• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اکانت پرمیوم CloudFlare به صورت رایگان

Takpar_R

Registered User
لایک‌ها
177
سلام خدمت عزیزان
بعد از به پایان رسوندن این تایپیک ، قصد دارم به دوتا از دوستانی که سایتشون رو کلود فلیر هست و از پلن رایگانش استفاده میکنن به صورت رایگان اکانتشون رو تبدیل به پرمیوم بکنم...
قیمت فروش در سایت ها : 70,000 هزارتومان
دوتا دوستانی که زودتر داخل این تایپیک اعلام بکنن بهشون تعلق میگیره(اونایی که میتونن اعتماد بکنن به بنده و اکانتشون رو در اختیارم بزارن شاملشون میشه در غیر اینصورت وقت بنده رو نگیرین)
فقط دونفر
اعضای تازه وارد و کسانی که اعتبار و پست کمی دارند درخواست ندهند
اینم به عنوان گیفت من به بر و بچه های پی تی
ارادت:android20:

Last edited:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
اره یک ماهست
راستش پلن یک ساله داخلش ندیدم اگه اطلاعی دارین میتونید راهنمایی کنید بدونم
کلودفلیر محدودیت خیلی زیادی روی پلن رایگانش داره ولی در عمل هیچکدام را اعمال نمی کند, ولی زمانی که اکانت آپگرید بشه و بعد دانگرید بشه اینها اکانت رو تگ می کنن به عنوان یوزری که پول داره برای آپگرید کردن و تمام محدودیت های پلن رایگان آنوقت اجرا میشه به این امید که یوزر اکانتش رو دوباره آپگرید کنه.

ولی در هر صورت اصل حرکت شما کار قشنگی هست.

Takpar_R

Registered User
لایک‌ها
177
کلودفلیر محدودیت خیلی زیادی روی پلن رایگانش داره ولی در عمل هیچکدام را اعمال نمی کند, ولی زمانی که اکانت آپگرید بشه و بعد دانگرید بشه اینها اکانت رو تگ می کنن به عنوان یوزری که پول داره برای آپگرید کردن و تمام محدودیت های پلن رایگان آنوقت اجرا میشه به این امید که یوزر اکانتش رو دوباره آپگرید کنه.

ولی در هر صورت اصل حرکت شما کار قشنگی هست.
ممنونم از توضیحتون
بله اینم از سیاست های سایتشون هست که پلن یک ساله قرار ندادن تا بتونن کاربر پرمیوم بیشتر جذب کنن..
استفاده از پلن پرمیوم واقعا عالیه من دوتا از سایت هام پرمیوم هستن سرعت خیلی بالاست..
همچنین خیلی امکانات بیشتری رو به کاربر میده که از این همه امکانات واقعا من شگفت زده شدم
حالا دوستانی که بخوان براشون میتونم ماه بعد هم اپگرید کنم در صورتی که تمایل داشته باشن توی تلگرام پیام بدن ماه بعدش رو، اگر هم نیاز نداشتن که میتونن یه اکانت دیگه بسازن و سایتشون روی اکانت رایگان ببرن که کلا یه دیقه بیشتر وقتشونو نمیگیره..
از اطلاعاتتون متشکرم

بالا