو بدم. شرکتی مثل گوگل که جای خود دارد.
گوگل می گه در صورت تقلب اکانت رو برای همیشه می بنده. یا به کشورهایی مثل ایران و کره شمالی و ... سرویس نمی ده. یا می گه در سایت هایی با محتوای وارز و پ.و.ر.ن کد تبلیغاتش رو قرار ندید و هزار و یک مورد دیگه.
حالا کسی که تقلب می کنه دیگه مشکل خودش هست. روزنامه واشنگتن پست که سهله از تریبون کاخ سفید هم داد بزنه اصلا به حرفش گوش نمی دن چه برسه به اینکه ترتیب اثر بدن.

این حرف ها رو از رو برادری زدم تا کمکی کرده باشم. اگر قبول دارید که هیچ اگر نه زنگ بزنید و چند با فریاد بکشید خدا رو چه دیدید شاید هم موثر واقع شد.

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
چند هفته پیش هاتفایل به خاطر شکایت شرکتی به اسم تک اسمیت اکانتم رو با 1400 دلار موجودی بست و چون اولین اکانت نبود و چند اکانت دیگر هم قبلا به این ترتیب از دست داده بودم مشکل جدی تر شد.

کم کمش 30-40 ایمیل بینمون رد و بدل شد و در انتها هم چیزی عوض نشد. حالا حساب کنید هاتفایل کجا و گوگل کجا؟

پس لطفا با من در این موارد بحث نکنید که خودم این کاره هستم.

فقط در موارد خاصی احتمال بازگشت اکانت وجود داره که اون هم نیاز به این هست که اطلاعات بیشتری در مورد این مشکل داشته باشم.

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
عزیز من چرا ناراحت می شی؟ اینجا دور هم جمع شدیم تا به تبادل نظر بپردازیم. اگر تحملش رو ندارید ازتون انتقاد کنن یا جواب باب میلتون رو ندن این دیگه مشکل من نیست.

من فقط از سایت های وارزم روزانه 200-300 دلار درآمد دارم پس در مورد پول و دلار با من حرف نزن. این رو دیگه یه بچه مدرسه ای هم می دونه که دوران تهدید و قمه کشی سر اومده. اگر یکی به من زنگ بزنه و صداش رو بالا ببره اصلا به ادامه حرفش گوش نمی دم چه برسه به اینکه جوابش رو بدم. شرکتی مثل گوگل که جای خود دارد.
گوگل می گه در صورت تقلب اکانت رو برای همیشه می بنده. یا به کشورهایی مثل ایران و کره شمالی و ... سرویس نمی ده. یا می گه در سایت هایی با محتوای وارز و پ.و.ر.ن کد تبلیغاتش رو قرار ندید و هزار و یک مورد دیگه.
حالا کسی که تقلب می کنه دیگه مشکل خودش هست. روزنامه واشنگتن پست که سهله از تریبون کاخ سفید هم داد بزنه اصلا به حرفش گوش نمی دن چه برسه به اینکه ترتیب اثر بدن.

این حرف ها رو از رو برادری زدم تا کمکی کرده باشم. اگر قبول دارید که هیچ اگر نه زنگ بزنید و چند با فریاد بکشید خدا رو چه دیدید شاید هم موثر واقع شد.

چند هفته پیش هاتفایل به خاطر شکایت شرکتی به اسم تک اسمیت اکانتم رو با 1400 دلار موجودی بست و چون اولین اکانت نبود و چند اکانت دیگر هم قبلا به این ترتیب از دست داده بودم مشکل جدی تر شد.

کم کمش 30-40 ایمیل بینمون رد و بدل شد و در انتها هم چیزی عوض نشد. حالا حساب کنید هاتفایل کجا و گوگل کجا؟

پس لطفا با من در این موارد بحث نکنید که خودم این کاره هستم.

فقط در موارد خاصی احتمال بازگشت اکانت وجود داره که اون هم نیاز به این هست که اطلاعات بیشتری در مورد این مشکل داشته باشم.

شما سایت های چیپی که باهاش کار میکنیدو با سرویسهای گوگل مقایسه نکنید برای رفع مشکلات با گوگل ادسنس با من از طریق پیغام خصوصی و یا در نبود من با کاربر Dehlya.com با ID: dehlya2009 تماس بگیرید من و ایشون بارها حسابمون توسط گوگل بسته شده و با یه تماس مشکلو حل کردیم. قوانین سختگیرانه گوگل ادسنس بخاطر استفاده از پراکسی ها و IPهای مشکل دار باگ زیادی داره و خودشون قبول دارن که با چند کلیک اشتباهی و یا تکراری ممکن است حساب به اشتباه بسته شود بهمین خاطر است که پشتیبانی تلفنی قوی در این زمینه دارند.

