پی پال اینا نه اما سویفت برقرار
میشه که تحول بزرگی در اقتصاد و ارتباط با دنیاست و اکثر مشکلات از این دست حل میکنه
همون زمان هم که سوئیفت برقرار بود، انقدر بانک واسطه میخورد و قانون و دنگ و فنگ داشت که همه از صرافی استفاده میکردن.
پی پال اینا نه اما سویفت برقرار
میشه که تحول بزرگی در اقتصاد و ارتباط با دنیاست و اکثر مشکلات از این دست حل میکنه
شاید مصارف شخصی مشکل باشه اما لااقل مجبور نیستیم برا انتقال پول با چمدون از فرودگاه استفاده کنبم!همون زمان هم که سوئیفت برقرار بود، انقدر بانک واسطه میخورد و قانون و دنگ و فنگ داشت که همه از صرافی استفاده میکردن.من حساب ارزی داشتم، کلا 2 دفعه استفادش کردم اون 2 دفعه هم به مشکل خورد
شاید مصارف شخصی مشکل باشه اما لااقل مجبور نیستیم برا انتقال پول با چمدون از فرودگاه استفاده کنبم!
خدمات نخواستیم پول خودمونو بدن کافیه! الان هند به جای پول نفت جنس هندی میده دستمون! با امکان انتقال پول حجم دلار وارداتی زیاد میشه و اگه مدیریت کنن میتونن تا خد زیادی ارزش پول ملی رو برگردوننقطعا بودنش بهتر از نبودنشه - فلسفه تحریم هم همین بوده- ... اما باید بانک های بزرگ بین المللی با بانک های ایرانی همکاری کنن تا این بانک ها بتونن خدمات خوبی بدن
@افتک!! : بحث پی پال جداست و مشخصا امکان استفاده از پی پال برای ایرانی ها نیست فعلا . اما به نظرت امکان استفاده از ویزا کارت یا حواله وسترن یونیون از ایران بعد از برداشته شدن تحریم ها هست به نظرت ؟؟ چون من ماهانه پولی باید حواله کنم ایران الان کلی درصد میدم اگه ویزاکارت باز بشه عالی میشه واقعا!
ماهی 500 دلار . 5 درصد میگیره کلا ازم 25 دلار میگیر برای هیچ و هیچ !به نظر من نه. من فکر میکنم در خوشبینانه ترین حالت، شرایط بر میگرده به سال 2000-2003 .اون زمان هم 1 دونه atm توی ایران بود که استفاده عمومی هم نداشت، وسترن یونیون هم نبود
برای راه اندازی اینا باید قوانین ضد پولشویی و استرداد مجرمین و ... توی ایران باشه. حتی اگر ایران هم برگرده به قبل از تحریم، شرکتهای امریکایی بعد از 11 سپتامبر و جنگ های تروریستی و بحران اقتصادی، دیگه به اون سهولت قبل با ایرانی ها کار نمیکنن. دولت ایران هم ترجیح میده که این خدمات در اختیار عموم قرار نگیره و مسیرهای انتقال پول زیر نظر خودشون بمونه
شما ماهانه چقدر میفرستی ایران ؟ چرا کلی درصد میدی ؟ خریدارش که اینجا هست
ماهی 500 دلار . 5 درصد میگیره کلا ازم 25 دلار میگیر برای هیچ و هیچ !
نه به خدا ولخرج تر از من نیست جاهایی پول میدم کسی فکرم نمیکنهشما دیگه از من خسیس تری... 25 دلار چیزی نیست بابا. تحریم ها برداشته بشه و شما بتونی وایر هم به ایران بزنی، بیشتر از 25 دلار خرجشه
نه به خدا ولخرج تر از من نیست جاهایی پول میدم کسی فکرم نمیکنه.
پس کلا اگه تحریما برداشته بشه چه راه های ارتباطی برای مصارف شخصی مثل این جوری باز میشه؟ :general108: .
حتی اگر سود شخصی نداشته باشه قیمت دلار تو ایران میاد پایین که فکر کنم به ضررت میشهپس کلا اگه تحریما برداشته بشه چه راه های ارتباطی برای مصارف شخصی مثل این جوری باز میشه؟ :general108: .