• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر تحریم ها برداشته شه ایا امکان ساخت کارت های الکترونیکی برای ایران مهیا میشه؟

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
پی پال اینا نه اما سویفت برقرار
میشه که تحول بزرگی در اقتصاد و ارتباط با دنیاست و اکثر مشکلات از این دست حل میکنه

همون زمان هم که سوئیفت برقرار بود، انقدر بانک واسطه میخورد و قانون و دنگ و فنگ داشت که همه از صرافی استفاده میکردن.:D من حساب ارزی داشتم، کلا 2 دفعه استفادش کردم اون 2 دفعه هم به مشکل خورد

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
همون زمان هم که سوئیفت برقرار بود، انقدر بانک واسطه میخورد و قانون و دنگ و فنگ داشت که همه از صرافی استفاده میکردن.:D من حساب ارزی داشتم، کلا 2 دفعه استفادش کردم اون 2 دفعه هم به مشکل خورد
شاید مصارف شخصی مشکل باشه اما لااقل مجبور نیستیم برا انتقال پول با چمدون از فرودگاه استفاده کنبم!

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
شاید مصارف شخصی مشکل باشه اما لااقل مجبور نیستیم برا انتقال پول با چمدون از فرودگاه استفاده کنبم!

قطعا بودنش بهتر از نبودنشه - فلسفه تحریم هم همین بوده :D- ... اما باید بانک های بزرگ بین المللی با بانک های ایرانی همکاری کنن تا این بانک ها بتونن خدمات خوبی بدن

• Like
Reactions: V.K

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
شما چقد ساده این امریکا به ایران ب م ب ه س ت ه ای بده نمیتونه چطور بده داره شو بازی میکنه تحریم هم خودشون راه انداختن تا مر دم ایران هرچقد تو فقر بمونن بهتره این طور عزتشون گرفته میشه!!

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
حواستون به کوشا باشه ها این نفوذی;)

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
قطعا بودنش بهتر از نبودنشه - فلسفه تحریم هم همین بوده :D- ... اما باید بانک های بزرگ بین المللی با بانک های ایرانی همکاری کنن تا این بانک ها بتونن خدمات خوبی بدن
خدمات نخواستیم پول خودمونو بدن کافیه! الان هند به جای پول نفت جنس هندی میده دستمون! با امکان انتقال پول حجم دلار وارداتی زیاد میشه و اگه مدیریت کنن میتونن تا خد زیادی ارزش پول ملی رو برگردونن

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
@افتک!! : بحث پی پال جداست و مشخصا امکان استفاده از پی پال برای ایرانی ها نیست فعلا . اما به نظرت امکان استفاده از ویزا کارت یا حواله وسترن یونیون از ایران بعد از برداشته شدن تحریم ها هست به نظرت ؟؟ چون من ماهانه پولی باید حواله کنم ایران الان کلی درصد میدم اگه ویزاکارت باز بشه عالی میشه واقعا!

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
@افتک!! : بحث پی پال جداست و مشخصا امکان استفاده از پی پال برای ایرانی ها نیست فعلا . اما به نظرت امکان استفاده از ویزا کارت یا حواله وسترن یونیون از ایران بعد از برداشته شدن تحریم ها هست به نظرت ؟؟ چون من ماهانه پولی باید حواله کنم ایران الان کلی درصد میدم اگه ویزاکارت باز بشه عالی میشه واقعا!

به نظر من نه. من فکر میکنم در خوشبینانه ترین حالت، شرایط بر میگرده به سال 2000-2003 .اون زمان هم 1 دونه atm توی ایران بود که استفاده عمومی هم نداشت، وسترن یونیون هم نبود

برای راه اندازی اینا باید قوانین ضد پولشویی و استرداد مجرمین و ... توی ایران باشه. حتی اگر ایران هم برگرده به قبل از تحریم، شرکتهای امریکایی بعد از 11 سپتامبر و جنگ های تروریستی و بحران اقتصادی، دیگه به اون سهولت قبل با ایرانی ها کار نمیکنن. دولت ایران هم ترجیح میده که این خدمات در اختیار عموم قرار نگیره و مسیرهای انتقال پول زیر نظر خودشون بمونه

شما ماهانه چقدر میفرستی ایران ؟ چرا کلی درصد میدی ؟ خریدارش که اینجا هست

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
به نظر من نه. من فکر میکنم در خوشبینانه ترین حالت، شرایط بر میگرده به سال 2000-2003 .اون زمان هم 1 دونه atm توی ایران بود که استفاده عمومی هم نداشت، وسترن یونیون هم نبود

برای راه اندازی اینا باید قوانین ضد پولشویی و استرداد مجرمین و ... توی ایران باشه. حتی اگر ایران هم برگرده به قبل از تحریم، شرکتهای امریکایی بعد از 11 سپتامبر و جنگ های تروریستی و بحران اقتصادی، دیگه به اون سهولت قبل با ایرانی ها کار نمیکنن. دولت ایران هم ترجیح میده که این خدمات در اختیار عموم قرار نگیره و مسیرهای انتقال پول زیر نظر خودشون بمونه

شما ماهانه چقدر میفرستی ایران ؟ چرا کلی درصد میدی ؟ خریدارش که اینجا هست
ماهی 500 دلار . 5 درصد میگیره کلا ازم 25 دلار میگیر برای هیچ و هیچ !

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
دیپلماتا 72 ساعته نخوابیدن دیگه کلشون شیری شده سر میز مذاکره دارن هم دیگه رو فشکش میکنن. توافق و تفاهم و بیانیه و کوفت و زهرمار هم همشون مثل این که مالیده شده:general208:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
ماهی 500 دلار . 5 درصد میگیره کلا ازم 25 دلار میگیر برای هیچ و هیچ !

شما دیگه از من خسیس تری :D ... 25 دلار چیزی نیست بابا. تحریم ها برداشته بشه و شما بتونی وایر هم به ایران بزنی، بیشتر از 25 دلار خرجشه

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
شما دیگه از من خسیس تری :D ... 25 دلار چیزی نیست بابا. تحریم ها برداشته بشه و شما بتونی وایر هم به ایران بزنی، بیشتر از 25 دلار خرجشه
نه به خدا ولخرج تر از من نیست جاهایی پول میدم کسی فکرم نمیکنه :p .
پس کلا اگه تحریما برداشته بشه چه راه های ارتباطی برای مصارف شخصی مثل این جوری باز میشه؟ :general108: .

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
نه به خدا ولخرج تر از من نیست جاهایی پول میدم کسی فکرم نمیکنه :p .
پس کلا اگه تحریما برداشته بشه چه راه های ارتباطی برای مصارف شخصی مثل این جوری باز میشه؟ :general108: .

خیلی چیزها راحت تر میشه

الان برای ایرانی ها تقریبا در هیچ بانک معتبری بدون اقامت حساب باز نمیکنن... تحریم ها برداشته بشه، میکنن
الان خیلی از سرویس هایی که ربطی به پول هم نداره به ایران سرویس نمیده... بعد از رفع تحریم میدن مثل پست و غیره
خرید های شخصی افراد از خارج احتمالا راحت تر میشه( اگر دولت ایران بذاره)

Last edited:

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,617
حتی اگر سود شخصی نداشته باشه قیمت دلار تو ایران میاد پایین که فکر کنم به ضررت میشه :)
برای ارسال پول چرا از بیت کوین استفاده نمیکنی؟ از 5 درصد هم کمتر میشه هزینش ولی مشکلات خودشو داره!

بالا