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
شما سایت های چیپی که باهاش کار میکنیدو با سرویسهای گوگل مقایسه نکنید برای رفع مشکلات با گوگل ادسنس با من از طریق پیغام خصوصی و یا در نبود من با کاربر Dehlya.com با ID: dehlya2009 تماس بگیرید من و ایشون بارها حسابمون توسط گوگل بسته شده و با یه تماس مشکلو حل کردیم. قوانین سختگیرانه گوگل ادسنس بخاطر استفاده از پراکسی ها و IPهای مشکل دار باگ زیادی داره و خودشون قبول دارن که با چند کلیک اشتباهی و یا تکراری ممکن است حساب به اشتباه بسته شود بهمین خاطر است که پشتیبانی تلفنی قوی در این زمینه دارند.

شما یک چنل به من بدید تا من تبلیغاتتون رو در معرض دید روزانه 300k ویزیتور یونیک قرار بدم. 60 درصد ترافیک هم از آمریکا و بریتانیا هست. یعنی روزانه حداقل 2000 دلار درآمد. ولی قبلش می گم که 80 درصد محتوای سایت هام وارز هست. اگر گوگل اکانت رو نبست که چه بهتر. اگر هم بست که مذاکره کنید و اکانت رو باز کنید. اگر روزانه 10 درصد درآمد رو هم به من بدید من راضی هستم. بقیه اش مال شما. خوب چی می گید؟ البته باید بگم من کارم رو از اول جدی می گیرم. اینطور نیست که یک اکانت باز کنید و کد رو به من بدید تا در سایت ها قرار بدم و بعد هم اکانت بسته بشه و شما با یک جمله مساله رو ختم کنید. یعنی سنگ و گنجشک مفت نیست.

vsf

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
44
شماره تلفن پشتیبانی گوگل ادسنس چنده؟!
با جی میل هم میشه زنگ زد یا حتما باید با تلفن باشه؟

pedal

Registered User
لایک‌ها
21
بستگی به مشکلی داره که بخاطرش اکانت رو تعلیق کردن. مثلا به من سه بار اخطار داده بودن برای محل تبلیغات که خیلی به عکس کنارش نچسبه. بعد اکانت رو بستن. بعد چند ماه که از سربازی برگشته بودم بهشون ایمیل زدم و گفتم که عکسها رو جابجا کردم و مشکل حل شده اونا هم اکانت رو دوباره باز کردن. اما فکر کنم برای تقلب سخت بگیرن. به هر حال حتما در ابتدا با پشتیبانی مکاتبه کنید. در مورد تلفن هم بعیده که تلفنی داشته باشن مگر شعبه های منطقه ای اونها.

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
شماره تلفن پشتیبانی گوگل ادسنس چنده؟!
با جی میل هم میشه زنگ زد یا حتما باید با تلفن باشه؟

1 800 745 8390
1 (800) 745-9216

تله جیمیل اونموقع فعال نبود با این سیمهای دو خطی 0044 001 زنگ زده بودم

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
بستگی به علت بسته شدن اکانت داره,
اگر تقلبی صورت نگرفته باشه و یه False Positive باشه یعنی شما کاره خلافی نکردی ولی طبق الگوی گوگل Fraud Score یعنی امتیاز تقلب شما بالا تر از منطقه امن بوده و حساب شما رو علامت دار کردن (Flag) که بسته به این امتیاز و میزان درآمد امکان داره اول اخطار بیاد یا از اول اکانت را ببندد...

بهترین کار این هست که شما اول چک کنی و ببینی واقعا قوانین گوگل را نقض نکردی, اگر نکرده بودی انوقت با ساپورتشون تماس بگیر... من خودم داستان مشابه داشتم ولی در رابطه با ادوردز و ساپورتشون جواب می ده اگر باهاشون تماس بگیری چون دارن پول در میارن از این راه..

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
ببخشید دوستان!
زدن سایت گالری عکسی که واترمارک نداشته باشه خلاف قوایا گوگل ادسنس هستش؟

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
1 800 745 8390
1 (800) 745-9216

تله جیمیل اونموقع فعال نبود با این سیمهای دو خطی 0044 001 زنگ زده بودم
زنگ زدم میگه این شماره در شبکه موجود نیست
درست نوشتی؟

armani33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان عزیز سلام.در مورد ادسنس سوال دارم
میخواستم بدونم با یک آدرس در خارج از ایران چندتا وبسایت میتونن تبلیغ بگیرن.؟
منظورم اینه که آیا وقتی اولین ثبت نام رو انجام دادم بعدا هم میتونم دوباره ثبت نام کنم و یه وبسایت دیگه موقع ثبت نام وارد کنم با همون آدرس قبلی؟؟؟​

بالا