• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر انیشتین ابروهاشو بر میداره چرا من نه ؟!

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
einstein-thumb.jpg

آیا انیشتین ابروهاشو بر میداشت یا نژاد آریایی وسط دماغش ابرو در نمیاره ؟ درد برداشتش رو چه طور تحمل کنیم ؟ هر روز هر روز برداریم ؟

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
چطوری هلاکو ؟
از اون طرفا ؟
شمام بردار . خدا رو چه دیدی شاید توام انیشتین شدی

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
فعلا که خوبیم دادا. تازه از کما برگشتم ! چند تا سریال ماه رمضونی هم تو مریضخونه بازی کردیم با شیطان رجیم.
اومدم یکی از این پشمای دماغم که به ابرو پیوسته بود رو بکنم خیلی بدجوری سوخت انگار چایی داغ ریختن رو یه جای بیناموسیم. تعدادش خیلی زیاده دونه دونه بکنم چیزی ازم نمیمونه. این انیشتین هر روز ابروهاشو مثل ما با انبردست یعنی میکند ؟ یا روش علمی وجود داره برای خالی کردن این پل پشمی ؟

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
اگه تحملت اندازه پایه های اون پل پشمیه توصیه من به شما مومکه .

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
انیشتن دانشمند شد شما چرا دانشمند نشدی.ادم کارای خوب دیگران یاد میگیره:دی

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
انیشتن دانشمند شد شما چرا دانشمند نشدی.ادم کارای خوب دیگران یاد میگیره:دی
آخه یه جا از انیشتین پرسیدن چرا لباس مندرس پوشیدی ؟ جواب داد اینجا همه منو میشناسن پس مهم نیست لباس شیک بپوشم.. اونهایی هم که منو نمیشناسن مهم نیست براشون خودم رو آرایش کنم.
حالا اینجا این سوال مطرح میشه چرا هیچ کس نمیگه وسط ابروی انیشتین چی شد ؟ انبردست میکشیده هر روز ؟ صبح بلند میشده واجبی میزده ؟ کلا چرا همه تو خیاباون ابروهاشون خالیه فقط من پل دارم ؟ داستان چیه ؟ سیاسیه ؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
حالا چرا گیر دادی به ابرو انیشتین ؟!!
بهترین راه برای اینکه از پشم اضافه ابرو هات برای همیشه خلاص بشی لیزر هست

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
آخه خیلی برام مهم این انیشتین اینهمه ادعاش میشه درواقع هر روز واجبی میزده صورتش !؟ اون زمان که لیزر نبوده ...
لیزر قابل برگشت نیست خطریه. یه موقع نگن بهمون این اوا خواهریه ابروش رو برداشته...
اصلا شما ابروتون رو برمیدارید ؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
آخه خیلی برام مهم این انیشتین اینهمه ادعاش میشه درواقع هر روز واجبی میزده صورتش !؟ اون زمان که لیزر نبوده ...
لیزر قابل برگشت نیست خطریه. یه موقع نگن بهمون این اوا خواهریه ابروش رو برداشته...
اصلا شما ابروتون رو برمیدارید ؟

اصلا شما از کجا میدونی که انیشتن ابرو بر میداشته . من فکر نمی کنم که ابروشو دست میزده. کاملا طبیعه ابروهاش. خیلی ها هستند که وسط ابرو ندارند.
من قبلا ابروهامو بر میداشتم ولی الان نه.

