• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر تمام ورودی های سایتم رو ریدایرکت کنم روی یک سایت دیگه مشکلی براش ایجاد می شه؟

MMax

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
سایت من روزانه حدودا 5000 هزار ورودی از گوگل داره. اگر تمام این ورودی ها رو ردایرکت کنم روی یک سایت دیگه با موضوع متفاوت مشکلی برای سایت ایجاد می شه؟ احتمال داره گوگل سایت رو بلاک کنه؟ می خوام ورودی های سایت تفریحی رو ریدایرکت کنم روی سایت بازی آنلاین.

ممنون

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
گوگل کاری نمی کنه ولی هر روز از اون 5000 کم میشه و اخر می رسه به صفر ...
بهترین کار فروش اون سایت هست اگه نمی خوای روش کار کنی.

MMax

Registered User
لایک‌ها
50
گوگل کاری نمی کنه ولی هر روز از اون 5000 کم میشه و اخر می رسه به صفر ...
بهترین کار فروش اون سایت هست اگه نمی خوای روش کار کنی.

ممنونم دوست عزیز. چرا میزان ورودی ها کم می شه؟ من نمی خوام مثل سایت های فیلم و موزیک که بعد از فیل شدن دامین سایتشون رو عوض می کنن عمل کنم. می خوام این سایت رو داشته باشم ولی تا زمان مشخصی ویزیتورهاش رو به سایت دیگری بفرستم. آیا این کار امکان پذیره؟ طوری که سایت صدمه نبینه؟ آخه آمار سایت هر روز داره پیشرفت می کنه و به نظرم آینده خوبی داره.

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
ممنونم دوست عزیز. چرا میزان ورودی ها کم می شه؟ من نمی خوام مثل سایت های فیلم و موزیک که بعد از فیل شدن دامین سایتشون رو عوض می کنن عمل کنم. می خوام این سایت رو داشته باشم ولی تا زمان مشخصی ویزیتورهاش رو به سایت دیگری بفرستم. آیا این کار امکان پذیره؟ طوری که سایت صدمه نبینه؟ آخه آمار سایت هر روز داره پیشرفت می کنه و به نظرم آینده خوبی داره.
ورودی گوگلش که هر لحظه میاد پایین
بازدید کننده ثابت وقتی میاد می بینه دیگه اون سایت نیست و ریدایرکت میشه جایه دیگه ، دیگه به سایت سر نمی زنه
بهترین کار به نظر من خرد پاپ اپ برای سایت مورد نظر هست یا تو همون سایتتون تبلیغ پاپ اپ سایت جدیدتون رو بزارید

MMax

Registered User
لایک‌ها
50
ورودی گوگلش که هر لحظه میاد پایین
بازدید کننده ثابت وقتی میاد می بینه دیگه اون سایت نیست و ریدایرکت میشه جایه دیگه ، دیگه به سایت سر نمی زنه
بهترین کار به نظر من خرد پاپ اپ برای سایت مورد نظر هست یا تو همون سایتتون تبلیغ پاپ اپ سایت جدیدتون رو بزارید

مساله اینه که سایت بازدید کننده ثابت به اون صورت نداره. در کنار 5000 ورودی روزانه گوگل حدودا 500 تا ویزیت ثابت داره. الان برای من یک نکته مبهم پیش اومد. منظور شما اینه که بازدیدهای ثابت به مرور کاهش پیدا می کنه یا ایندکس های گوگل حذف می شن و ورودی های گوگل کاهش پیدا می کنه؟ چرا؟

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
مساله اینه که سایت بازدید کننده ثابت به اون صورت نداره. در کنار 5000 ورودی روزانه گوگل حدودا 500 تا ویزیت ثابت داره. الان برای من یک نکته مبهم پیش اومد. منظور شما اینه که بازدیدهای ثابت به مرور کاهش پیدا می کنه یا ایندکس های گوگل حذف می شن و ورودی های گوگل کاهش پیدا می کنه؟ چرا؟
بله. وقتی شما سایتی رو ریدایرکت کنی به سایت دیگه یعنی دیگه سایت قبلی وجود نداره ...
این مسئله تو سایت هایی که فیل میشن و ریدایرکت می کنن فرق داره

بالا