• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکانت رپیدشیر - Rapidshare - یک ماهه بدون پوينت - 6000 تومان

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
سلام

تعداد موجودي :‌ديگه نمي فروشيم مديران محترم مي تونن تاپيك رو حذف كنن ...

شماره حساب بانك هاي ملي ، صادرات ، اقتصاد نوين و سرمايه موجود است ، در صورت درخواست اكانت لطفا بفرماييد شماره حساب كدم بانك رو مي خوايد كه همون رو براتون ارسال كنم با تشكر ...

نكته : به علت اينكه تاپيك قبلي عنوانش قيمت نداشت اين تاپيك جديد رو باز كردم ...

شرايط :
1.
دوستاني كه شماره حساب مي گيرن لطف كنن حداكثر تا 24 ساعت پول رو واريز كنن در غير اينصورت براي من به اين معني خواهد بود كه اكانت رو نمي خوان ، و بعد از ممهلت 24 ساعته در صورتي كه پولي واريز بشه و من اكانت نداشته باشم بدم مي تونن شماره حساب بدن تا پولشون برگشت داده بشه ...
.
2. من تا به ده هزارتا نرسم پول اكانتي رو نمي گيرم بهتر بگم چيزي كه ندارم رو پيش فروش نمي كنم در خواست نديد لطفا !
3.موقع واريز پول نام صاحب حساب رو چك كنيد كه پول اشتباهي نريزيد به حساب يكي ديگه در اينصورت من هيچ مسئوليتي قبول نمي كنم !
4. اكانت ها از زمان ساخته شدن به مدت 30 روز اعتبار دارن ...
5.لطفا پس از دريافت اكانت آدرس ايميل و پسورد اون رو عوض كرده و سپس كد امنيتي رو فعال كنيد ... در صورت هك شدن اكانت شما مسئوليتي متوجه ما نيست ...
6. امكان ارسال اكانت قبل از دريافت وجه وجود نداره ....

با تشكر

Last edited:

Classic Movie

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
یک اکانت یک ماهه می خواستم.
اگه اکانت و شماره حساب رو امشب بفرستید، ممنون میشم.:blush:
انشالله فردا صبح هم واریز می کنم.:rolleyes:
راستی اکانت ها بعد از اوکی شدن ساخته میشه، یعنی یه ماهش کامل دیگه ؟ نه ؟:blush:

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
بله اكانت ها يه ماه كامل هستن و از تاريخ ساخت به مدت 30 روز كامل اعتبار دارن ...... در ضمن امكان ارسال اكانت قبل از دريافت وجه وجود نداره ....

كاربر h_jal دو روز پيش شماره حساب گرفتن پولي پرداخت نشد ، كاربر meisam317 هم شماره حساب گرفتن (رزرو شده) ... در نتيجه فعلا يه اكانت ديگه موجوده ....

با تشكر ...

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
ممنون، از ایشون گرفتم :
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2285401&postcount=58
خودتو زیاد اذیت نکن دوست عزیز ! :D

مبارك باشه .....

ولي احساس نمي كنيد يكم صحبتتون توهين آميز بود ! برا من اصلا مهم نيست كه اين دو تا اكانت رو بفروشم يا نفروشم و روزي هزارتا پوينت دارم و به خودم فشار نمي آرم بيشترم در بيارم يكي شو خودم استفاده مي كنم دو تا شم گذاشتم اگه كسي بخواد كسي هم نخواست اصلا مهم نيست ......

Last edited:

Classic Movie

Registered User
لایک‌ها
0
exqqhjizeh64nwudtrfp.gif

.
.
.
.
.
.