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
مومک واجبی نیست ، واجب تره ، حتی مستحب .
انیشتین مثل ما آریایی بود با این تفاوت که ایشون از نوادگان رایش بود ُ ما از نوادگان شیخ پشم الدین . رایش خدا بیامرزم که کلا فقط اندازه به یند انگشت سبیل داشت . اینم که میبینی بچه های امروزی ابروهاشون تر ُ تمیزه بر میگرده به مساله مقتضیات زمان . دیگه مثل اون قدیم ندیما نیست مادره توی اون 9 ماهی که بچه ش تو شکمش بود حال نداشته باشه که یه آینه بگیره دستش ، یه انبرم اون دستش دم به دیقه با ابروهاش ور بره .
مادرای این دوره زمونه مثل چند نسل قبل تنبلیشون نمیشه که حداقل کارای شخصی خودشون ُ انجام بدن . روزانه کم کم 3 4 بار آرایش می کنن . خصوصا اون 1 2 ماه آخر که حسابی از ریخت ُ قیافه میافتن . در نتیجه جهش ژنتیکی صورت میگیره و مادره بجای کیوی ، یه تخم مرغ سفید مارکدار میزاد .
الان حسودیت شده ؟
ضمنا این مساله برداشتن ابرو دیگه تکراری شده . از گرونی گوشت و مرغم بیشتر .
اگه توجه کرده باشی نوجوونای امروزی ابروهاشون نازک تر شده و ریش و پشمشون بیشتر . مرد بودن به ریشه نیست که ، به ریش ُ سبیله . نداشته باشی بهت میگن کوسه و بچه خوشگل . پس برداشتن ابرو از درد بی سبیلیه . اون پاچه بزی ابروها که به مرور زمان شده شمشیر ، هر ردیفش برای کل بدن کفایت می کنه . شمام سعی کن بعد از برداشتن ابرو نگهشون دار ببر انستیتو پیوند مو ، بچسبونن جای ریش ُ سبیل .

Last edited:

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
یک نفر از مشاهیر رو ندیدم وسط ابروش پشمی باشه خیلی عجیبه! ای کاش منم کوسه بودم

chance

Registered User
لایک‌ها
119
یک نفر از مشاهیر رو ندیدم وسط ابروش پشمی باشه خیلی عجیبه! ای کاش منم کوسه بودم

شما دو تا راه داری

اول اینکه بر نداری

دوم

مشکل با وسط ابروست ؟

مواد لازم :

یک عدد موچین

چند قالب یخ

الکل

حوله

پنبه کتانی کتونی؟ یا معمولی

چند عدد قالب یخ درون یک عدد حوله بگذار بذار بین ابرو هات یه کمی صبر کن تا یک مقدار بی حس شود

بعد با موچین وسط ابروها رو دونه دونه بردار فقط مواظب باش طرف چپ و راست به یک اندازه برداشته شود

بعد که برداشتی با پنبه آغشته به الکل بین ابروها رو مالش بده

همین حل شد حالا شما هم انیشتین شدی

بغیر از این دو راه راه دیگه ای که نداریم داریم هاااه ؟ داریم؟

هاااه یه راه سومی هم هست که بری پیش اوستاد سلمانی بگویی این ابروهامان رو بردار خسته شدیم از اینکه با ابرو مرد بودیم یه چند وقتی هم میخواهیم بدون ابرو مرد باشیم ببینیم دنیا دست کیست
هاااه ؟ بغیر از این 3 راه که راه دیگه نداری که داری؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
یکی از دغدغه های مهم من هم همین ابرو برداشتن و درد ناشی از اون هست .. با تیغ بزنی که پرپشت درمیاد ، با موچین هم بزنی پدرت درمیاد از بس درد داره ! من چند ماهی هست که به دلایلی دست به ابروهام نزدم . ولی قبلن با موچین می زدم هفته ای یک بار ، کلی هم وقتم رو می گرفت

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
اکثر خانومها دوست ندارن اقایی که ابروش بر میداره، مردبه جای کارهای زنانه(البته توهین نباشه)،مردونگی داشته باشه تااینکه به فکر زیر ابروباشه.

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
اکثر خانومها دوست ندارن اقایی که ابروش بر میداره، مردبه جای کارهای زنانه(البته توهین نباشه)،مردونگی داشته باشه تااینکه به فکر زیر ابروباشه.

شما خودش ُ دق نده از ناراحتی . آقایون ، حتی اونی که ابروهاش کاملا ترنسپرنت شده مردونگیش هنوز سر جاشه . مدارکش هم موجوده .

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

تایید میشه
یک سوال علت اینکه مرد زیر ابروش رو برمیداره چیه:blink:

بالا