• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگر كسي پول داره بگه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا من يه كاري برام پيش اومده كه به 10 تومن تا 50 تومن ( يعني ميليون ) پول نياز دارم

شرايط منم اينه كه الان اگر 10 تومن بخوام بگيرم ميتونم چك يا سفته بدم

و اگر 50 تومن باشه ميتونم 3 دانگ از يه ويلا رو بدم دست طرف با چك و قرار داد

سودش هم توافقي باشه ... ولي مساله مهم اينه كه من اين پولو بيشتر از 3 يا 4 ماه نميخوام

بين 3 تا 4 ماه ... حالا هر كدومشو كه طرف راضي تره ... چك من هم اصلا سو سابقه يا مشگلي از اين چيزا

نداره ... برگشتي مرگشتي تا حالا نداشته ( ميشه استعلام كرد ) ... ويلا هم تو شمال هستش

( بانكها چون 3 دانگه روش وام نميدن ) خلاصه اگر كسي شرايطي داره كه فكر ميكنه ميتونيم با هم كار كنيم

يه مسيجي بده ... در هر مورد با هم راه ميايم ... مرسي

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
راستي ويلا حدود 220 ميليون ارزش داره

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
با 30 میلیون چقدر ماهیانه سودشو میدی

Trade99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سودش رو یکجا میدی بعد 4 ماه ؟
و چند درصد سود میدی؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
با 30 میلیون چقدر ماهیانه سودشو میدی

آيدي ياهو رو برام بفرستيد تو چت صحبت كنيم ;)

سودش رو یکجا میدی بعد 4 ماه ؟
و چند درصد سود میدی؟

فرقي نميكنه ... هم ماهانه ميشه هم آخر سر ... اگر طرف ماهانه براش مهم نباشه خوب برام راحت تره

آخر سر بدم 3 ماه يا 4 ماهو ... اگر هم بگه نه كه چك هاي ماهانه سودشو بهش ميدم

بهتره تو ياهو صحبت كنيم ... اگر دوست دارين آيديتون رو بديد صحبت كنيم

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا اینجا فایده نداره به نظر من برو تو همشهری آگهی بده راحت تر و بهتر آدمش گیرت میاد..

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا اینجا فایده نداره به نظر من برو تو همشهری آگهی بده راحت تر و بهتر آدمش گیرت میاد..

نه از همشهري خوشم نمياد ... 1000 تا دلال و آدم مزخرف زنگ ميزنن يك بار هم نزديك بود يه اتفاق بد بيفته

كه من ديگه بيخيان همشهري شدم ( البته تو اين زمينه ) حالا كسي بود خبرش رو بده

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
نه از همشهري خوشم نمياد ... 1000 تا دلال و آدم مزخرف زنگ ميزنن يك بار هم نزديك بود يه اتفاق بد بيفته

كه من ديگه بيخيان همشهري شدم ( البته تو اين زمينه ) حالا كسي بود خبرش رو بده

اتفاق بدی ؟ بگو تا واسه ما هم تجربه بشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اتفاق بدی ؟ بگو تا واسه ما هم تجربه بشه

هيچي طرف زنگ زد كه آقا من 100 ميليون دارم ... گفتم اقا من مثلا 30 ميليون ميخوام ... گفت آقا قرار بزار

همديگرو ببينيم ... هيچي رفتيم يه هتلي شروع كرديم به صحبت كردن و همش صحبت از خدا و علي و حسين و

اينا ميكرد ... بعد گفت آقا من از خدا خواستم يكي رو به من معرفي كنه كه واقعا آدم خوبي باشه و خلاصه شما

انگار اون شخصي و اين حرفا ... كه آره من اثلا همون سود 30 ميليون رو ميگيرم و اما 100 ميليونو بهت ميدم

يعني انگار مثلا ماهي 2 % حساب كنيم ... منم كف كردم اما شك كردم آخه حرفاش منطقي نيست

اما اين قدر دم از خدا و پيغمبر و اينا ميزد گفتم شايد حالا طرف خوب باشه و ما بد داريم در بارش فكر ميكنيم

هيچي خلاصه به عناوين مختلف از ما پول گرفت مثلا ديروز كيفم رو دزدين و الان 30 تومن بده تا كرج برم

و نميدونم پول غذاهاشو من حساب كنم و اين حرفا ... بعد اينكه خواهرم رفته مسافرت و كليد خونرو ندارم

تا اون بياد 2 روز بايد برم هتل و دوباره 40 تومن بگيره و يه بار هم گفت موبايلم داره قطع ميشه يه 100 تومن

ميخوام كه ديگه من اساسي شك كردم و گفتم شرمنده ديگه ... شما پولو بده بعد ... گفت نميدونم خواهرم

رفته تو راه چي چي شده تا اون بياد كليد گاو صندوق رو نده من نميتونم اون پولرو كه يه چك هست و با هم

ميريم بانك بهت بدم ... بعد گفت موبايلو اصلا ولش كن ... شب يهو زنگ زد كه اره خواهره گير كرده

و من ميخوام سريع بهت پولرو بدم بيا تا كرج بريم ( اون ور كرج البته ) من كليدو بگيرم و فردا بريم بانك

كه من بازم حس خوبي رو حرفاش نداشتم تا اينكه گفتم خودت برو و بگير كه دايما اصرار كرد نه بيا با هم بريم

سريع بر ميگرديم ... من قبول نكردم و بعدا فهميدم مثل اينكه طرف كار همين بوده و حتي يكي ميگفت

قتل هم انجام دادن و پليس دنبال گروهشونه كه مثل اينكه به اين بهونه آدمارو ميكشوندن خارج از تهران

ماشين و اينارو هاپولي ميكردن و خلاصه ... از اون به بعد كلا ديگه تو اين زمينه تو همشهري آگهي ندادم

چون باز يه حالت ديگه اي باز به يه شكل ديگه هم توي همون مواقع پيش اومد كه بماند ;)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
يكي ميگفت با 50 ميليون به من 20 % ماهيانه سود بده :lol: خيلي باحال بود ... كس ديگه نيستش ؟

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بالا